ekran kartı biraz düşük versiyonlardan fakat grafiği ağır oyun oynamıyosan gündelik kullanımını etkilemez.genel olarak Toshıba en kaliteli cihazlardan biri
quote:
Orijinalden alıntı: wornheart
ekran kartı biraz düşük versiyonlardan fakat grafiği ağır oyun oynamıyosan gündelik kullanımını etkilemez.genel olarak Toshıba en kaliteli cihazlardan biri
Standartların üzerindemi peki... windows 4.7 oran vermiş karşılaştırdığım çoğu bilgisayara göre yüksek duruyo Call of duty black ops u bi türlü oynayamadım ilk işim buna yüklemek kaldırır galiba
bence sistem olarak düşük
quote:
Orijinalden alıntı: EpisantiusTR
quote:
Orijinalden alıntı: wornheart
Standartların üzerindemi peki... windows 4.7 oran vermiş karşılaştırdığım çoğu bilgisayara göre yüksek duruyo Call of duty black ops u bi türlü oynayamadım ilk işim buna yüklemek kaldırır galiba
ben şahsen windowsun verdiği değerlere güvenmiyorum.format atsan değerler değişir.call of' a gelince bu oyun günümüzde en ağır ve güçlü sis tem gerektiren oyunlardan biri..oyunu bence hiç kurma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme