Şimdi Ara

TOSHİBA ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAN LAPTOP ALNA VARSA LÜTFEN CEVAPLASIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadşlar öğretmen kampanyasından toshiba aldım ancak bilgisayar çok

yavaş açılıp kapanıyor.Ben belleğe bağlıyorum.Şu an 256 .

Toshiba servisinde updrade yaptıran varsa kaça ve kaç mb yaptırdı?

Ayrıca 256'nın üstüne 512 atılır mı?

Atılmazsa direk 1024 ne kadara maloluyor?

Yardım ederseniz gerçekten sevinirim.

Teşekkürler...

Ben er miyim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent81 -- 17 Aralık 2005, 8:03:30 >

• Toshiba servisine gitmeye gerek yok.
    Herhangi bir bilgisayarcıdan butcene gore 256, 512 ya da 1GBlik PC2700 bir kingston falan alıp taktırabilirsin.
    RAM eklemesi herhangi bir sekilde garantiye zarar vermez.
  • Eğer taktığın Ram in garantili olmasını istiyorsan toshiba merkeze gitmeni tavsiye ederim 256 mb lık ram upgrade 50 -70 $+ kdv fiyat aralığında olması gerek. Bunu söylememin sebebi ise piyasada aldığın ramlarin uyumluluk ve bozulma gibi riskleri var. toshibadan alırsan ram arıza yapsa bile 2 senelik garantisi sürece değiştiriliyor
  • Teşekkürler arkadaşlar.Ben de bugün servisi aradım.512 RAM taktırırsam 107 YTL yani 67$+KDV.

Bence gayet uygun.Böylece benimki 768 RAM olmuş olur.
  • Cihaza RAM yükseltme işleminden önce ve sonra açılış süresi, bazı ofis programlarının açılış süreleri gibi bilgileri kaydeder ve bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Böylece RAM yükseltiminin ne derece performans artırıcı olduğunu test etmiş oluruz...
  • oncelik ismli arkadaşım;benimki açılışta ve kapanışta çok yavaş.Ram yükseltince nasıl olduğunu aynı topikten sana bildiririm unutmazsam eğer.
  • Unutma ya, burası unutulacak yer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.