Verdiği sorunu ayrıntılı yazıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar TOSHİBA C855 -İ5 Notebook
1- batarya tamamen bittiği zaman şarjza bagladığımda şarjz ışığı yanmıyor
2- bataryayı başka bi toshiba dizüstünde az bişi şarjza takıyourm ve daha sonra kendi dizüstü bilgisayarıma takıyorum bilgisayar şarjz almaya başlıyor . şarjzı egerki nezaman sıfırlanırsa artik birdaha dolduramıyorum .
3- bataryayı tamamen dizüsüntden çıkartığım zaman bilgisayara hiç elektirik gelmiyor ve açılmıyor. sizce bu sorunu neden yaapar
quote:
Orijinalden alıntı: jetbilgisayar
Verdiği sorunu ayrıntılı yazıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar TOSHİBA C855 -İ5 Notebook
1- batarya tamamen bittiği zaman şarjza bagladığımda şarjz ışığı yanmıyor
2- bataryayı başka bi toshiba dizüstünde az bişi şarjza takıyourm ve daha sonra kendi dizüstü bilgisayarıma takıyorum bilgisayar şarjz almaya başlıyor . şarjzı egerki nezaman sıfırlanırsa artik birdaha dolduramıyorum .
3- bataryayı tamamen dizüsüntden çıkartığım zaman bilgisayara hiç elektirik gelmiyor ve açılmıyor. sizce bu sorunu neden yaapar
adaptörde veya laptopun güç alma girişinde sorun var
anladım oguz bey guc jackını bir değiştirip tekrar yazıcam paylaşımınız icin tskler.
denedim power jack değiştim değişen bişi yok ? hocam ne yapmalıyım
Şarj devresi arızalı. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, garantisi varsa en yakın zamanda servise gönderin. Ürün değişimi ihtimaline karşın içerisindeki bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme