Arkadaşlar dizayn ve ekran özellikleri bakımından göz dolduran Qosmionun fiyatı 2.600 YTL ye düştü. Cihaz vista ultimate ile konfigüre edilmiş. ayrıca televizyon özelliğine de sahip. Fakat malum cihaz 2006 sonunda çıktı şu anda 1,5 senelik ama özellikleri pek de kötü değil. sizce bu fiyata bu özellikli bi Qosmio mu yoksa daha özellikli bi A300 15D mi alınır?
Qosmio Anakart Intel® 945PM Express Chipset İşlemci Intel Core2 Duo T7600 İşlemci hızı 2.33 GHz Bellek / Türü / Hızı 2048 MB / DDR2 / 667MHz Max.Bellek Kapasite 4GB Ekran 17" TruBrite WUXGA TFT LCD / 1920x1200 Grafik Kartı NVIDIA GeForce FX Go 7600 / 256 MB Sabit Disk 400 GB (200+200) (5,400 rpm) HDD (RAID 0 ve RAID 1 desteği) Optik Sürücü HD DVD-ROM ve DVD Writer Kart Okuyucu 7 in 1 Card Slot Ses Sistemi Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses sistemi,1 bit Digital Ampf.Dolby Home Theater Modem 56K (V.90) modem Wirelless LAN Intel 802.11bg Bluetooth Bluetooth 2.0 + EDR. USB 2.0 4 adet IEEE1394 1 adet S-Video TV-Out 1 adet Pil Özellikleri Li-Ion 2.37Saat Yazılım Windows Vista Ultimate (Türkçe Ve İngilizce Seçenekli) Giriş Arabirimleri Türkçe Q klavye / Touchpad Extra Dolby AC3 Digital,S/PDIF,Entegre Analog&Digital Toshiba Tv Tuner(PAL/SECAM/NTSC)+Uz. Kum.,HD
Bana göre en büyük eksisi yaklaşık 5kg'lık ağırlığı ve hantal görünümü ( şarj cihazı vs. ile çok daha ağır )
bilgi için çok teşekkürler ama hala a300 15d ile qosmio arasındayım bakalım zaman ne gösterir
o fiyatı nerden aldın bilmiyorum ama fiyat doğruysa kaçırma 7 milyara satan yerler var
Dostum herşey fiyat değildir, önemli olan ihtiyaçlar, örneğin aile otomobili ihtiyacı olan biri için piyasa fiyatının yarısına satılan bir kamyon'un cazibesi yokdur..
quote:
Orjinalden alıntı: intelinside
o fiyatı nerden aldın bilmiyorum ama fiyat doğruysa kaçırma 7 milyara satan yerler var
@hüdavéndigar rica ederim, hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun
fiyat pcdepodan buyrun arzu ederseniz bakın ama almadan önce bilgi paylaşımı yapalım sistem özellikleri ve fiyatı bakımından
kaçırma bence ekran kalitesine bayılıcaksın qosmio serilerinin ekran kalitesi bambaşka hatta piyasadaki rakkamlara bakarsan pcdepo dan alıp hepsiburadaya satmak lazım adamlar 5000 ytl ye satıyor
fiyat pcdepodan buyrun arzu ederseniz bakın ama almadan önce bilgi paylaşımı yapalım sistem özellikleri ve fiyatı bakımından
ekran kalitesinde bu kadar fark var ha? qosmiolar toshibanın 1 numaralı cihazı hakikaten ama piyasaya çıkış itibariyle 2 senelik olması insanı yanılsamada bırakıyor ekran kartı çok geri kalmış oyun moyun oynanmaz doğru düzgün. sadece hd dvd ve dahili tv kartı var ki anten girişine bağlamadan çalışacağını sanmam, bunun yerine 17' p3001v alırım 1800 lirayA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme