Şimdi Ara

Toshiba HD Vatanda 399 ytl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen Vatan a gittim ve Toshiba yığını gördüm.. HD-EP 30 HD DVD Player Kdv dahil 399 ytl ye veriyorlar. Nasıldır sizce bu alet? Tavsiye edermisiniz?
    Aslında henüz HD için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkçe altyazılı veya dublaj film maalesef çok fazla yok. Hatta bildiğim kadarı ile sadece 1 tane vardı ama emin değilim yine de :)

Konuyu araştırdım burada bulamadım. O yüzden açıyorum :)

Ürün adresi:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32410

• HD-DVD artık bitti o yüzden o fiyata veriyorlar ellerindeki malı çıkarmak için, bir müddet sonra filmleri de çıkmayacak sadece dvd oynatıcı olarak kullanacaksın
  • Warner Bross haricindeki firmaların hepsi artık Blue-ray i desteklemeyeceklerini bunun yerine HD yi destekleyeceklerini açıkladılar. Nasıl olacak da bitecek HD-DVD ?
    Blue-ray bitecek bence.
  • HD DVD üretimi durdu arkadaşım en fazla mayısa kadar yeni filmler çıkacak ondan sonra bütün film şirketleri Blu-Ray'e geçicek ama alırsan pişman olmazsın evinde 1080p upconvert özellikli bir dvd oynatıcın olur
  • İşin ilginç tarafı Şubatta internette blue-ray ile ilgili birçok yazı okudum ve şimdi hiçbirini bulamıyorum. Firmalar Blue-ray desteklemeyeceklerini açıklamışlardı ve bir tek Warner bros kalmıştı. Ancak şimdi araştırma yaptım tekrar ve gördüğüm kadarı ile Toshiba HD üretimini durdurma kararı almış. Kazanan kim oldu kaybeden kim oldu? Kaybedenin bu 2 firma olmadığı kesin..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumani

Warner Bross haricindeki firmaların hepsi artık Blue-ray i desteklemeyeceklerini bunun yerine HD yi destekleyeceklerini açıkladılar. Nasıl olacak da bitecek HD-DVD ?
    Blue-ray bitecek bence.

tam tersi durum geçerli nerede okuduysan bu haberi tam tersini yazmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yapici

quote:

Orjinalden alıntı: dumani

Warner Bross haricindeki firmaların hepsi artık Blue-ray i desteklemeyeceklerini bunun yerine HD yi destekleyeceklerini açıkladılar. Nasıl olacak da bitecek HD-DVD ?
    Blue-ray bitecek bence.

tam tersi durum geçerli nerede okuduysan bu haberi tam tersini yazmışlar

Valla hocam doğru okuduğumu Warner bros dan biliyorum da haber çakma olabilir diyicem. Ama ona da emin olamıyorum. Bi ton BD film sipariş etmiştim sonra da asabım bozulmuştu. Gerçi elimde kalacağı için değil ileride BD player alırım diye. Bir de HD de Türkçe altyazı olmadığı için. Neyse sevindim şimdi :)
  • Toshiba HD-EP 30 HD DVD Playerın fiyatı iyi ancak 'yapici' arkadaşın söylediği gibi hd dvd üretimine son verildi,bundan sonraki dönemde bd playerlar gündemde olacak
  • benim incelediğim kadarıyla "almost full hd" yazıyrdu üzerinde.Ayrıca hd upscale diye bir ibarede vardı. Yani HD DVD değil diye tahmin ettim bende
  • Teknosa larda 299ytl...

Ben aldım bir tane, hddvd film üretimi yakında bitecek.. Ama şimdiye kadar 400 civarı film çıkmış, onlar izlenebilir ve tabiki dvd upscale özelliği için de alınabilir cihaz...

Yazdıklarının tam tersi gerçekleşmiş durumda şuan.. Bütün firmalar, bluray e geçti... Hddvd ye sadece dreamworks film çıkaracak bir süre daha, anlaşması gereği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 9 Mart 2008; 12:46:09 >
  • Ben dün teknosa da gördüm ürünü çalışır haldeyken(haliyle içinde DVD film vardı) yalnız benim gördüğüm cihaz biraz ses yapıyordu ya arkadaki fan ya da DVD nin dönme sesi gibi birşeydi kulağımı dayadım ama tam olarak nereden geldiğini çıkaramadım
  • Arkadaşlar,

Toshiba HD-30 EP ile ilgili yeni bir gelişme ; Vatan Bilgisayarda Pioneer PDP-4280 Plazma TV alanlara HD-30 EP + 4 HD film ücretsiz veriyor.

Stokta kalan HD Playerları elde çıkarma işi "indirim" boyutunu geçip "promosyon" boyutuna varmış gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.