Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

Arkadaslar tv yi yeni aldim 2 el. Infoya basinca gelen kare hizi nasil degistiriliyo bilen var mi

Dostum tvden değil kaynaktan kare hızını degiştirebilirsin.

Kaynaktan degistirince yeterli oluyo mu? Tv ile kaynak ayni olmali diye biseyler okumustum o yuzden sordum . Cevap icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomatter03 -- 25 Kasım 2015; 9:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nomatter03 N kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir?
    Hd uydu alıcısı ise 1080p50/60 hz
    Bd/media player ise 1080p 24 hz tavsiye edilendir

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Kaynak nedir?
    Hd uydu alıcısı ise 1080p50/60 hz
    Bd/media player ise 1080p 24 hz tavsiye edilendir

Kaynak ps4 hocam . Ps4 te dedigin gibi yaptim tvden de 24 hz yapiyim demistim . Uyusmama gibi bi durum olmuyo o zaman

• 46sv685 tv niz hayırlı olsun çok güzel bir tv aldınız güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

46sv685 tv niz hayırlı olsun çok güzel bir tv aldınız güle güle kullanın

Tesekkur ederim biraz gec oldu ama ii oldu. Cok begendim simdikilerin coguna tas cikarir goruntu olarak

• Merhaba,
    Resimlerde görülen 55SV685 pazarlıksız 2.000-TL satıyorum. Teknosa çalışanı olduğumdan haliyle Teknosa çıkışlı. En ufak çizik ve problem bulunmamaktadır.

İstanbul içi taşımama yardım ederseniz aracımla bırakabilirim, PM atabilirsiniz.

• Merhaba,

Bende 46SV685 var. İlginç bir problemim var. Normalde Android tabletimi veya D-Smart kutusunu televizyonun HDMI çıkışlarına bağlayıp görüntü alabiliyorum.

Ama evde 3 tane bilgisayar var 1 tanesi Windows 8.1 diğerleri Windows 10, 2-3 çeşit kablo ile tüm HDMI portları denememe rağmen görüntü alamıyorum.
    Aynı bilgisayarları Philips marka başka bir tv'ye bağlayınca sorunsuz görüntü alabiliyorum.

Böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen oldu mu? Bilgisayarı HDMI ile TV'ye bağlayabilen var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • exoz E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 55" olanını uzun senelerdir kullanıyorum ve sağolsun 1 kere bile beni üzmedi.Tv'ye dsmart-digiturk-ps4-laptop bağlı (hepsi hdmi üzerinden) şu ana kadar bir problem yaşamadım.İş bilgisayarımı da hafta sonları bazen takıp kullanıyorum, onda da sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyonlar

Merhaba,
    Resimlerde görülen 55SV685 pazarlıksız 2.000-TL satıyorum. Teknosa çalışanı olduğumdan haliyle Teknosa çıkışlı. En ufak çizik ve problem bulunmamaktadır.

İstanbul içi taşımama yardım ederseniz aracımla bırakabilirim, PM atabilirsiniz.

Siz alırken teşhir olarak mı almıştınız , sıfır mı ?

• Sifir ve kutulu. Ama kutusunu saklamadim. Faturasi duruyor.

• exoz E kullanıcısına yanıt
    Tv yi alır alamz ilk iim HDMİ çıkışı olan bi dizüstü almak oldu.
    sony marka ve windows 7 işletim sistemli.
    2011 den beri sorunsuz bağlayabiliyorum.
    dizüstündeki filmi 55 inch tv de izlemek büyük keyif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.pupa

Merhaba, 55" olanını uzun senelerdir kullanıyorum ve sağolsun 1 kere bile beni üzmedi.Tv'ye dsmart-digiturk-ps4-laptop bağlı (hepsi hdmi üzerinden) şu ana kadar bir problem yaşamadım.İş bilgisayarımı da hafta sonları bazen takıp kullanıyorum, onda da sorun yaşamadım.

