Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
1.5 aylık mediamarkt sigortası var , devam eden 13 aylık garantisi . Garantiye yolladım geldi artık ihtiyacım yok bir hevesle almıştım.(Garantiye gitme sebebi dokunmatiğinin kablosunun yerinden çıkması ).
Marka TOSHIBA Cpu Teknolojisi INTEL Cpu Çeşidi Intel® Core i5 Cpu Modeli Core i5-3317U Cpu Hızı (Mhz) 1.70 / 2.60 GHz Turbo Ekran Boyutu (Inch) 12.5 Ekran Cozunurlugu 1366 x 768 Standart Sistem Belleği 4 GB Cache Bellek 3 MB Net Agırlık Aralıgı KG 1.4 kg. ağırlık Tasınabilir Bilgisayar Türü Ultrabook+Tablet Ekran Tipi LED arka aydınlatmalı Kapasitif Dokunmatik Sistem Bellek hızı DDR3 1600 Sabit Disk (Gb) 128 GB SSD Ekran Kartı Bellek Kapasitesi Dahili Ekran Kartı Modeli Intel® HD Graphics 4000 Maks. Sistem Belleği (MB) 8 GB USB 2.0 portu YOK USB 3.0 portu 2x USB3.0 VGA/HDMI Port HDMI WLAN/Wi-Fi 802.11b/g/n İşletim Sistemi Windows 8 Bluetooth / Irda portu VAR Kamera VAR
MediaMarkt 3300 liralık faturası var. Kutusu şarj aleti ve çantası duruyor. 2 aydır kullanmıyorum. Gerçekten çok şekil duran bir cihaz Dokunmatik hassasiyeti yüksek.
İzmirde ikamet ediyorum. Eğer kredi kartı ile almak isteyen olursa taksit yapabilirim. 2000 lira istiyorum. 05076974834Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.