öncelikle merhabalar foruma yeni katıldım yukarıda yazdığım bilgisayarı düşünüyorum otomasyon bölümünde okudugum için visual basic ve çizim programlarıyla çok uğraşacağım bu yüzden çevreme çok bilgisayar sordum genellikle toshiba önerildi bende ihtiyaçlarım doğrultusunda bu model üzerinde yoğunlaştım bu modeli daha önce kullananlar olduysa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3 BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var EKRAN BELLEĞİ 2 GB EKRAN BOYUTU 15.6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel EKRAN ÖZELLİĞİ LED ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl GRAFİK TİPİ AMD Radeon HD 7670M İŞLEMCİ Intel Core i7 3630QM İŞLEMCİ HIZI 2,40 / 3,40 Turbo Ghz MARKA TOSHIBA MODEL SATELLITE L850-1RK PİL ÖMRÜ 4,30 Saate Kadar PİL TİPİ Li-Ion SABİT DİSK 1 TB TV-OUT ÇIKIŞI HDMI USB BAĞLANTI ADEDİ 1 x USB 2.0, 2x USB 3.0 YAZILIM Windows 8 64 bit WİRELESS Var Kart Okuyucu Var İŞLEMCİ HIZI : 2,40 / 3,40 Turbo Ghz
Özellikleri hem oyunlar için hem de çizim programları için uygun. Fiyatı nedir?
Fiyatı biraz yüksek, 2100 seviyesinden satılmıştı en son. Yeni nesil olan modeli de 2300 tl gibi rakamları gördü. İndirimleri takip ederseniz biraz daha makul fiyatlardan alabilirsiniz. Bu arada ağır grafik gerektiren oyunlar da oynayacaksanız biraz daha yüksek kart barındıran ürünlere bakmanızı öneririm.
Bu fiyatlarda önerileri leriniz nedir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme