Şimdi Ara

Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
8
Favori
44.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alfoni123

Bu ürün pro mu yani her exe dosyasını çalıştırabilr miyiz?
    Minecraft,call of duty... Benzeri oyunlar çalışır mı?

exe çalışır ama işlemci ve ram ve ekran kartı yüzünden her oyun oynanmaz sanırım, deneyenler cevap versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: Alfoni123

Bu ürün pro mu yani her exe dosyasını çalıştırabilr miyiz?
    Minecraft,call of duty... Benzeri oyunlar çalışır mı?

exe çalışır ama işlemci ve ram ve ekran kartı yüzünden her oyun oynanmaz sanırım, deneyenler cevap versin.

Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde laptopum var ve win 7 kullaniyorum birde tabletim olsun diye düsündüm özellikle evde olmadigim zamanlar yanimda windows tabanli bir tablet ve tanidigim uygulamalar olsun istedim .1-2 gün arastirmadan sonra cesitli markalari eleyerek örnegin LG ASUS DELL lenovo vs
    Toshiba Encore almaya karar verdim belki hata yaptim ama bana en uygunu bu geldi fazla dibe inmeye gerek yok digerlerininde iyi taraflari var ama toshiba kalbimi calmayi basardi ,siparis verdim 2-3 gün sonra gelir, burda kullanan arkadaslara bir sorum olacak ben kaplosuz internet kullanmayi evde sevmiyorum normal lån yani kaplolu baglanti kuruyorum, bu toshiba encore ile kaplolu internet kullanmak istedigimde adaptör e mi ihtiyacim olacak ? bunun resmi falan var mi ,adaptörün resmi bir baksamda alsam . tskler
    http://www.youtube.com/watch?v=0XAblzn-s7k#t=69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Şubat 2014; 21:45:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

normalde laptopum var ve win 7 kullaniyorum birde tabletim olsun diye düsündüm özellikle evde olmadigim zamanlar yanimda windows tabanli bir tablet ve tanidigim uygulamalar olsun istedim .1-2 gün arastirmadan sonra cesitli markalari eleyerek örnegin LG ASUS DELL lenovo vs
    Toshiba Encore almaya karar verdim belki hata yaptim ama bana en uygunu bu geldi fazla dibe inmeye gerek yok digerlerininde iyi taraflari var ama toshiba kalbimi calmayi basardi ,siparis verdim 2-3 gün sonra gelir, burda kullanan arkadaslara bir sorum olacak ben kaplosuz internet kullanmayi evde sevmiyorum normal lån yani kaplolu baglanti kuruyorum, bu toshiba encore ile kaplolu internet kullanmak istedigimde adaptör e mi ihtiyacim olacak ? bunun resmi falan var mi ,adaptörün resmi bir baksamda alsam . tskler

Tablete ağ kablosu çekip internete bağlanmak istiyorsunuz. Doğru mu? 2 şeye ihtiyacınız var;

-Usb to lan
    -otg kablo

• tarkan4407 T kullanıcısına yanıt
    usb to lan -- anladimda otg kaplo hic duymadim resmi falan var mi bunun bakayim bir

ayriyeten bu tabletlerde format olayi var mi ? diyelim ki virus girdi format gerekiyor yada tekrar kurmak nasil oluyor bu isler tabletlerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 10 Şubat 2014; 21:17:46 >
  • quote:

usb to lan -- anladimda otg kaplo hic duymadim resmi falan var mi bunun bakayim bir

ayriyeten bu tabletlerde format olayi var mi ? diyelim ki virus girdi format gerekiyor yada tekrar kurmak nasil oluyor bu isler tabletlerde ?

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-micro-usb-usb-donusturucu-tablet-icin-otg-kablo-dk-cb-usb2microtg/productDetails.aspx?productId=bs300099&categoryId=60001184

Tüm teknoloji marketlerde bulabilirsiniz. Cİhazda sadece micro usb çıkışı olduğu için otg kablo almak şart. Bu kablo ile normal usb çıkışı elde edebiliyorsunuz.

