Şimdi Ara

toshiba hd ep30 acil yardım lütfenn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende cd den güncelleme yapmaya çalıştım sonuç mu alet pert valla sanırım en sağlamı servise götürtüp orda güncelleme yaptırmak gibi
  • son durum nedir cihazında

quote:

Orjinalden alıntı: sortom

bende cd den güncelleme yapmaya çalıştım sonuç mu alet pert valla sanırım en sağlamı servise götürtüp orda güncelleme yaptırmak gibi
  • takdire şayan atasözü (daha doğrusu tamirci sözü);

ÇALIŞIYORSA TAMİR ETME !!!

quote:

Orjinalden alıntı: postanem

Benim version 1.1 görünüyor ama türkçe menü ve 1090/24p var, güncelleme yapmam gerekir mi?
    Şikayetçi olduğum bir yönü de yok.

• bende yükleme yaptım ekranda welcome yazıyo okadar acıkmıyor ne yapmam gerekır
  • anteros24 arkadaşın dediği gibi ingilizcem olsaydı iyi olacaktı.
    Benim takıldığım nokta indiriğimiz iso dosyasını cd ye nero ile hangi yöntemle yazılacağı.Data cd si olarak mı yapmam gerekiyor? Yanlış bişi yapıpta cihazı elime almak istemiyorum.Yapan arkadaş varsa ayrıntılı şekilde tarif edebilirse benim gibilere yol gösterecektir.Teşekkürler..
  • Cihazı eline alacak bir durum yok, zaten doğru yazmadığın zaman cihaz update işlemi başlasın mı sorusunu sormaz.
    Cihazı ancak update işlemi sırasında cihazı kapatırsan ya da elektrik kesilirse brick edersin.
    iso dosyasını cd'ye yazdıracaksın, ayrıntılı açıklayacak bir durum yok, sonra bunu cihaza yerleştireceksin ve 4 aşamalı update işlemi başlayacak (cihazın önündeki led göstergede updating 1/4, 2/4 gibi aşamaları görüyorsun. Yaklaşık 20 dakika sürüyor, bu esnada elektrik kesilmemesini dilemekten başka bir iş düşmüyor bizlere :D
  • ben yüklemesini yaptım ama pek fark göremedim.Bu arada yükleme yaparken UPS varsa cihazı ona bağlayın ne olur olmaz.Ben hiç üşenmedim pc den söktüm taktım.
  • evet zor bir tarafı yokmuş.ben başta iso cd sini doğru yapamamışım herhalde.emre.karasan arkadaşım dediğin gibi doğru yazınca problemsiz yükleniyor.sağolasın.
  • Merhaba arkadaşlar bende elime bir ep30 geçti bir arkadaşım hediye verdi kumanda ayarla kullan dedi fakat hiçbiryerde buna uyumlu kumanda bulamadım akıllı kumanda aldım oda uymadı yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba acillll
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.