Şimdi Ara

Toshiba'nın yeni nesil televizyonları ve dizüstü bilgisayarlarını konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Samsungda çalışan yada satan arkadaşların rakipleri takip edip b.. atması güzel onlarında olayı bu işte:) Mış gibi yapmak....Rakamlarla ilklerle, teknoloji ile konuşmak lazım yoksa yaz yaz gitsin nolcak...

Bu forumdaki tek bulunuş nedenleri; "rakibe çamur atmak" olanları herkes biliyor ve tanıyor...

Böyle insanların yazdıklarını kimsenin ciddiye aldığını sanmıyorum... Böylelerine "he" deyip gülüp geçmek lazım...
  • Adamın dediklerinide dikkate almamışsınız.Bir tane ultrabook'tan bahsetti oyn oynamak için çok iyi imiş 2 gb lık ram'i ve 32 gb ssd varmış.bu sisteme Crysis 2 yüklesek kesinlikle full hd oynarız.
  • Ben gözlüksüz 3d ye inanmıyorum :p Görmeden inanmam yani öyle diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadric

Ben gözlüksüz 3d ye inanmıyorum :p Görmeden inanmam yani öyle diyeyim.

Ne diyelim...

Bu konuda bir zorlamada yok zaten...
  • TNB bilgisayarı servis hizmeti bakımından kınıyorum. 1TB USB hardiskim için düşmüş diyerek garanti dışı bıraktılar. Düştüğünü test cihazıyla saptamışlar. Bu cihaz hangisidir çok merak ediyorum. Harddiskten hiç ses gelmiyor yani dönmüyor bile. Bu sizin aracılığınızla açıklamalarını bekliyorum. Tabi açıklarlarsa ya da siz iletirseniz..
  • Toshiba son derece iyi bir marka. Aytaç beyde işini iyi bilen konuya hakim biri.
  • Bu konuda bir zorlamada yok zaten...

• Buraya yorum yazan bir cok arkadas sanırım ekmegini Samsungdan veya baska markalardan kazaniyor olmali veya bir ürün alirken dogru düzgün incelemiyor olmali yoksa teknoloji ve dizayn anlaminda en iyi ödülleri toplamis olan marka ve modellere böylesine acimasiz ve bilgisizce yorum yapmak baskalarinin isi olamaz..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.