Format olayı da var. Yani tableti tamamen silip yeniden yüklemek mümkün.

Cihaz tamamen bir bilgisayar. Windows 8 yüklü normal bir bilgisayarda ne yapabiliyorsanız, aynısını bunda da yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan4407 -- 11 Şubat 2014; 10:11:50 >

• Windows 8.1 sl'nin iso'sunu indirip usb ile tabletinize kurabilirsiniz. Bu sayede baya bir yer kazanabilirsin. Recovery ortadan kalkar fakat ihtiyaç da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyv) arkadaslar sagolun yarin elimde olur diye tahmin ediyorum aslinda 15 senedir pc icindeyim lakin her isin bir acemiligi oluyor iste artik inandim ölünceye kadar bu pc ve konsoldan bana kurtulus yok 25 kurus kaybetsem üzülürüm normalde, lakin konu pc ve konsol teknik oldumu paraya hic acimiyorum

daha önce sordugum usb lånadaptörünü de buldum resimini atayim bilmeyenlere bilgi olsun
     Toshiba Encore WT8-A 8' Tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 11 Şubat 2014; 12:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

2 gün önce Teknosa'dan bu cihazı aldım. Beklentilerim aslında düşüktü. Ama cihaz beni çok şaşırttı. Herşeyden önce muadili cihazlara göre çok hızlı. İncelediğim Samsung Ativ Tab 3 ile arasında dağlar kadar performans farkı var. İşlemcinin 4 çekirdekli z3740 olması ve ramin DDR3 olması sanırım bundaki en büyük etken. Hangi cihazı alırsanız alın, bence Z3740'ın altında olmasın.

Cihazın kasası da son derece sağlam ve kaliteli. Samsung Ativ Tab'daki ucuz duran plastik doku bu cihazda yok. Arka kısım tırtırlı bir metalden yapılmış, elde tutarken kaymıyor.

Bilgisayar denince zaten akla gelen ilk markalardan biri Toshiba. En azından Samsung'dan önce geliyor. Bende buradan yola çıkarak aslında bu tableti aldım. Yalnız Windows 8.1'in de hakkını yememek gerekir. Tabletle uyumlu bir işletim sistemi olmuş. Tabletler için geliştirilmiş explorer tarayıcı ile internette gezinmek de çok kolay.

Ben bu cihaza deneme amaçlı farede bağladım. Ama fareye gerek yok gibi. Çünkü windows 8.1 fareden ziyade dokunmatiğe göre düzenlenmiş bir işletim sistemi. Dokunmatik olmasa fareyle bunu kullanmak daha zor.

Ekranın 8" olması beni korkutuyordu. Windows 8.1 bu konuda da sorun çıkartmadı. Masaüstünde filan çalışırken evet bazen parmakla yanlış dokunmalar yaşanabiliyor ama kısa sürede insan alışıyor. Çoğu işlemleri dokunmatiğe uyumlu windows panelinde yapıyorsunuz zaten. Yine androidteki gibi markete girip tamamı dokunmatiğe uyumlu programları kurmak da mümkün. Ben bunu bilmiyordum. Sadece .exe dosyalarını kurup normal bilgisayar platformu olarak kullanım imkanı var sanıyordum. Yalnız windows mağazanın geliştirilmesi şart. Az sayıda uygulama var.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/apps#Cat=t1

Cihazın windows kodu aynı zamanda office ev ve öğrenci 2013 kodu. Yani tableti almakla office 2013'ü de ücretsiz almış oluyorsunuz. Sırf office'in fiyatı bile bir dünya para tutar. En son hepsiburada fiyatı 243 TL.

http://www.hepsiburada.com/liste/microsoft-office-ev-ve-ogrenci-2013-32-bit-x64-kutulu-79g-03759/productDetails.aspx?productId=by40660&categoryId=91410&navq=categoryid%3d91410%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dby40660%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_41%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_41_91410%257d%26fh_refview%3dlister

Tabletin boyutları kesinlikle küçük değil. Aslında en ideali de buymuş diyebilirim. Çünkü biraz daha büyük olsa elde kullanmak imkansızlaşırdı. Bu tablet 8" olduğu halde biraz fazla çalışınca insanın eli yoruluyor. Dize veya sabit bir yere koyma ihtiyacı hissediyor insan. 10" bir tableti düşünemiyorum bile. Üstelik taşınabilirlik konusunda da 8" büyük kolaylık. Kılıfıyla ajanda taşır gibi taşımak mümkün. Zaten hafif bir cihaz.

