Şimdi Ara

Toshiba QOSMİO F750-122 İ7 15.6' GÖZLÜKSÜZ 3D ÖZELLİKLİ **MUHTEŞEM FİYATA** GAMİNG MULTİMEDİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Toshiba QOSMİO F750-122 İ7 15.6' GÖZLÜKSÜZ 3D ÖZELLİKLİ **MUHTEŞEM FİYATA** GAMİNG MULTİMEDİA
    HAYIRLI ALIŞVERİŞLER ARKADAŞLAR. QOSMİO LAR ZATEN TARTIŞILMAZ O YÜZDEN FAZLA BİRŞEY YAZMİYCAM. BENİ ETKİLEYEN EN ÖNEMLİ ŞEYİ EKRANIYDI. MUHTEŞEM Bİ EKRANI VAR SONY NİN VPC F SERİSİ VE ASUSUS ZENBOOKUN FULL HD Sİ İLE KARŞILAŞTIRDIM VE SAMİMİ SÖYLÜYORUM İSTEDİĞİMİ SADECE BU VERDİ. RENK KALİTESİ OLSUN GERÇEKLİK OLSUN BENİM KULLANDIĞIM LG NEXUS 5 TELEFON İLE AYNI GERÇEKLİKTE GÖSTERİYOR. GÖRÜŞ AÇISIDA O DERECE FAZLA SIRF EKRANI İÇİN ALDIM ÇÜNKÜ ARADIĞIM SEY OYDU ÇOĞUNLUKLA FİLM İZLİCEKTİM.

BUNUN YANINDA HARMAN KARDON GİBİ Bİ ARTISI VARKİ BU GÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ DONANIM ABARTMADAN SÖYLÜYORUM. HP NİN BEATS AUDİOSU YANINDA ÜVEY EVLAT BİLE OLAMAZ. SES ŞİDDETİ DERSENİZ ODA 2 ARTI 1 DERECESİNDE. 3D SİDE ÇOK TATMİN EDİCİ KALİTEDE GERÇEKTEN EVDE LG LM760S VAR ORDAN BİLİYORUM. GÖZLÜKSÜZ OLMASINA RAĞMEN Bİ FARK GÖREMEDİM. ZATEN BAKMAYA GELECEK ARKADAŞLARA KULLANDIRIP VERİCEM.

BLU RAYINDAN TUTUNDA NE ARARSANIZ VAR VERDİĞİNİZ PARAYI KURUŞU KURUŞUNA HAKETMEZSE GELİP KAFAMA ATABİLİRSİNİZ ÖYLE GÜVENİYORUM :) DOSTA GİDİCEK BİR BİLGİSAYAR ASLA ÜZMEZ. HDD Sİ 640 İDİ 1 TB 7200 RPM İLE DEĞİŞTİ. PİLİ 1 SAAT. ASUSUN ESKİ NV SERİLERİNE BİLE DAHA FAZLA FİYAT ÇEKİYOLAR. BİT KADAR SORUNSUZ QOSMİO YU VERİCEM BU FİYATA. GENİŞ ÖZELLİKLER YORUMDA.. 1400 TL HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM...

MOBİL İÇİN SAHİBİNDENhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-qosmio-amirali-gozluksuz-3d-blu-ray-i7-15.6-muhtesem-fiyata-217071893/detay/

İ7 2670QM -2.20 3.10 GHZ-6MB- 8 CORE

8GB RAM

NVİDİA 540M+CUDA 2GB MAX 4095 MB **128 BİT**

15.6' 1920-1080 FULL HD 3D (GÖZLÜKSÜZ)

