Bildirim
Toshiba Recovery Disc Creator Programı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
http://rapidshare.com/files/140009242/TOSHIBA_Recovery_Disc_Creator.rar.html
AL KARDEŞİM YENİ UPLOAD ETTİM SICAK SICAK -
Selam arkadaşlar, bana da lazım bu, ancak; 1)xp için mi buquote:
Orijinalden alıntı: ali277
http://rapidshare.com/files/140009242/TOSHIBA_Recovery_Disc_Creator.rar.html
AL KARDEŞİM YENİ UPLOAD ETTİM SICAK SICAK2)adresin ilk kısmı yok tamamlarsanız iyi olur
. Kolay gelsin
-
adresin ilk kısmı r-a-p-i-d.... yasaklı oldğndan böyle geçiyo, artık tamamlarsın dostumquote:
Orijinalden alıntı: rebah_minanod
Selam arkadaşlar, bana da lazım bu, ancak; 1)xp için mi bu2)adresin ilk kısmı yok tamamlarsanız iyi olur
. Kolay gelsin
Alıntıları Göster
-
Umarım çalışır.quote:
Orijinalden alıntı: maxi_rocker
adresin ilk kısmı r-a-p-i-d.... yasaklı oldğndan böyle geçiyo, artık tamamlarsın dostum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsoul -- 29 Eylül 2008; 2:47:57 > -
peki bu programin toshiba qosmio x305-q701 icin var mi bu prgrami denedim ama olmadiquote:
Orijinalden alıntı: lunarsoul
Umarım çalışır.
Alıntıları Göster -
arkadaş ben şimdi a300 e başka bi işletim sistemi kursam sonra bu r-a-p-i-d te paylaştırılan dosya ile d de ki recovery nin dvd sini yazdırıp sonra o dvd ile tekrardan full driverlar kurulu olması gereken vista yı kurabilirmiyim...????quote:
Orijinalden alıntı: Meclup
peki bu programin toshiba qosmio x305-q701 icin var mi bu prgrami denedim ama olmadi
Alıntıları Göster -
Eskiden toshiba disc creatorle image leri cd/dvd ye yazdırabiliyordum diye hatırlıyorum. Şimdi denedim yapamıyorum :Squote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
arkadaş ben şimdi a300 e başka bi işletim sistemi kursam sonra bu r-a-p-i-d te paylaştırılan dosya ile d de ki recovery nin dvd sini yazdırıp sonra o dvd ile tekrardan full driverlar kurulu olması gereken vista yı kurabilirmiyim...????
Alıntıları Göster
Acaba başka bi toshiba programı mı vardı image yazmaya yaran ?
Buldum Ulead dvd/movie factory for Toshiba ile kalıbı diske yazdır yapıyormuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yangac -- 6 Şubat 2009; 22:02:44 >
-
arkadaşlar bu recovery disc creator bilgisayarın o anki halinin mi image'ini alıyor, yoksa önceden hazırlanmış olan otomatik recovery cd'si mi oluşlturuyor????quote:
Orijinalden alıntı: yangac
Eskiden toshiba disc creatorle image leri cd/dvd ye yazdırabiliyordum diye hatırlıyorum. Şimdi denedim yapamıyorum :S
Acaba başka bi toshiba programı mı vardı image yazmaya yaran ?
Buldum Ulead dvd/movie factory for Toshiba ile kalıbı diske yazdır yapıyormuşum.
Alıntıları Göster -
Toshiba Recovery Disc Creator Programını tekrar upload etme imkanınız varmı.quote:
Orijinalden alıntı: erdi_arikan
arkadaşlar bu recovery disc creator bilgisayarın o anki halinin mi image'ini alıyor, yoksa önceden hazırlanmış olan otomatik recovery cd'si mi oluşlturuyor????
Alıntıları Göster
Vista yüklü bilgisayarı yedeği almadan Wİn7 yaptım ama memnun değilim tekrar vistaya dönmek istiyorum D: sürücüsünü silmedim sadece C: format atmıştım sanırsam kurtarma diski oluştarabilirim dosylar burda ise.
-
linki bir daha yeniler misin kardeşquote:
Orijinalden alıntı: Asigenc19
Toshiba Recovery Disc Creator Programını tekrar upload etme imkanınız varmı.
Vista yüklü bilgisayarı yedeği almadan Wİn7 yaptım ama memnun değilim tekrar vistaya dönmek istiyorum D: sürücüsünü silmedim sadece C: format atmıştım sanırsam kurtarma diski oluştarabilirim dosylar burda ise.