Merhaba, bağladığınız bilgisayarlar Windows mu? Windows ise sürümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoz -- 4 Aralık 2015; 22:49:31 >
  • 2 laptopda da windows 7 kurulu,bahsettiğiniz gibi bir sorun hiç yaşamadım.umarım çözersiniz,garip bir sorun olmuş.
  • Bende 2011 başından beri SV55 kullanıcısıyım sadece garantiden şu meşhur fan ( 2 sene sonra ses yapmıştı!)değişti. Servis 55 lerde fanın ısınmayla değil sürekli çalıştığını söylemişti. 46 lar farklıymış ısınınnca devreye giriyormuş onlarda. Bunun dışında digiturkle kullanıyorum ve görüntüden çok memnunum. Filimlerde, müzik kanallarından da digiturk çıkışını müzik setinin harici girişine bağladım. Daly hopörlerlerim var 20 yaşında. Tadından doyulmuyor görüntü ve ses'e. Bu arada "bu tv çok kalın!" diyenlere "mimari objemi alıyorsunuz. Akşam bu görüntüye karşıdan bakarken ne kadar kalınlıkta olduğunu tahmin et bakalım" diye soruyorum. Tısss.

Benim merakım ön koruma camını söksek ne olur? O parlayan bir malzeme. Altdaki gerçek paneli çıplak seyreden var mı? Matmıdır panel?
    Bir de geçenlerde 4k olan yeni tv lere dokundum bir satıcıda bu bizim SV ler kadar ısınmıyor tv ler. Ne oldu? Bir şeyler mi değişti. Isı enerji demekir. SV ler çok mu enerji tüketiyor yeni nesillere göre.

Herkese dertsiz elektronik ve keyfine uygun seyirler dilerim...

• aylık elektrik faturam 100 tl.
    bunun yarısınden fazlasının TV yüzünden olduğunu düşünüyorum.
    allahtan led teknoloji, plazma felan olsa ne kadar yakardı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 13 Aralık 2015; 23:08:27 >
  • Beyler selam

Hani bir deyim vardır; "doğru bilinen yalnışlar"

Evet geçmiş te özellikle PDP ler de çok fazla sallama ve palavra veya külliyen yalan bilgiler ortalık da "doğru bilgi" veya "bilgi" diye dolanıyordu!
    ama işin garibi bu sallamaları yazanların allah için bir tanesi bile bu panel tip TV işlerin de çalışmamış tipler di! ama bunlar "bilgi" sunuyorlar dı
    ayrıca o devir de değil TR de,yabancı forumlar da bile bu sallama bilgiler gırla gidiyordu zaten bizim tipler de USA veya UK v.s bir yer de bunları
    görünce illaki doğrudur diye alıp,bizim forumlar dan servis ediyorlardı

Adam daha ne işin teknolojisini ne de uygulama tekniklerin den zerre kadar haberi yok ama bilgi sunuyordu bu tipler!!

Adam daha PDP nin bırakın içini görmeyi veya paneli alıp kullanmayı bile yapmamışken;PDP ler hk. sıfır bilgisiyle "panel efsaneleri" kervanına katılıyordu yaw
    TF/DH de bu tipler den bir alay üye vardı!! insanları yalan-yalnış sallama laflar ile etkileyip,kafa karıştırıyorlardı!
    Bu tipler den hala bolca vardır DH de

Ben forum da yetkili olsam ve bu işleri de bilen birisi olarak alayını şutlarım,ama önce bir kere uyarırım ve baktım düzeldi ne ala aksi hal de aynen şut çekerim
    burası eğlence mekanımı yoksa sallama mekanımı yaw,millet bilgiye daha doğrusu DOĞRU bilgiye aç,bu tipler kafasına göre sallıyorlar!
    Bakın bu işleri USA/UK/Canada ve ileri bazı ülkelerin forumların da yapamazsınız!! önce uyarırlar ve zaten sonra yola getiriyorlar ya da sen çekip gidiyorsun!

++

Konu nedir;"güç tüketimi"

ne PDP ler de TFT-LCD paneller öyle yazıldığı veya sallandığı gibi sarfiyat yapmazlar!

1-PDP ler; "ışık kaynağını kendileri üretirler";bunu biraz düşünen hem doğru mantığını bulur! hem de tekniğini de az-çok kavrar

ama o bahsettiğim tipler ile laf olsun torba dolsun muhabbetin de olanlar ile bir şekil de kasıtlı v.s yazanlar zaten anlamazlar!!!

