Uzun zamandır dusundugum bır sıstemdı monitörümü HD kaliteli bir televızyonla degıstırmek.Playstation cafede bır Toshiba Regza serısınden lcd gordum ve cok hosuma gıttı gercekten cok canlı duruyordu.Almaya karar verdım fakat 8 ms olması benı cok kuskulandırdır.Crysıs ve Counter Strıke 1.6 gıbı oyunları cok sıklıkla oynadıgım ıcın kararsız kaldım sızce alsam pişman olurmuyum ? http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2032XV500
TOSHIBA 32XV500 32/82 EKRAN LCD TV 32'' (81 cm) ekran boyutu 1920 x 1080 FULL HD çözünürlük 30.000:1 Dinamik Kontrast 500 cd/m2 parlaklık 16:9 görüntü formatı 2x SCART , S-Video, Component Video 3x HDMI 1.3, PC(RGB), Video / 2x Audio girişleri 2x20 Watt stereo hoparlörler, SRS WOW, Subwoofer çıkışı 178° görüş açısı 8ms tepkime süresi Dig. Gürültü azaltıcı(DNR),PIXEL PROcessing IV 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja, Exact Scan Mode Aktif Arka Işık Kontrolü, REGZA Link 24 fps uyumlu, Oyun modu Piano Black Kasa şimdiden teşekkürler ...
Xv serisi toshıbanın gamer serisidir cafe sahibi işini biliyormuş
Bu serinin bir üst modeli çıktı cafe sahibinin bundan haberi yoktur Kolay gelsin
teşekkürler arkadasım vallahı şarköyde bır cafede gordum hepsı oldugu gıbı regzaydı bi an çıkmak istemedım gerçekten görüntü kalitesi cok hosuma gıttı bu ürünü alıcam galıba bu gıdısle yorumlar olumlu sekılde cok iddaalı bır eleştiri görmedım marka hastaları dısında :)
Artıları game çok iyi SD yayınlar iyi , Eksileri panel açıları biraz sıkıntılı ( Yan açıdan izlediğini düşün ) Siyah tonlamalarında teday kaybı buda bu fiyat için normal görünür eksiler , Forumu aratın Xv başlığı vardı bayağı yazıldı çizildi bu panelle ilgili , saygılar...
42" düşünürsen toshiba 42z3030d modelini de inceyelebilirsin , contrast 10.000 sadece seninkinin artısı o , ama bu da 42"
Arkadasım eğer bütçen musaitse 42" ten assagi HD nin tadı olmaz..bu arada kesinlikle tosh lar görüntü kalitesinde çok ileride..size katılıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Steppenwolf
42" düşünürsen toshiba 42z3030d modelini de inceyelebilirsin , contrast 10.000 sadece seninkinin artısı o , ama bu da 42"
bu 2007 serisi oldugundan piyasada kalmadı..zaten 2008 ler bile yok..o yuzden tek tük xv serisinin dışında buna muadil yeni rv serisine bakabilirsin
arkadaşlar bilgilendirmeniz ıcın cok tesekkur ederım baktıgım hıcbıryerde Toshiba XV serısı bulamadım pazar arastırması yapıyorum buldugum an dırek alıcam...
XV yi unut ve RV lere bak++
Arkadaşım bende regza düşünüyordum.vazgeçirdiler görüntü iyi değil diye.LCD DE ALMADIM KAFAM KARIŞTI.izliyorum.bu yorumu gerünce tekrar düşünebilirmiyim.saygılar
evde 2 adet toshiba var.. tavsiye ederim f/p ürünleri
Merhaba; Ben de LCD TV alma arefesindeyim. Araştırıyorum. Bimekste Toshiba REGZA TV'lere baktım bugün. Daha sonra Samsung bayisinde B6 ve B5 serilerine baktım. Görüntü kaynaklarına bağlı bir durum belkide ama Samsungların görüntü kalitesi daha iyi gibiydi. Ben toshiba düşünmüyorum şahsen. Samsung veya LG tercih edeceğim. LAN ve USB-Divx kriterlerim arasında olacak.. İnşallah karar verebilirsin. Çünkü satın alma kriterlerimiz oldukça arttı. Seçenekler arttı. Kafamız karma karışık oluyor gerçekten de..
iyi akşamlar dilerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme