Şimdi Ara

Toshiba Regza 52Z3030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 5-6 gün önce toshiba regza 52z3030 lcd televizyon aldım.gayet memnunum.lcd almayı düşünenlere tavsiye ederim.
    ama benim ufak bir sorunum var.televizyonun kapanmayan kırmızı ışığı.şöyle ki:bu televizyon kapanmıyor.ne kumandadan ne de üzerindeki panelden kapanmıyor.beklemeye alıyor kendini.kırmızı ışık sürekli yanıyor yani.benim bir kere televizyonum bozuldu bu sebepten dolayı.gerçi o crt televizyondu.ama neticede ikisi de televizyon :) benim korkum Allah korusun bu yeni aldığım televizyonda da böyle bir sorun olması.ben bu televizyonu fişini çekmeden nasıl kapatacağım???bilen var mı?

• televizyonun hayırlı olsun bende 2 hafta önce aldım bu tv den benimde bildiğim kapanması o kadar yani kırmızı ışık fişteyken devamlı yanacak. nerden aldın acaba ne kadar fiyata aldın.?
  • televizyonun düğmesi yoktur. sadece fişini çekebilirsiniz.. yoksa standbyda kalır. kalmasında da problem yok. 1.5 senedir bizde problem olmadı.. tatile filan gittiğinizde fişini çekerseniz bence sorun yok. güle güle seyredin..

nereden ve kaça aldınız?
  • teşekkür ederim.ya benim telaşlanmamın sebebi dediğim gibi bir televiyonum sorun yapmıştı.arçelikten aldığım bir tv.aldığımın haftası rengi pembeleşti,bekleme modunda bırakmayın dediler..
    bu televizyonu vatan bilgisayardan aldım.3800 lira civarı para verdim.
  • arkadaşlar bende toshiba 32xv500 var. tv nin sol tarafında on off düğmesi var. sizinkinde yokmu?
  • Ya stand by lambası yanıyor diye elektirik harcar mı fatura kabarır mı sorusunu biraz mantıklıda tvnin ömrünü azaltıp azaltmadıgı seklinde soru biraz fazla abes.. Standbyda kapalı vaziyette bir tv uyuyor iken ömrününkısalması gibi bir şey söz konusu degil...

Yani rölantide arabanın çalışmasına benzemiyor bu olay...
  • devecibakar:
    hayır kardeş ya.bir tek kapatma açma düğmesi var o da stand by konumuna getiriyor.

professor:
    sen de haklısında kardeş dediğim gibi benim başıma geldi bu olay.tüplü televizyonum 1 haftada renk attı :D görüntüler pembeleşti falan.servisi aradım eve bile gelmediler.bekleme konumunda bırakmayın televisyonunuzu dediler.gerçi dediğim gibi o tüplüydü bu lcd televizyon.asimetrikos un televizyonunda 1.5 senedir sorun yokmuş.içim rahatladı valla =) ama ben yine de fişi çekecem.ben yeniliklere açık bir insan değilim.kapattım mı televizyonumun bütün ışıkları sönmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: santa_mega

devecibakar:
    hayır kardeş ya.bir tek kapatma açma düğmesi var o da stand by konumuna getiriyor.

kardeş sadece kumandada mı var o tuş
  • kumandada var bir de televizyonun kenarında düğmeler var..orada var bir de.tv deki düğmeye normal bastım;basılı tutarak açıp kapattım hiç kâr etmedi.adamlar resmen kapatma açma tuşu koymamışlar.
  • arkadasım olmaz öle şey ya. ben kullanıyom. ben tv nin kenarındaki düğmeye bastım tv komple kapandı. bida bastım standby konumuna geldi. Kumandadan da açtım tv yi. ALLAh ALLAH ya.
    arkadaşlar yokmu bu tv yi kullanna başka?
  • Ah albani üstat nerelerdesin...Şimdi burda olsa sizlere nasıl sökülüp takıldıgını dahi izah ederdi ama yok...Arkadaşlar kullanım kılavuzunu incelemediğinizi düşünüyorum.Bu tür bilgiler kesinlikle kitapçıgın içerisinde yer alır.Çnkü aynı zamanda güvenlikle alakalı bir husus oldugundan elektrk bunu es geçemezler.Kitapçık yoksa internettende down edeblrsinz.
    Buarada hepiniz güle güle kullanın arkadaşlar.Gerçekten lcd anlamında bana göre f/p bir cihaz aldmışsınz.Zaten bunlar sondu.Bende ilgilenmiştim bu tv ile zamanında üstad albani sayesinde...
  • arkadaslar bazı tosh serilerinde bu var bazılarında ise yok...mesela Z ve ZF gibi high end serilerde bu tamamen kapanma olayı yok ama yeni cıkan ZV serilerinde on of tuşu koyulmuş ve bundan yeni bir ozellik olarak bahsedilmiş katalogunda...kısaca yapacak bişi yok...boyle olmasının hic bir zararıda yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.