Şimdi Ara

TOSHIBA R830-10F Kullanan yorum yazabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hadi ama hiç kullanan dokunan gören yok mu yani bu aleti şimdi çok tereddütte kaldım
  • süper bir makina 8,5 saat şarzı gidiyor 1,48 kg ağırlığında ve 13,3 inc üstelik i 5 2400 makina harika

1750 tl bulunur sıfırı 24 ay garanti ve faturalı
  • pazar günü vatandan % 25 indirimle aldım 1570tl artıları benerlerine oranla çok hafif olması.. eksileri bende 10 saat pili gidiyo die aldım .. hiçb irşey yapmadan durursanız dogru 10 saat gider ancak sadece nete girseniz bile 4-5 saat ya gidiyo ya gitmiyo.. çok narin bi makina en ufak titreşimde hard diski korumaya alıyo.. işlemcinin performansını deniyemedim i5 işlemci var ama !!! kullandıkça eklerim buraya deneyimlerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuragon

pazar günü vatandan % 25 indirimle aldım 1570tl artıları benerlerine oranla çok hafif olması.. eksileri bende 10 saat pili gidiyo die aldım .. hiçb irşey yapmadan durursanız dogru 10 saat gider ancak sadece nete girseniz bile 4-5 saat ya gidiyo ya gitmiyo.. çok narin bi makina en ufak titreşimde hard diski korumaya alıyo.. işlemcinin performansını deniyemedim i5 işlemci var ama !!! kullandıkça eklerim buraya deneyimlerimi

Teşekkürler arkadaşım deneyimlerini yazarsan çok memnun olurum bende almayı düşünüyorum
  • R830 u 15 gündür kullanıyorum.
    İyi yönleri
    -Hafif
    -Pili 5-6 saay wireless açıkken gidiyor.
    -Şık
    Kötü yönleri
    -Windows açılışı çok yavaş (2 dk.)
    -Çalışırken programları açışıda yavaş geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbbadboy

quote:

pazar günü vatandan % 25 indirimle aldım 1570tl artıları benerlerine oranla çok hafif olması.. eksileri bende 10 saat pili gidiyo die aldım .. hiçb irşey yapmadan durursanız dogru 10 saat gider ancak sadece nete girseniz bile 4-5 saat ya gidiyo ya gitmiyo.. çok narin bi makina en ufak titreşimde hard diski korumaya alıyo.. işlemcinin performansını deniyemedim i5 işlemci var ama !!! kullandıkça eklerim buraya deneyimlerimi

Teşekkürler arkadaşım deneyimlerini yazarsan çok memnun olurum bende almayı düşünüyorum

Bende vatandan aynı cihazı aldım. Uzun süredirde takip ettiğim bir cihazdı. Ancak windowsun açılış süresi (2 dakika, outlooku açması 3-4 dakikayı buluyor) beni hayal kırıklığına uyrattı. Atom işlemcili cihazlar bile bundan daha hızlı açılıyor. Bu problem benim cihazdamı yoksa bu serilerde hepmi böyledir bilmiyorum. Sizin windows açılma süreniz ne kadar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahlatci

quote:

Orijinalden alıntı: Fbbadboy

quote:

Bende vatandan aynı cihazı aldım. Uzun süredirde takip ettiğim bir cihazdı. Ancak windowsun açılış süresi (2 dakika, outlooku açması 3-4 dakikayı buluyor) beni hayal kırıklığına uyrattı. Atom işlemcili cihazlar bile bundan daha hızlı açılıyor. Bu problem benim cihazdamı yoksa bu serilerde hepmi böyledir bilmiyorum. Sizin windows açılma süreniz ne kadar acaba?

İşlemci hızı iyi gibi ama kötü bir sorun sonuç olarak ekran kartı paylaşımlı ben şarj ve hız nedeniyle bu aleti tercih etmiştim ama yorumlar beni soğuttu

Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.