Şimdi Ara

Toshiba Satallite L70-B-151 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı cihaza mat ekran istiyoruz, parlak ekran ile ayna gibi cihaza bu para verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakstr

Kardeşim neden öyle bir sorunla karşılaştın tam olarak bir fikrim yok ama bilgisayarı bende kullanıyorum ve muazzam bir cihaz tek eksi yanı ekranı fazla yansıtıyor mat olsa çok daha güzel olabilirdi.Sana tavsiyem bilgisayarı orginal durumuna sistem ayarlarından geri yükle diyerek döndürmen daha sonra Windows Update ile gerekli güncelleştirmeleri sağlaman.Senin cihazında sıkıntı olmuş olabilir servise göndermeyi yada aldıgın yere gidip değişim talebindede bulunabilirsin fakat kullandığım cihaz gayet sağlam suana kadar oynadığım oyunların hiçbirinde ne kasma takılma nede cihazda bir ısınma olduğunu görmedim ve normal fonksiyonları da kolaylıkla gerçekleştirebilen bir cihaz ben bu laptopu senden 3 hafta sonra almışım şuana kadar hiçbir sıkıntım olmadı ve işletim sistemini de değiştirmeni tavsiye etmem şuanlık W10 gelşiştikten sonra belki ona geçebilirsin ama bence geliştirici olarak kullanmıyorsan cihazı bence orjinal işletim sistemi gerekli güncellemeleri sağladıktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor.İyi günler dilerim. Daha fazla yardımım dokunacak olursawww.facebook.com/buraksatirwt43 mesaj atabilirsiniz bu cihaz için.
    edit: Gerek kalmamış gerçi ama okuyan arkadaş olursa bu pc yi düşünen gerçekten kullanışlı. :D

mesajı okurken wowowowow hiç okumadan yazmış dedim :D
    bilgisayar gayet güzel sorunsuz buna ssd takmayı düşünüyorum muhtemelen o zaman uçar işte.
    mat ekran olmasını ben de isterdim. Hatta keşke mat ve parlak olayı fonksiyonel olsa her cihazda .

• Windows 10a yükselten oldu mu. Herhangi bir sorun var mı driverlarda falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan42

Windows 10a yükselten oldu mu. Herhangi bir sorun var mı driverlarda falan.

ben denedim fakat yüklemede hata verdi çözemedim sonra bıraktım. başka deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kifayetim

quote:

ben denedim fakat yüklemede hata verdi çözemedim sonra bıraktım. başka deneyen var mı?

Yükledim ben sıfır kurulum falan değil direk guncelledim şuan için bir sıkınti gözükmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kifayetim

quote:

Yükledim ben sıfır kurulum falan değil direk guncelledim şuan için bir sıkınti gözükmüyor

ben de güncelleme şeklin de yaptım 4-5 kere hata verdi bi kod veriyoru arattım internetten bişey de çıkmadı deneyimlerini aktar sorun falan olursa ona göre bizde geçelim

• laptopta ısınmadan kapanma sorunu yaşayan var mı?
  • Aynı kasma sorunu benim bilgisayarda da var. Bu kadar iyi donanıma sahip bir makine Nasıl kasar anlamıyorum. Sanırım iade edeceğim. Tabi alırlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.