Şimdi Ara

Toshiba Excite pure (600tl) mu Samsung tab3 p5210 (700tl) mi almalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Paraftan faydalanıp hepsiburadadan Samsung galaxy tab 3 p 5210 10.1" (700 tl) ya da
    Toshiba Excite Pure 10.1" (600 tl) den birini almak istiyorum. Evde çoğunlukla internet için arada da biraz oyun, film, müzik vs. için alacağız. Güvenilir markaların 10.1" ya da 10" olanlarından almak istiyorum. Bu ikisi arasından kaldım. 100 Tl daha ucuza toshiba çok cazip görünüyor ama onu aldığımızda mesela bir asphalt 8 oynarken ya da film izlerken hissedilecek bir performans kaybı olur mu. Olacaksa samsung alacağım.
    Bugün yarın sipariş vermem lazım, bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

• zor sormuşsunuz. özellikle 10 inch istediğiniz için performans anlamında o ebat için 850-900 tl alt sınır.bu rakamların altındaki ürünlerde ciddi anlamda arada kalan cihazlar sıralanıyor. işlemciden kesik, ramden kesik, ekran kartından, çözünürlük ve ona bağlı nokta aralığı (ekran kalitesi). böyle gidiyor.

söylediğiniz rakamların altında da çin malları dediğimiz bir grup sıralanıyor o ebatlar için. sizin talepleriniz içinde de çok fazla kapsam var nete giricem, film izliycem, oyunda oynayacağım şeklinde. (bir tabletten beklenilen herşey ) yani nette akıcı, hızlı olsun, filmlerde akıcı olsun, oyunda kasmasın)
    - uzun vadeli bir kullanım olacaksa fiyatı artırmanız, aksi taktirde idareci olmanız lazım. sorduğunuz iki tablet içinde forumda kullanıcı sayfalarına göz atıp bütçenize göre bir seçim yapmalısınız. hız ve oyun akıcılığı açısından.
    - veya 2gb ramli ürünlere bakarken ekran boyutundan tasarruf da düşünebilirsiniz.

• Çoğunlukla internet için kullanılacak ama tabii arada oyun da oynanır, müzik de dinlenir.
    hocam 8" civarına inersek ipad mini önerir misiniz? 512 mb ram var beni o düşündürüyor?
    Şuan hepsiburadadan çekle beraber 578 tl'ye alabiliyorum, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crehat -- 12 Mart 2014; 16:49:31 >
  • mesajınızda bahsettiginiz samsung 5210 yerine lenovo yoga 10 tercih edebilirsiniz. (bimeks, vatan da ) kampanyalarla 800 tl civarında. samsung a ek olarak uzun batarya ömrü biraz daha iyi kamera performansı saglar.

hatta 8 inch yoga alırsanız yani boyut yeter derseniz ipad mini yerine tercih edebilirsiniz aynı özellikler farkıyla. 600 tl civarına. ipad eski modelleri tercih etmeyin.

yine 8 inch de teknosa dan (magazadan sorgulatın stok sorunlu) lg gpad 8.3 inch alabilirsiniz, oyun da film de nette yoga dan daha performanslı olur ama pil bakımından yarısı kapasitesinde olacaktır. yani sık kullanımda günde 2 kez şarj etmeniz olasıdır. 750 tl gibi fiyat.

not: ürünleri hem boyut olarak hemde bazı uygulamaları deneyerek almanız da fayda var.teşhir varsa net hızını sorgulayın, sd kartınız varsa film , oyun atın deneyin vs.
  • İlginiz için teşekkür ederim fakat cevap gelmeden önce biz daha fazla bekleyemeyip ipad mini almış olduk, 581 tl kargo dahil geldi. Verdiğiniz bilgilerden yola çıkıp ekran boyutunu mağazada inceledik ve ekran'ı 8" e çektik.
    Çoğunlukla eşim kullanacak, bende arada internet bankacılığında kullanmayı düşünüyorum. Android'e göre daha güvenli olduğu düşüncesindeyim.
    Verdiğiniz bilgilerin benzer durumda olanlara faydalı olacağı düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.