Şimdi Ara

TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD- Sıfır ürün - Kutusu açılmamış -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) ....
    Ürünü hiç kullanmadım, kutusu açılmadı.
    Sıfırdır.

---

TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD-  Sıfır ürün - Kutusu açılmamış -

----

TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD-  Sıfır ürün - Kutusu açılmamış -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancx -- 10 Kasım 2020; 10:33:36 >

• Merhabalar. Ürünü satın almış bulunuyorum. Anlaştığımız tarihte kargolandı. Hocama referans isteyip istemediğini sorduğumda ilana satın aldığınızı belirtirseniz yeter dedi :) Kimi arkadaşlar referans yok diye sorun edebilir fakat 2006'da üye olmuş birisin referansa ihtiyacı olup olmadığı tartışılır. Geçmiş aktivitelerine bakabilirsiniz. Eğer bir sorunuz olursa da her zaman beklerim. İyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkembulut00 -- 14 Aralık 2020; 14:59:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkembulut00

Merhabalar. Ürünü satın almış bulunuyorum. Anlaştığımız tarihte kargolandı. Hocama referans isteyip istemediğini sorduğumda ilana satın aldığınızı belirtirseniz yeter dedi :) Kimi arkadaşlar referans yok diye sorun edebilir fakat 2006'da üye olmuş birisin referansa ihtiyacı olup olmadığı tartışılır. Geçmiş aktivitelerine bakabilirsiniz. Eğer bir sorunuz olursa da her zaman beklerim. İyi günler :)
    Güzel mesajınız için teşekkür ederim.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.