Şimdi Ara

TOSHİBA i5 C855 garip sorun.Yok böle bişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verdiği sorunu ayrıntılı yazıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar TOSHİBA C855 -İ5 Notebook

1- batarya tamamen bittiği zaman şarjza bagladığımda şarjz ışığı yanmıyor

2- bataryayı başka bi toshiba dizüstünde az bişi şarjza takıyourm ve daha sonra kendi dizüstü bilgisayarıma takıyorum bilgisayar şarjz almaya başlıyor .
    şarjzı egerki nezaman sıfırlanırsa artik birdaha dolduramıyorum .

3- bataryayı tamamen dizüsüntden çıkartığım zaman bilgisayara hiç elektirik gelmiyor ve açılmıyor.
    sizce bu sorunu neden yaapar

• quote:

Orijinalden alıntı: jetbilgisayar

Verdiği sorunu ayrıntılı yazıyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar TOSHİBA C855 -İ5 Notebook

1- batarya tamamen bittiği zaman şarjza bagladığımda şarjz ışığı yanmıyor

2- bataryayı başka bi toshiba dizüstünde az bişi şarjza takıyourm ve daha sonra kendi dizüstü bilgisayarıma takıyorum bilgisayar şarjz almaya başlıyor .
    şarjzı egerki nezaman sıfırlanırsa artik birdaha dolduramıyorum .

3- bataryayı tamamen dizüsüntden çıkartığım zaman bilgisayara hiç elektirik gelmiyor ve açılmıyor.
    sizce bu sorunu neden yaapar

adaptörde veya laptopun güç alma girişinde sorun var
  • anladım oguz bey guc jackını bir değiştirip tekrar yazıcam paylaşımınız icin tskler.
  • denedim power jack değiştim değişen bişi yok ? hocam ne yapmalıyım
  • Şarj devresi arızalı. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, garantisi varsa en yakın zamanda servise gönderin. Ürün değişimi ihtimaline karşın içerisindeki bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.