Kılıf demişken, ben Trust'ın 7 ve 8"'lik tabletlerle uyumlu kılıfını aldım. Tam uyumlu oldu diyebilirim. Sadece kılıfın arka kısımı tamamen kapalı olduğu için arka kamerayı kapatıyor. Ama bağlantı noktaları tamamen açık. Aldığım kılıf şu;

http://www.bimeks.com.tr/urun/129674/trust-verso-universal-folio-standli-tablet-kilifi-7-8-siyah.aspx

Sanırım bu cihazda en çok kafa karıştıran konu hafıza durumu. En azından benim için öyleydi. Sistem tamamen kurulduktan sonra yaklaşık 11 gb boş alan kalıyor. Yeterli değil tabi ama bu alanı microsd kart ile genişletmek mümkün. Ben 32gb kapasiteli microsd kart alıp taktım. Bilgisayarın D sürücüsü gibi oldu. Hemen hemen herşeyi 32gb'lık hafıza kartına kaydediyorum. Üstelik bilgisayara bir şey olsa bile verilerim güvende oluyor. Zaten usb çıkışı sayesinde flash bellek de kullanılıyor. Bu açıdan bir sorun yaşamıyorsunuz. Tablette dev bir film veya müzik arşivi taşımaya da gerek yok zaten.

Yine de keşke cihazın kendi hafızası 64gb olsaymış diyorum. Ama hafıza kartı takılmayan 16-32gb'lık ipad kullanıcıları da var yani. Onlar ne yapsın?

Ekrana gelince. Ekran çok net ve parlak. Pixeller görülmüyor. Ben 2 saatten fazla pdf dosyalarımı okudum. Pdf üzerinde işaretlemeler yaptım. Notlar aldım. Gözlerim yorulmadı. Bu benim için çok önemli bir konuydu. Çünkü oyun oynayan biri değilim. Daha çok doküman okuyorum.

Ekranın üzerinde bir sensör de var. Ortamın aydınlığına göre tabletin ışığını otomatik ayarlayabiliyor. Cihazın hareket sensörleri de son derece başarılı. Anında tepki verebiliyor. Bu noktada da bir sorun yaşamadım.

Gelelim şarj meselesine. Bu konuda Toshiba Encore benden hem artı hem eksi aldı. Önce olumsuzluğundan bahsedeyim. Cihazın şarj olma süresi bana çok uzun geldi. 3 hatta 4 saati buluyor. Bir de tablet üstünde herhangi bir şarj olma ışığı yok. Tabletinizi kapalı halde şarj ederseniz, şarj oluyor mu olmuyor mu anlamak mümkün değil. Ancak tableti açıp pil yüzdesinden şarj durumunu takip edebiliyorsunuz.

Bunlar şarj konusunun olumsuz kısımları. Olumlu ve memnun edici kısım ise çok uzun giden şarj süresi. Bütün gün rahatlıkla kullanmak mümkün. Saat tutmadım ama ben bir günlük yoğun kullanımda şarjı bitiremedim. Günün sonunda %44'e düşmüştü. Hele o yüzdenin tık tık düşmemesi insana büyük zevk veriyor. Bilgisayar uyku konumunda ise hiç enerji harcamıyor diyebilirim. Dahası cihazın uykuya girip çıkması, bir telefonun ekranını kilitleyip açmak ile aynı sürede gerçekleşiyor. Ekranı mı kapattı, uyku konumuna mı girdi anlamıyorsunuz. O kadar hızlı.

wifi çekim gücü ise Samsung notebook'umdan çok daha iyi. Oldukça kuvvetli ve sorunsuz bir çekim gücü var. Hİç kopma sorunu da yaşatmadı bana. Bir de bağlantılar arasında GNSS var. (Bluetooth, Wifi ve GNSS) GNSS açık ama bu ne işe yarıyor bilmiyorum.

Cihaz ile birlikte kalem gelmiyor. Ama cihazın içinden çıkan tavsiye aksesuarlar listesinde Toshiba Touch Screen Pen'de var. Standart bir tablet kalemi alıp kullanmak da mümkün. Gerek var mı bilmem. Size kalmış. Ama ince uçlu bir kalem olsa iyiymiş. El yazısı ile not alma konusunda kolaylık sağlardı. Bu konuda Samsung'un s-pen'ini alkışlamak gerek.

Son olarak kamera performansından bahsetmek istiyorum. Ön ve arka kameraları son derece başarılı. Zaten biri 2 diğeri 8mp. Başarılı ama aydınlık ortamlarda. :) Çünkü flash yok. Flash gerektiren karanlık ortamlarda artık telefonu kullanacağız. Zaten koca tableti alıp da fotoğraf çekmek pek mantıklı da gelmiyor bana. Telefon daha pratik. Tabletin 8mp'lik arka kamerasını uygun aydınlatma koşullarında bir tarayıcı gibi kullanmak mümkün. Bu hoş bir şey.

Bir kullanıcı olarak ben bu cihazı çok beğendim. Android tabletten sonra resmen bir nimet bu. Adamlar sürekli yeni bir android sürümü çıkarıyor. Dünyanın parasını verip aldığımız cihazlar 2 yıl geçmeden güncellemeden düşüyor. Windows'ta bu sorun yok. Al, yıllarca kullan. Üstelik bu cihaz, tablete dönüştürülmüş bir bilgisayar. Her işlemi yapmak ve flashlı bile olsa her siteye girmek mümkün.

Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum.
    umarım aldığınızdan sonra bugüne kadar geçen süç içerisindede bu görüşleriniz değişmemiştir.
    Ben bir tek Photo Shop programı yüklenebiliyormu ve İnterneti normal windows kullanan bilgisayarlar gibi flash içerikli videoları oynatıyormu onu sormak istiyorum bu konuda bir incelemeniz varsa onuda paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Bazı web sayfalarında sorun yaşadım. Mesela bimeks'in sayfasındaki üstte yer alan menü çubuğu açılmıyordu. (Bu sorunu android'de yaşıyorum. ) Chrome'da bu sorunların hiçbirinin olmadığını gördüm.

Bu arada sıcak bir fırsat olarak kliksa da i5 işlemcili exper tablet bilgisayar 1299 liraya düşmüş.

http://www.kliksa.com/urun/exper-easytab-e2d-530/980002022?utm_source=newsletter&utm_medium=080114&utm_campaign=080114&utm_term=&utm_content=

Cihaz bana çok ağır ve kasası da kalitesiz gelmişti. Yaklaşık bir klio ağırlığı ve iriliğiı ile pek taşınabilir olmadığı için elemiştim. Alıp masada kullandıktan sonra zaten notebookum vardı. Fakat notebook u olmayanlar için ideal olabilir, sonuçta i5 işlemci var.

Tekrar merhaba,
    experin kliksada satılan i5 işlemcili modelinde 64 gb hafıza var bu hafıza hafıza kartı ile D sürücüsü kullanır gibi oluyormu?
    bilginiz varmıdır?

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Hep android veya ipad kullandığımız için sanırım bu nedenle photoshop yüklenir mi flash içerikli sayfalar açılır mı diye soruyoruz :) Bu tablette normal Windows işletim sistemi var. Tablete özel bir Windows da değil. Masaüstü normal bir bilgisayar bu. Flash içerikli videoları da açıyor, bütün bilgisayar programları da yüklenir.