1 TB 7200 RPM HDD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İşlemci Intel® Core i7-2670QM™ işlemci | Saat hızı 2.20 / 3.10 Turbo GHz |3. seviye önbellek : 6 MB
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium Edition 64-bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma) Türkçe/İngilizce
    Sistem Hafızası 8,192 (4,096 + 4,096) MB | maksimum genişleme: 8,192 MB | teknoloji : DDR3 RAM (1,333 MHz)
    Sabit Disk 640 GB (7,200 rpm)
    Ekran Kartı CUDA™ teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 540M / Bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM / Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: yüklü 8 GB sistem belleğine sahip en fazla 4.095 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). Bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) / Bağlı veri yolu : PCI Express®
    Dahili Ekran Çözünürlüğü 1.920 x 1.080 FULL HD
    Harici Ekran Çözünürlüğü Maksimum çözünürlük : 2.048 x 1.536, Maksimum yenileme hızı : 100 Hz, Maksimum yenileme hızında titreşimsiz çözünürlük : 1.920 x 1.200
    Arabirimler 1 × DC girişi , 1 × harici monitör , 1 × RJ-45 , 1 × kulaklık (stereo) , 1 × 1080p sinyal biçimini destekleyen HDMI-CEC (REGZA-Bağlantı Noktası) , 1 × AutoMacro desteği ve dahili mikrofon özelliğine sahip entegre HD Web Kamerası (1.280 x 800) , 3 (Sol 1, Sağ 2) × USB 2.0 , 1 × Uyku Modunda Müzik destekli harici mikrofon , 1 (Sol) × Kapalı Konumda USB den Şarj özelliğini destekleyen USB 3.0 , 1 × Çoklu Kart Okuyucu (F750)
    Genişleme 2 x memory yuvaları
    Kablosuz İletişim Ağ Desteği : 802.11b/g/n, Kablosuz Teknoloji : Bluetooth® 3.0
    Kablolu İletişim Gigabit Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Dahili Ses Sistemi Desteklenen ses biçimi : 24-bit stereo, Toshiba Bass Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi ve Harman Kardon® Stereo Hoparlörler
    Klavye 102 tuş, Windows tuşları. İlave özellikler : Standart sayısal tuş takımı
    İşaret Aygıtı Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad
    Batarya Teknoloji : Lithium-ion, Maksimum ömür :En fazla 3s00dk (Mobile Mark™ 2007)
    Güç Kaynağı Türü Dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
    Garanti 3 Yıl Garanti
    Ürünle Gelen Aksesuar AC adaptör
    Optik Sürücü Blu-ray Disc BDXL sürücüsü : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM, BD-ROM, BD-R, BD-R (DL), BD-R (BDXL), BD-RE, BD-RE (DL), BD-RE (BDXL) Maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, 6x BD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 16x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-R (Çift Katmanlı), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 4x DVD+R (Çift Katmanlı), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM, 6x BD-R, 4x BD-R (Çift Katmanlı), 4x BD-R (BDXL), 2x BD-RE, 2x BD-RE (Çift Katmanlı), 2x BD-RE (BDXL) Tür : Kayıt, yeniden yazma ve kayıttan yürütme desteği ve DVD Super Multi sürücüsü işlevine sahip Blu-ray Disc™ yeniden yazılabilir sürücü (BD-RE)
    Ekran 15.6" | FULL HD, LED arka aydınlatmalı 3D Toshiba TruBrite® HD TFT yüksek parlaklıkta ekran (GÖZLÜKSÜZ 3D)
    Fiziksel Boyutlar Ağırlık : 2,9 kg |G x U x Y : 384 x 263 x 30,6 (ön) / 36,3 (arka) mm
    Kurulu Yazılımlar Toshiba Bluetooth™ Stack , Toshiba Disc Creator , Toshiba Kullanıcı Kılavuzu , Toshiba Yardım , Chicony Kamera Yardımcı Yazılımı , Toshiba Yüz Tanıma Sistemi , Toshiba Katma Değerli Paket (Toshiba Power Saver, Toshiba Yakınlaştırma/Uzaklaştırma Yardımcı Programı, Toshiba PC Tanı Araçları, Toshiba Flash Kartları, Toshiba Bileşenleri Ortak Sürücüsü, Toshiba Erişilebilirlik, Toshiba Düğme Desteği) , McAfee® Internet Security (30 günlük ücretsiz Internet güncelleştirmeleri içerir) , WildTangent Oyun Konsolu , Toshiba Photo Service , Toshiba Recovery Media Creator , Toshiba için WinDVD® BD , Nero 9 Essentials , Nero BackItUp & Burn Autobackup Essentials , Skype , Bing Araç Çubuğu ve Bing Arama , Windows Live Temel Parçalar , eBay , Amazon , Bu bilgisayarda, Microsoft ® Word ve Excel in reklam içeren ve sınırlı işlevlere sahip olan sürümleri bulunur. Microsoft ® Office 2010 u satın alarak bilgisayara önceden yüklenmiş olan tam özellikli paketi etkinleştirin. , Toshiba Video Player , Toshiba Music Place , Toshiba için Corel® Digital Studio™ , Connectivity Doctor , ConfigFree™ , Toshiba yardımcı programları ve sürücüleri (F750-3D)
    Toshiba Easy Media 3D TV Desteği , Dolby® Advanced Audio , Toshiba Resolution+ , 2 Harman Kardon® Stereo Hoparlör , HDMI-CEC (REGZA Bağlantısı), Uyku Modunda Müzik , 3D ekran , 2D den 3D DVD ye dönüştürme , Blu-ray Disc™ sürücüsü , USB 3.0 , Toshiba ConfigFree™ , Dahili Web Kamerası ve Mikrofon , Toshiba Yüz Tanıma Sistemi , Bluetooth® 3.0 , Çoklu Kart Okuyucu , McAfee® Internet Security (30 günlük ücretsiz Internet güncelleştirmeleri içerir) , Toshiba Medya Denetleyicisi ve Toshiba Medya Denetleyicisi Eklentisi , Güç tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı , Nero Yazılımı , LED arka ışıklandırma özelliğine sahip ekran , PC Health Monitor , Toshiba TEMPRO Performans Ayarlama Hizmeti , Akıllı Ekran Desteği , USB Kapalı Konumda Şarj , Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Dokunmatik Yüzey , Kontrol Düğmeleri (F750-3D)
    Toshiba Easy Guard HDD Koruması (3 eksenli)
    Güvenlik Özellikleri Kullanıcı parolası , Kensington Kablo Kilidi yuvası , Gözetmen parolası , İstek üzerine HDD parolası
    Farklı Özellikler ENERGY STAR 5.0 etiketli bilgisayar , SM BIOS uyumlu , 7 hassas düğmeye sahip EasyControl Çubuğu (ECO yardımcı programı, Kablosuz açık/kapalı, LED ışıklarını açma/kapama işlevi (Dokunmatik Yüzey, Qosmio logosu, Kontrol Düğmeleri), CD/DVD başlatıcı ve Oynat/Duraklat, Sessiz, Ses +/-) , Artırılmış Intel® SpeedStep® Teknolojisi , HD Ses desteği (F750)

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti cok zayif.Bunlara ekran kartı takılabiliyorum mi?

• Hocam takılıyormu bilmiyorum ama öğrenebilirim :) yılların efsanesi 540m aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.