Şimdi Ara

TOSHIBA M70-160 WIRELESS YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar daha dün aldım bilgisayarımı herşeyinden memnunum suana kadar onun içinde daha önce açtığım başlığa cevap atıp beni toshibayı almaya yönlendiren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim ama tek bi sorunum var.

Ev Ağına ethernetle bağlanınca son derece problemsiz çalışan bağlantı wireless'la bağlandığımda çok çok çok yavaşlıyor, bırakın bişeyleri çalıştırmayı dosyalar arasında gezerken bile illet ediyor insanı. Umarım çözümü vardır. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• wirelessin özellikleri otomatikdeyse yavaş çalıştırır birde adslin wireless alanı dar olabilir wireleesi açtığında kablosuz ağ bağlantılarına bak orda çok düşük gösteriosa dalgayı adsl in wirelessinin dalga alanı küçüktür birde adsl üst kat laptop alt kattaysa dalgalar çok az gelir.
  • abi yok ya modem bilgisayarın dibinde ama yavaş çalışıyor. ADSL ayarlarınıda nerden değiştircem ve hangi ayarlara getirmem gerek onlarıda yazarmısın. Bu arada bilg. süper ya tavsiyen için çok saol...

Toshibam70 rocks
  • hayırlı olsun,
    nerden kaça aldığını öğrenebilir miyim.
    özellikleri gerçekten iyiymiş.
  • Kadıköy Bimeks'ten aldım 2600 YTL'ye aldım. KDV Dahil. Orjinalinde 512MB ram var yalnız 512 ilave ram kampanyaları bittiği için ben baya ağladım 1GB taktırdım, 1GB taktırmak sana kalmıs yani. Yanında ek olarak USB çoklayıcı ve webcam aldım (hediye). alırsan hayırlı olsun çok süper alet.
  • yok ayarlar otomatikte kalsın ben deiştirdim daha kötü olii lattopunda sorun yoktur adsl in yavaştır.bu arada wireless le girerken başka bilgisayara bağlı mı kabloyla.sen ucuza almışsın ben 2930 a aldım 180 ytl verdim 2 gb ram yaptırdım ii almıssın bir de hangi ildeki bimeksten aldın merak ettim.
  • ayrıca ekran kartı ve hızı nasıl nfs most wantedı hangi ayarlarda oynuyorsun
  • birde şeyi öğrenmek istiyorum sen kaç yaşındasın
  • 22 yaşındayım kardeş sen kaç yaşındasın onu da söylede ödeşelim bari. Yukarıda yazmıştım kadıköy bimeksden aldım diye. Senin pahalı alman normal sen aldığın zaman fiyatı 1759+KDV'ydi. Ben alırken 1649+KDV'ye düşmüştü. Most Wanted'ı kurmadım henüz suan kuruyorum oyunları. WoW oynadım full ayarlarda (1280x800) gayet başarılaydı (ortalama 40-45fps) hiç takılmadı. Şimdi PES5 kuruyorum. Sonucları bildiririm ama hala yaşımı niye sorduğunu merak etmekteyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.Kiraz

22 yaşındayım kardeş sen kaç yaşındasın onu da söylede ödeşelim bari. Yukarıda yazmıştım kadıköy bimeksden aldım diye. Senin pahalı alman normal sen aldığın zaman fiyatı 1759+KDV'ydi. Ben alırken 1649+KDV'ye düşmüştü. Most Wanted'ı kurmadım henüz suan kuruyorum oyunları. WoW oynadım full ayarlarda (1280x800) gayet başarılaydı (ortalama 40-45fps) hiç takılmadı. Şimdi PES5 kuruyorum. Sonucları bildiririm ama hala yaşımı niye sorduğunu merak etmekteyim...

merak etmiştir arkadaş ne olcak bilgisayarlarınız hayırlı olsun wifi sorunu neden var anlamadım?mdeminde mi bir sorun olabilirki?
  • Modeminde bir problem olup olmadığını başka bir laptop ile dene bence yada bilgisayarının wireless'ını başka birarkadaşında falan dene. Bende M70 kullanıyorum, ve iş yerimde wireless idari kısımda var. Benim bulunduğum yerden daha önce Compaq, HP, Acer, Fujitsu&Siemens, Packard Bell markalı laptoplar arasında kimisi hiçbir bağlantı bulamadı,kimiside tek kademe yakaladı ama bağlanamadı. Şu an kullandığım Toshiba M70-122 iki kademe çekiyor ve sorunsuz bağlanıyor. Diyeceğim o ki, tohibanın çekim alanı diğerlerine göre oldukça yüksek.

Bu arada güle güle kullan arkadaşım,pişman olmayacağına eminim. Bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Toshibanın kalitesi gerçekten tartışılmaz, buna kesinlikle kanaat getirdim. Kasası, klavyesi, touhped'i, ses'i vs.vs. herşeyi ile çok kaliteli. kesinlkle pişman değilim.
  • ben 15 yaşındayım hhcihan haklı bencede en iyisi tohhiba benim masaüstünde 5.1 hoparlör var toshiba daha kaliteli çıkarıo sesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibam70

ben 15 yaşındayım hhcihan haklı bencede en iyisi tohhiba benim masaüstünde 5.1 hoparlör var toshiba daha kaliteli çıkarıo sesi

Dizüstüne mi bağladın 5.1'i...? Olmayacağını düşünerek denemedim bile. Oluyor dersen bol bol dua ederim sana
  • hayır masaüstünde 5.1 var toshibanın kendi hoparlörleri daha ii ses çıkarıo.bunu dedim 5.1 masaüstünde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.