Ne yüklenmez?
    Masaüstü bilgisayara yüklenmeyen şeyler yüklenmiyor :)

Photoshop kullanmıyorum. Eğer boyutu 3-4 gb dan fazlaysa hafıza yetersiz kalır. Bence bu tableti ağır programlar kurup kullanmayı düşünüyorsanız sevmezsiniz.

Bilgisayarım tablet şeklinde olsun. Her siteye masaüstü pc tadında gireyim. Masaüstünde kullandığım temel programları kurayım. Microsoft office kullanayım. Yazdıklarımı okuyayım. Gerektiğinde tableti yazıcıya bağlayıp çıktı alabileyim derseniz, bu tablet harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

quote:

Bazı web sayfalarında sorun yaşadım. Mesela bimeks'in sayfasındaki üstte yer alan menü çubuğu açılmıyordu. (Bu sorunu android'de yaşıyorum. ) Chrome'da bu sorunların hiçbirinin olmadığını gördüm.

Bu arada sıcak bir fırsat olarak kliksa da i5 işlemcili exper tablet bilgisayar 1299 liraya düşmüş.

http://www.kliksa.com/urun/exper-easytab-e2d-530/980002022?utm_source=newsletter&utm_medium=080114&utm_campaign=080114&utm_term=&utm_content=

Cihaz bana çok ağır ve kasası da kalitesiz gelmişti. Yaklaşık bir klio ağırlığı ve iriliğiı ile pek taşınabilir olmadığı için elemiştim. Alıp masada kullandıktan sonra zaten notebookum vardı. Fakat notebook u olmayanlar için ideal olabilir, sonuçta i5 işlemci var.

Tekrar merhaba,
    experin kliksada satılan i5 işlemcili modelinde 64 gb hafıza var bu hafıza hafıza kartı ile D sürücüsü kullanır gibi oluyormu?
    bilginiz varmıdır?

Ben tablete hafıza kartı aldım. D sürücüsü olarak görünüyor. Müzikleri resimleri buraya atmak da mümkün. Ama program kurmak istediğimizde hafıza kartına kurulmuyor. Bunun bir yöntemi varsa da ben bilmiyorum. Normal bir dizüstü veya masaüstünde programları hafıza kartına kurabiliyorsanız buna da kurulur.

• quote:

Hep android veya ipad kullandığımız için sanırım bu nedenle photoshop yüklenir mi flash içerikli sayfalar açılır mı diye soruyoruz :) Bu tablette normal Windows işletim sistemi var. Tablete özel bir Windows da değil. Masaüstü normal bir bilgisayar bu. Flash içerikli videoları da açıyor, bütün bilgisayar programları da yüklenir.

Ne yüklenmez?
    Masaüstü bilgisayara yüklenmeyen şeyler yüklenmiyor :)

Photoshop kullanmıyorum. Eğer boyutu 3-4 gb dan fazlaysa hafıza yetersiz kalır. Bence bu tableti ağır programlar kurup kullanmayı düşünüyorsanız sevmezsiniz.

Bilgisayarım tablet şeklinde olsun. Her siteye masaüstü pc tadında gireyim. Masaüstünde kullandığım temel programları kurayım. Microsoft office kullanayım. Yazdıklarımı okuyayım. Gerektiğinde tableti yazıcıya bağlayıp çıktı alabileyim derseniz, bu tablet harika.

Cevaplar için teşekkür ederim.
    Açıklamalar yeterli olmuş.
    Tablet diskini değiştirerek dahili hafızasını arttırmak mümkün.
    Biraz para daha harcanmış olsada tüm programlar kurulmuş olur.
    tekrar bilgiler için teşekkürler.