Alıntıları Göster -
Arkadaslar bu program tam olarak ne ise yarıyor. Benim bilgisayarda yüklü bu program ve Win 7 ye gectim ben. Simdi tekrar vistaya dönmek ici bu programımı kurmam gerekiyor? Bir nevi format yerinemi geçiyor yani?quote:
Orijinalden alıntı: dayıbey38
linki bir daha yeniler misin kardeş
Alıntıları Göster -
TOSHİBA Recovery Reminderquote:
Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37
Arkadaslar bu program tam olarak ne ise yarıyor. Benim bilgisayarda yüklü bu program ve Win 7 ye gectim ben. Simdi tekrar vistaya dönmek ici bu programımı kurmam gerekiyor? Bir nevi format yerinemi geçiyor yani?
Alıntıları Göster
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows Vista
app_rdc_launcher_TC10019800F.exe
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows Vista (32/64bit)
aap_recovery_disc_creator_launcher_27726A.exe
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher (Dual OS 32/64bit & StandAlone 32/64bit)
app_disc_creator_launcher_28045A.exe
Toshiba Recovery Disk Creator için; işltim sisteminize uygun yukarıdakilerden biri olması lazım.
-
nihat hocam verdiğin linklerden ilki ile ikincisi arasındaki tek fark ikincisinin 64 biti de desteklemesi mi?quote:
Orijinalden alıntı: nihat35nihat
TOSHİBA Recovery Reminder
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows Vista
app_rdc_launcher_TC10019800F.exe
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher for Windows Vista (32/64bit)
aap_recovery_disc_creator_launcher_27726A.exe
Toshiba Recovery Disc Creator Launcher (Dual OS 32/64bit & StandAlone 32/64bit)
app_disc_creator_launcher_28045A.exe
Toshiba Recovery Disk Creator için; işltim sisteminize uygun yukarıdakilerden biri olması lazım.
Alıntıları Göster
-
Ben Recovery Cdsi olusturayım dedim toplam 5 dvd istiyor.5dvd lik ne olabilir ki sistem kurtarmada.Kurtarma Cdsi oluştıran arakdaslar bir anlatabilirmi bu olayıquote:
Orijinalden alıntı: ferroburak
nihat hocam verdiğin linklerden ilki ile ikincisi arasındaki tek fark ikincisinin 64 biti de desteklemesi mi?
Alıntıları Göster -
quote:
http://****.com/files/140009242/TOSHIBA_Recovery_Disc_Creator.rar.html
AL KARDEŞİM YENİ UPLOAD ETTİM SICAK SICAK
ustam link ölü.tekrar yüklermisn.kusura bakma -
bunlardan windows 7 için olan yok mu ? D 'nin içinde HDD Recovery var ama DVD içine kuracak Media Creator programı yok.quote:
Orijinalden alıntı: aliaquote:
http://****.com/files/140009242/TOSHIBA_Recovery_Disc_Creator.rar.html
AL KARDEŞİM YENİ UPLOAD ETTİM SICAK SICAK
ustam link ölü.tekrar yüklermisn.kusura bakma
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ihtirasentrika
bunlardan windows 7 için olan yok mu ? D 'nin içinde HDD Recovery var ama DVD içine kuracak Media Creator programı yok.
Aşağıdaki Toshiba'nın sitesinden laptop modelinizi seçerek "Toshiba Recovery Media Creator" programını indirip yükleyebilirsiniz.
se.computers.toshiba-europe.com
Sürücü İndir - dynabookhttp://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE
-
quote:
Orijinalden alıntı: borabalkan
quote:
bunlardan windows 7 için olan yok mu ? D 'nin içinde HDD Recovery var ama DVD içine kuracak Media Creator programı yok.
Aşağıdaki Toshiba'nın sitesinden laptop modelinizi seçerek "Toshiba Recovery Media Creator" programını indirip yükleyebilirsiniz.
Sürücü İndir - dynabookhttp://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE
buraya girdim tüm bilgileri girdim ama hangi sürücüyü seçicem bilmiyorum Toshiba Recovery... yok ki
ürün türü: diz üstü
aile: satellite
ürün serisi: A
model: A500
short model no: PSAR3E
işletim sistemi: win7 64bit
gerekli bilgiler bunlar lütfen girip bulabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 8 Temmuz 2012; 1:22:43 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: borabalkan
quote:
buraya girdim tüm bilgileri girdim ama hangi sürücüyü seçicem bilmiyorum Toshiba Recovery... yok ki
ürün türü: diz üstü
aile: satellite
ürün serisi: A
model: A500
short model no: PSAR3E
işletim sistemi: win7 64bit
gerekli bilgiler bunlar lütfen girip bulabilir misiniz?
Aşağıdaki Toshiba'nın sitesinden Satellite P755 modeline ait 64 bit işletim sistemi uyumlu "Disc Creator" programını indirip yükleyiniz.Satellite modelleri aynı "Disc Creator" programını kullanırlar.Programı yüklemeden önce "Program Ekle/Kaldır'"da Toshiba Disc Creator programının yüklü olmadığına emin olunuz.
Benzer içerikler
- toshiba bios tuşu
- hp envy spectre fold
- yazılım için laptop
- rtx 5090 laptop
- tcl book x12 go
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X