PDP lerin kısaca arka sticker ların da gördüğünüz bir güç değeri vardır ama bu değer "full-power-luminance" dediğimiz>>>white page max.comsumption>>> (burada bir rakam görürsünüz)
    .....WATT olarak yazar veya geçer!

örnek;550W gibi veya 350W gibi......

ancak bu değer "White-full-power" değeri dir!! ekrana bembeyaz bir sayfa açarsanız max.değerine çıkarsınız ve örneğin bu değer x panel için 450W ise,işte bu değere çıkar sarfiyat!

ama PDP ler,bildiğiniz şekilde resim üretirler ve renk/ton ve buna bağlı "ışık ihtiyacı şiddetine göre" bir güç tüketirler!

örnek;White;max sarfiyat iken Black sıfır olur!(daha doğrusu sistemin ve bağlı olarak bazı devrelerin güç ihtiyacı için tüketim olur ama bu değer de max.10-50W arasın da değişiyor
    ve ebata bağlı olarak bu değişiyor,örneğin 105lik panelin sarfiyatı ile 50lik panelin sarfiyatı aynı olmaz!

50/65lik PDP ler ortalama 250W çeker! 2010 dan sonra PWB ler ve Modül teknikleri biraz değiştiği için(örneğin single-sheet matrix kullanımı gibi) bu sarfiyatlar da biraz daha düşmüştür!
    örneğin 250W yerine 180/200W yakar hale gelmiştir!! gerçi sistem biraz "dandik" HW olmuştur ama netice de sarfiyat da düşmüştür

"TFT-LCD" panellere gelirsem,bunların çalışma sistemi ve mantığı PDP ler gibi olmayıp;benzer ama biraz farklı çalışma yapısın da olmaktadır!
    çünkü PDP ler kendi ışık kaynaklarını üretirken(self-illumination) TFT-LCD ler "sabit" kaynak dan sabit güç tüketimi prensibine göre ışık kaynağını aktif ederler!

eskiden CCFL(veya HCFL veya EEFL gibi...)tüplü baclit sistemleri vardı ve bunlar daha yüksek ve daha sabit veya tam sabit güç tüketirler di! daha sonra bildiğiniz gibi "LED" lambalar uygulumaya geçti
    ve bunlar da panelin "dimming" sistemine göre sabit olmayan-kısmen ihtiyaç duyulan bir baclit sistemi kullanmaya başladılar ki günümüz veya 2010 dan sonra tüm paneller aynen bu şekil dedir!

eskiden güç sarfiyat marjı pek yoktu veya hiç yoktu günümüz de ise bu da değişti ve artık TFT-LCD ler kısmen marjlı güç çekiyorlar
    örneğin;80-100W gibi;HW sistemi yine daha da "dandik" olduğu için güç tüketimi de haliyle düştü

not;en kazık marka dan satılan veya en "kalite" denen TFt-LCD ler de aynen "dandik" HW kullanıyorlar! örnek;EnrtyLevel panel kalitesinin HW kalitesi;HiEnd panel
    kalitesiyle tamamen "AYNIDIR"!! forumda dikkat ediyorum bazı tipler yine var ve basit mantıkla şöyle derler;pahalıysa vardır bir hikmeti ki bu laf duruma göre veya çoğu
    duruma göre aynen doğrudur ama anel tip TV ler için kesinlikle doğru olmayıp hele de günümüz panelleri için kesinlikle doğru değildir ama bu tipler bu işlerde çalışmadıkları
    için sadece sallıyorlar veya mantık yürütüyorar ama külliyen yalnıştır
    ben panelllerin için açıp manzaraya bakıp ne mal olduklarını hemen anlıyorum! kısaca ortada kaliteli "HW" namına hiç bir şey yoktur!

TFT-LCD lerin günümüz sticker ların da yine "max.güç" yazmak zorunda olunduğu için,gördüğünüz değer de MAX.sarfiyat olmaktadır!

buraya kadar yazdıklarım bu işin "genel çalışma prensibi) bir özeti mahiyetinde olup,baclit sistemi veya PDP lere deki güç tüketimleri de aynen bu yapıda olmaktadır!

++

Tosdh SV685 özeline gelirsem

bir kere bu panel "ÖZEL" dir! bunun benzeri bir sistem bu dünya da sadece 4 adet bulunmakta dır! peki nedir bu paneller??

1-2010 Model Sharp-ELITE(TFT-LCD teknolojisinin ilk çıkış yılın dan bugün-bu saat dahil gelinen en son bilinen-bulunmuş uygulama teknikleri olarak "Referance" olan tek paneldir)
    2-2009 model Sharp XS1
    3-2010 model Sony X4500
    4-2009 Model Toshiba SV685

bu paneller TFT-LCD panel sisteminin "Referance" olan örnekleri olup,Baclit sistemleri "HARBİ" full-array-led+"Engine type" Local-Dimming dirler

AYRICA BURASINI DA İYİ OKUYUN LTF SHARP XS-1 ile SONY X45x AYNI ZAMAN DA "RGB-LED" DİR

AYRICA BURASINI DA İYİ OKUYUN LTF TOSH SV685 "LOCAL-DIMMİNG" DE HEPSİNDEN DAHA İYİ OLUP BU TEKNİĞİ DÜNYADA EN BAŞARILI UYGULAYAN TEK ÜRETİCİDİR

VE günümüz çakma FALD Samy/LGE veya Phil veya Sony lere gelirsem,Local-Dimming de adeta dökülüyorlar yaw (örneğin Tosh SV685 tekniğinin yanında tabiki!!)

Geçen bir başlıkta görmüştüm birisi güyya OLED leri övüyordu ve mukayese içinde yanında Samy J95 FALD olan paneli koymuşlar ve bir resim geçirmişler ve Oled haliyle sistemi
    itibarıyla sorunsuz iken bizim en pahalı olan Samy panel acaip çuvallıyordu yaw(obje etrafı kötü haloing efekti yapıyordu) ben de bol bol gülmüştüm,ülen bizim panel 2008 model
    diğeri de "teknolojisi" süper diye gazlana en pahalı panel di ben sadece güldüm

forumda bazı tipler vardır,neyi görseler "yeni teknoloji" diyorlar,ama adamlar işi bilmediği için bunları gözlerine soksam bile bilgileri olmadığı için hiç tartışamayacağım adamlarla çünkü
    anlamayacaklar olayı!! adamlar takılmış bir "teknoloji" lafına gidiyorlar,Allah selamet versin gitsinler o zaman
    Güç tüketimi;bu 4 panel de buna göre kullandığı HW sistemi+baclit sistemi sebebiyle haliyle daha fazla güç tüketiyorlar!!!!

SV685 özeline gelirsem yine;

46"lık olan 243Watt tüketiyor
    55"lık olan 315Watt tüketiyor

ancak bu paneller harbi "FALD" oldukları için aynen PDP lerin sistemine yakın bir prensiple çalışmaktadırlar!!!!!!

sonuç olarak 55lik 685 panel geniş marjlı çalışıp buna göre 80/100Watt lara kadar düşmektedirler gibi....

Gelelim günümüz "ÇAKMA" Samy veya Sony veya LGE nin panellerine,bunları "Araba parasına" satılsa bile sistemlerinin tamamı "dandik" kalitesi olup
    Local-Dimming leri de çakma Board type LD sistemi kullanıyorlar ki bunun teknik detaylarını kurduğum Samy FALD tip 78J95x panel için ilgili başlığından
    linklerini yükleyip vermiştim,bu panel 25 kağıt gibi satılıyordu!! içini de mahsus açmıştım ve gerçi ne çıkacağını çok iyi biliyordum ama tam emin olmak
    için yine açıp gözlerimle görmüştüm,zira bu panel pahalıdır o zaman kalitelidir diye sallama mantık yürütenlere cevabım olmuştu

Şimdi yukarı da memo nick li üye 100 kağıt Elektrik fat.geliyor yarısını panel yiyor diye düşünmekte ama bu yalnıştır!!
    zaten normal bir konut da günümüz ortalama 80/120 kağıt elektrik geliyor hatta daha fazlası gelmektedir(Klima kullanımı hariç!!)