• toshiba encore geldi, simdi güncellemeleri yapiyor, kullanan arkadaslara bir sorum olacak yedekleme imkani var ama nasil calisiyor kurmak istedigimizde ? yani bir sorun oldu diyelim bios daki imaj mi oluyor burdaki yedekleme ? bizde diyelim ki f11 ebasiyoruz tablet acilirken ve win 8 kurulumu basliyor mu ?
    insan malini kötülemezmis derlerya ilk izlenimlerim olumlu , elinde laptop yada masa üstü olan arkadaslara disarda oldugu zaman yaninda windows da ne yapmak isterse o imkani veriyor zaten bunun icin aldim yinede mesala yatakda uzanip elinde film izlemek muzik dinlemek yada kitap okumak vs ayri b

• quote:

toshiba encore geldi, simdi güncellemeleri yapiyor, kullanan arkadaslara bir sorum olacak yedekleme imkani var ama nasil calisiyor kurmak istedigimizde ? yani bir sorun oldu diyelim bios daki imaj mi oluyor burdaki yedekleme ? bizde diyelim ki f11 ebasiyoruz tablet acilirken ve win 8 kurulumu basliyor mu ?
    insan malini kötülemezmis derlerya ilk izlenimlerim olumlu , elinde laptop yada masa üstü olan arkadaslara disarda oldugu zaman yaninda windows da ne yapmak isterse o imkani veriyor zaten bunun icin aldim yinede mesala yatakda uzanip elinde film izlemek muzik dinlemek yada kitap okumak vs ayri b

Öncelikle hayırlı olsun. Tableti nereden almıştınız? Benim tablette yeşil zeminde ingilizce hiçbir güncelleme olmadı. Resimdeki görüntü bana çok yabancı geldi.

Size tavsiyem mağazadan cihaza mutlaka Hyper Youtube uygulamasını kurun. Çok kaliteli bir uygulama. GPS'i açma konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Ben uzun süre foursquare'da check in yapamadım ve haritadan yerimi görememiştim :) Sinema uygulamasında size en yakın sinema salonlarını ve filmleri görmek de güzel oluyor. GPS için denetim masasından ayarını açmak gerekiyor.

Bir de masaüstünü kullanmakta zorlanırsanız, Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme > Görüntü seçeneğiinden ekran ve öğeleri dilediğiniz boyutta büyütebilirsiniz. Yalnızca metinleri ve menüleri de büyütmek mümkün.

• tarkan4407 T kullanıcısına yanıt
    tskler hocam lakin beni kizdiran bir konu var tablet in her acilisinda ,email parola soruyor ve yazmadan sisteme giremiyorum bu parola sorma isini nerden etkisiz hale getirecem bulamadim yoksa flash player youtube netten film izlemek gibi bir sorunla karsilasmadim win 7 deki her programim calisdi tabi 32 bit olma kosulu ile, güncellemede bir sorun yasamadim hepsini yapti ayrica sisteme ingilizce türkce almanca gibi dilleride yükledim istedigimde degistirebiliyorum , sesler ekran kalitesi cok kaliteli, metinleri ve map lari 125 büyuklugüne getirdim yoksa gözlerim secmekde zorlaniyordu , 64 bit micro sd sipariside verdim bence ise yarar laptopdan bikmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 13 Şubat 2014; 18:43:12 >

• Bilgisayar ayarları hesaplar oturum açma seçeneğinden değişiklik yapabilirsiniz. Ben 4 haneli pin koruması koydum.
  • yardiminiz icin tskler lakin ben geri verdim arkadaslar sebebine gelince boyutuna alisamadim gözlerim cok hassasbu konuda zor seciyordum yazilari - + yapmama ragmen vsvs böylelikle tablet maceram bitti,ultrabook almak istiyorum mesala samsungun 9 serisi olabilir biraz pahali ama kriterlerime uygun
  • ürünü bugün aldım, çok süper masaüstü avuçiçine girmiş, seyahatte windows 8 32 bit ile dolaşmak çok güzel,
  • yanlış bir işlem sonucu tüm sistem çöktü, otg kablo da yok, acaba nasıl yükleme yapacağım, micro sd ile yükleme yapma imkanı varmı bi,len lütfen yardım etsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.