Şimdi Ara

TOSHIBA Notebook Kullanım Ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA Notebook kullanım ömrünü uzatmanın püf noktaları

1. Çocukların eline vermeyeceksin
    2. Misafir gelince kaldıracaksın
    3. Bataryalı kullanıp elektirik gittiğinde ki zararları engelleyeceksin. Batarya tam dolmadan çıkartmayacaksın tam bitmeden de sarj etmeyeceksin.
    4. Soğutucu kullanacaksın ve arada bir soğutucu pervanelerini temizleyeceksin
    5. LCD temizleme losyonu ve bezi kullanacaksın
    6. Cola çay alıp noktebook başına geçeceksen, sakar olmayacaksın
    7. Birde notebook sarj adaptörünü güzel kullanacaksın kök noktaları ve kablonun giriş kısımlarının fazla bükülmediğinden emin olacaksın
    8. Oyun oynarken kablosuz klavye mouse kullanacaksın. Güç tasarruf modunu (ECO) devreye sokacaksın. Kasıyorsa kapatabilirsin.
    9. Gözün gibi bakacaksın.

Yoksa yok 6 aylık bakım yaptıracaksın falan onlar hikaye tozlanabilir ama tüm parçayı söktür fan temizlensin falan zaten bu işlemleri yaparken başka bir parçaya zarar gelme ihtimali yüksek

3.5 Yıllık notebook bataryanın verim düşüşü. İşlemci boşta 37-44 arası değişiyor. Fan hızı 77 ve üzerine geldiği an ECO moda alma yada kapatma vakti gelmiş demektir.
     TOSHIBA Notebook Kullanım Ömrü

Aman da diyebilirsin ama unutma Para veriyorsun bu cihaza zenginsen önem vermiyorsan bana bir tane hediye yollayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 3 Aralık 2014; 2:30:45 >

• 8.1 diye heralde bu programı çalıştıramadım.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    8.1 için de bu program mevcuttur

•  TOSHIBA Notebook Kullanım Ömrü
    Bana Notebook'un modelini söyler misin ?
  • Satellite c660-2tl
    Şunu dener misin ?
    http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/pchm-20141021141627.zip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı
    Valla ben 8.1 de kurdum 8 de herhangi bir sorun yaşamadım direk yükleniyor. Şöyle bir durum olmuş olabilir diye düşünüyorum. Bazı programlar birbiri ile bağlantılı. Birini kurmadan diğeri çalışmıyor. Sen model için 8.1 Driver ve program desteği yok sitesinde bu yüzden de olabilir diye düşünüyorum.

http://www.toshiba.eu/innovation/windows8_1_drivers.jsp?service=EU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 5 Aralık 2014; 14:08:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.