örnek;herkesin evinde artık No-Frost BuzDolapları vardır,sadece bu meret ortalama 30/50 kağıt yiyor yaw

bakın size bununla ilgili bir örnek;bizim Apt. dan tipik bir örnek veriyorum;üst kat dan iki komşumuz vardır,yazları köye veya yazlığı v.s gidiyorlar ve aylarca yoklar!
    ama evde şalterler de indiriliyor ve sadece mutfak daki No-Frost dolap çalışıyor! aylık gelen fatura 30/40 lira oluyor!(bunlar geçtiğimiz yaz gelen rakamlardır)

ben onların fat.larını alıp oğluna veriyorum daha sonra ve kendileri ödüyor ve bana arada soruyorlar yaw aylardır babam evde yok bir tek dolap çalışıyor
    bu kadar faturamı gelir diye!!! evet ama geliyor işte hatta Ağustos en sıcak ayda fatura 46 kağıt gelmişti ciddi şaşırmıştık,dolap Arçelik marka 5oo litrelik
    bir dolap,yani sanayi tipi filan değil

hadi bunu da geçtim ben dünya kadar PDP aldırdım hem de en çok yakan Pio lar gibi ama hiç kimse elektrik faturasından şikayet filan etmedi yaw

takılmayın böyle şeylere

++

SV özeline yine gelirsem bu panel HW kalitesi olarak referance dır;örneğin bu panelin 46lık olanı tam 34KG dur! veya 55lik olanı da 45,5KG dır

şimdi günümüz bir TFT-LCD panelin "65"lik olanı bile 30KG civarıdır! 46lık bir LCD ise 12/15Kg gibi anca çekiyor yaw

ne alaka diyeceksiniz şimdi haklı olarak? ama çok alakası var! hani yukarıda bolca "dandik" veya "çakma" tanımları kullandığım için,bunları da haybeye kullanmadım tabiki
    gerisini siz düşünüp anlayın gari

Ve netice de elinizdeki panel aslında guide-model dediğimiz "2008" model olup ilk çıkış yılı Japan/Canada/USA için 2009 dur,8/9 sene geçmiş şimdiki paneller geldikleri
    en son dandiklik ve çakmacılık sisteminin tepe noktası olup,bu durumun tam tersi "en kalite" ve kısaca "Referance" noktasının en tepesindeki panelleri de yukarıda sırasıyla
    yazdım>>>Sharp-ELITE/Sharp XS1/Sony X45x/Tosh SV685

Geçen hafta çok eski bir dostum aramıştı beni;kendileri medya dan bilinen birisidir,zırt-pırt ekranlara çıkar adını vermiyorum tabiki,ama arada DH ye takılırsa yazdıklarımı görür
    ama o da bol bol güler

ben buna Sharp XS1 aldırmıştım 52"lik panelden sanırım 35 kağıt idi,sene 2009 idi!! şimdi adam şu uçurulan ve absürt rakamlara satılan panelleri gördükçe sadece bol bol gülüyormuş
    bu sadece tipik bir örnek oldu;geçmişte böyle absürt rakamlara çok paneller aldırmıştım ama onlar da şimdiki panellere bakınca sadece gülüyorlar!

Eyvallah

CAN++

• sadece "ısınmasın" dan bahsetmedim!

ancak bu tip paneller ve yukarı da örneklerini verdiğim diğer paneller de haliyle çok daha fazla ısınırlar! buna da takılmayacaksınız artık

ayrıca Tosh lar adam gibi kalite oldukları için büyük ebatlı(55 ve üstü)genel de soğutma FAN ı kullanırlar!
    46lık panel de FAN yoktur ama benim 42lik çok daha uzak ebatlı diğer Tosh panelimde yine FAN vardır!

