Şimdi Ara

TOSHIBA mı SAMSUNG mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar i5 işlemcili 5650 grafik kartı olan bi makina almayı düşünüyorum fakat forumda yazılanlar kafamı oldukça karıstırmayı başardı..:) Bana Yardımcı Olabilirseniz cok memnun Kalırım.Şimdiden Teşekkürler...

• İşletim sistemini kendim kurabilirim derseniz:

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=3550

Yok ben işletim sistemiyle falan uğraşmayayım,lisanslı işletim sistemi isterim derseniz de bunu öneririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-a510-uae12t-a510-uae12t-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-1024mb-gt425m-500gb-15.6--dvdrw-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=49119

• Çok Teşekkür Ediyorum İlgileriniz İçin Fakat Ben Bi Sıralama İstesem Sizden Marka Olarak Özellikleri Yukarıda Az Cok Sıraladım Zaten. Birde ben İki marka arasında kaldım o iki marka hakkında birşeyler söylerseniz gerçekten çok makbule geçer ?

İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobheus -- 1 Mart 2011; 21:10:25 >
  • Markaya göre laptop alınmaz.Özelliklere göre alınır.Ayrıca Toshiba alıp kazıklanmaya hiç gerek yok.Samsung da çok farklı değil.Kısaca iki markada da f/p ürün yok.Zaten birkaç marka dışında (Monster-Sony-Dell) bütün markaların servisleri birbirinden kötü.Yukarıdaki önerimi yinelerim.
  • Verdiğiniz linklere hiç bakmadan şunları söyleyebilirim, önce bulunduğunuz yerdeki ve ülkemizdeki servis ağı kalitesine bakın. Ben Toshiba kullanıcısı olarak kullandığım aygıtın servislerinin yeterli bilgiye sahip olmadığı kanısındayım. Bence öncelikle bunları araştırın, çünkü 2 yıllık garanti süresinde %80 mutlaka servise yolunuz düşüyor.
  • dostum katılıyorum, arkadaş pek ona verilen önerilere kulak asmıyor, kendi bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    Toshiba mı Vestel mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Anlamıyorsun galiba Kulak asmamakla alakası yok bu durumun.ben lg dell asus acer exper casper lenovo falan istemiyorum konu başlığımda iki marka arasında kaldıgımı belli ediyor olması gerek.Önerilerinizi dinliyorum dikkatede alıyorum tabiiki bende biliyorum markaya göre alınmaz fakat benimde bazı şeylerden dilim yanmışki iki marka arasında kalmışım sende biraz düşüncelere saygı gösterip bana kulak asarsan cok daha memnun kalırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.