Şimdi Ara

Toshiba A300D-125 yüz tanıma özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi toshiba A300D-125 serisi laptop aldım sitelerde yazana göre yüz tanıma fonksiyoru var ama ben daha keşfemedim camerası fln baktım gayet normal bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum ama AMD işlemci için teredütlerim var. işlemci nasıl ısınıyor mu ? üründen memnunmusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe900

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi toshiba A300D-125 serisi laptop aldım sitelerde yazana göre yüz tanıma fonksiyoru var ama ben daha keşfemedim camerası fln baktım gayet normal bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

bilisayar ı açın ve C:\Toshiba\Drivers\FaceRecognition girin orada setup var yükleyin gerisini halledersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 5 Ağustos 2008; 17:23:29 >
  • setupunu toshibanın resmı sitesinden temin edebilirsinniz benim pc me uyarmı diyenlerde aynı sekılde sıtenen pc modellerını secerek bakabılırler uyuyormu diye bu arada bende kendımı tanıttım flan ertesı sabah kalkdıgımda benı tanımadı :))
  • "A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB"
    başlığı altında herkesi bekliyoruz.
    Selamlar...
  • Yüz tanıma fonksyonu nu kullandım ama pekte etkileyici bişey değil, ilk duydugumda vaybe bune dedim parmak izi gibi suratımı mı tanıyıp pc yi açmama izin vericek dedim ama şuanda 5 para etmez ilerde belki geliştirilirse iyi olabilir herhalde. Olayda şu Sana belli hareketler yaptırarak yüzünü hareket ettirtiyor ve kayydediyor sonra pc yi açtıgın zaman şifre girerek degilde yüz tanıyarak aç diyerek diger açılış şeklini seciyorsun sonra oda kaydetmiş olduğu videoyu tarıyor ve cam dan senin suratını kafanı uyum sağlıyormu diye kontrol ediyor bir dünya ıvır zıvır ben okadar uğraşana kadar bi prola koyar onu yazarım 10sn de olur biter. işin kötüsü birde senin yüzünü iki saat tanımaya uğraşıyor belki tanıyor belki tanımıyor. Ben uğraştım ama bir türlü yüzümle açamadım bilgisayarımı :D
  • Konuyu hortlattım galiba ama bende merak ettim bu işi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bndede war aynı saçmalık her elbisenle gece gündüz ayrı olarak yüz tanıtman gerek eğer randuman istiyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: FranKs

bndede war aynı saçmalık her elbisenle gece gündüz ayrı olarak yüz tanıtman gerek eğer randuman istiyorsan

hehe ok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.