bu panellerin "PWB" kısaca güç katları çok ama çok farlıdır ve acaip "kalitedir"!!
  • albani kullanıcısına yanıt
    albani hocam,
    ben aylık tüketimden şikayetçi olurken amacım TV yi kötülemek değildi.
    sizin tavsiyenizle aldım ve severek kullanıyorum.
    bir sonraki TV seçimimi de yine sizin tavsiyenizle yapmayı düşünüyorum.
    (tabi yardımcı olursanız.)
    benim bir üstteki mesajda plazmadan bahsedildi diye hatırlıyorum.
    plazmalar çok ısı üreetir ve çok enerji harcarlar diye aklımda kalmış.
    benim tv de led olmasına karşın fazla tüketiyor diye düşündüm.
    allahtan led, plazma olsa daha çok çok yakar diye düşündüm.
    evimde hem kocaman bir buzdolabı, hem de derin dondurucum olmasına rağmen tv yi suçlu bulmamdaki sebeb:
    kasım elektrik faturam
    sabah 06;00 akşam 17;00 arasında 140 kwat
    akşam17;00 gece 22;00 arası 71 kwat.
    gece 22;00 den sabah 06;00 arası 41 kwat yakmışım.
    bu oranlara bakınca ve gündüz TV daha çok açık olduğu için TV nin çok yaktığına kanaat getirdim.
    yanılıyor da olabilirim TV nin günahını almayayım sonra.
    saygılarımla.

• memo takılma bunlara,hesabın da zaten yalnış oluyor ya da sen suçlu arıyorsan o da "No-Forst dolap" dır

biz bu tartışmaları geçmiş de zaten "PDP" ler için yaptık veya yapardık! o zaman birileri çıkar çok yakıyor derdi ama gerçek
    PDP kullanıcılşarı ise hiç bir zaman çok yakıyor diye de şikayet etmezler di,bu şikayet eden "tipler" ise hem işi bilmeyenler hem de
    sağdan-soldan sallama lafları alıp ya kasıtlı ya da bilmeden forumlar da yazarlardı!

ancak bizim paneller (FALD olan lar) çok fazla LED bulundururlar!şimdiki EDGE-LED veya bottom-LED v.s gibi uyduruk baclit sistemi olmadığı için
    haliyle LED dizilimi de matrix arkasın da olup sayısı da çok olunca haliyle ısınacaktır+buna bir de Tosh un kullandığı süper teknik olan bazı PWB ve
    Board v.s eklenince ısı daha da fazla oluyor! yaklaşık PDP ler kadar ısınır bu FALD paneller! benzeri sony X45x de aynen böyledir ama bu paneller
    TFT-LCD nin geldiği en üst tepe noktasıdır,işi bilen birisi,içini açıp da incelerse o zaman anlar ne "mal" olduğunu,yani kalitenin ne olduğunu o zaman
    görür,yaw artık ittiri motakn kalitesiz paneller üretiyor üreticiler,o kadar kalitesiz ki ben görünce "ağlıyorum" yaw,kısaca işin moku çıkmış artık

dolayısıyla takılmayın bunlara ve keyfini çıkarın panelin,nerede trak orada bırak yaparsınız sonrası da Allah kerim...

Ben artık PDP de bitince bir daha LCD panel almak kesinlikle istemiyorum!

OLED leri şimdilik takip ediyorum,bakalım hayırlısı

• Arkadaşlar merhaba,
    46 inch televizyonum hd kanallarda takılma ve karelenme yapmaya başladı ,Ulusal bütün hd yayınlar,NatGeohd,Animalhd vs takılıyor, tv8hd , starhd ve yabancı ulusal hd kanallarda yapmıyor BBC de hiç yapmıyordu o da yayından kalktı! (kablo tv ve modül kullanıyorum)
    Kablo tv personel geldi yayın kalitesini ölçtü çok iyi yükseltirsem uydunet etkilenir sizin tunerde sorun var herhalde dedi, hd kutu taktı hdmı kablo ile görüntüde takılma vs yok fakat tohs`un kendi görüntüsünden sonra kutu çekilmiyor kalite çok kötü kaldırıp kenara koydum, modülü değiştirdim yine aynı takılıyor yani modülde sorun yok.
    Forumdaki değerlendirmelere göre Toshiba servise bulaşmak istemiyorum , böyle bir şey başına gelen yada yardımcı olabilecek var mı acaba ?
    tşk.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.