Şimdi Ara

Toshiba Satellite A100-011 Kullanıcıları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada Satellite A100-011 modeliyle ilgili görüş alış verişi ve sorunlarımızı paylaşalım

www.toshibatech.net
    Bu adres İstanbul ToshibaTech Notebook servisinindir. Forum kısmında sorunlarınızı ve sorularınızı yazarsanız yetkili servis görevlileri size çözüm bulmaya çalışacaktır.

RESİMLER

Not: NOS stickerini kendim yapıştırdım. Kendisinden sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp100 -- 24 Aralık 2007; 19:20:28 >

• Hiç kullanan yokmu ya :D
  • ahanda geldim ben warım kardeşmmm!
  • Hoş geldin kardeş
  • Arkadaşımda da var canavar gibi alet vall

sadece ekran arızalanmıştı. Görüntü gelmiyordu servise verdi 5 günde verdiler
  • Evet gerçekten güzel alet
  • 5 aydır kullanıorm hiç bi problemle karşılaşmadm allah şükür..TOSHİBA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim toplandığımız bi konu vardı aslında ya ama yazılmadıkça tarihin derinliklerine gömüldü büyük ihtimalle.
    ben de yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. bilgisayarın açılması knusunda ufak bi sorun var, onun dışında ben de gayet memnunum.
    bi de batarya süreleriniz wireless açıkken ne civarda ?
  • Ben msn - firefox filan sıradan işlerle kullanıyorum 1.45 - 2.00 arası gidiyor
  • arkadasım sıcaklık işine baktın mı

quote:

Orjinalden alıntı: sarp100

Ben msn - firefox filan sıradan işlerle kullanıyorum 1.45 - 2.00 arası gidiyor
  • benimki de en fazla 2 saat gidio...
  • 45C filan işlemci
  • Resimleride ekledim :D
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende de aynı laptoptan var. Aslında gayet memnunum ama malum işte vista bütün rami sömürdüğü için bazen 1gb yetersiz kalıo diye düşünüorum. Zaten alırken kafamda da eve gidince basarım formatı xpyi kurarım die düşünmüştüm :) ama başarısız olmuştum zira arkadaşlar bu çipset için xp driverlarını hiç biyerde bulamamıştım.

Yukarki resimleri görünce aklıma geldi acaba seninki aldığında mı xpliydi sonradan mı yükledin?@sarp100

Ben bu hafta içinde rami yükseltmeyi düşünüorum. Burda size bir iki sorum olacak, kendim aradığım ama cevap bulamadığım.
    1.si bu alet dual ram olayı desteklio mu? hani zaten uyum için aynı markadan 2 tane 1 gblık alacağım ve üzerinde standart gelen 1gblık samsung rami başka bi laptopa takacağım o ayrı ama yine de bilmek istiorum belki üretim kodu yakın olan falan kovalarım :)
    2.si üzerindeki ram 533mhz bildiğimiz gibi. Bu alet 667 mhzlik ram çalıştırabilirmi acaba? yani herhalde çalıştırır da 667mhz de çalıştırır mı? çünkü bildiğim kadarıyla işlemci fsbsi de 667mhz, neden olamasın die bi düşündürüor insanı.. benzer sekilde ddr400 olan ramlerimi ddr266 olan bi fi tarihinden kalma sistemde kullanıorum ve bu sayede cl vs. değerlerini baya düşük tutabiliodum. Aslında piyasadaki çoğu 533lük 4 cas latency li ve 667lerde 5. hani 667 yi düşürsen yine 4e düşürebilirsin 533 te çalıştırırken. Neyse karman çorman oldu soru ama ne demek istediğimi anlayan biri çıkacağına inanıyorum:)

dip not: ben büyük ihtimalle bu sorulara cvp alana kadar ramleri almış olurum :D Fiyatlar bu kadar düşmüşken tutamıorum valla kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpenstudent -- 26 Aralık 2007; 4:42:46 >

• Evet destekler ben şu an 1GB Kingston taktırdım ve memnunum gayet yani illa samsung almana gerek yok.

667Mhz yide destekler korkma zaten sitesindeki bilgilerinde yazıyordu destekler diye.
  • Aldınmı arkadaşım ramlerini?
  • arkadaşlar bende bu laptopu almak üzereyim sağlamlık sorun çıkarmama yönünden nasıldır alayımmı sizce 6 ay kullanılmış 1000 ytl ye buldum sıfır fiyatı ne kadar dır
  • arkadşm 2. el laptoptan nası bi performans alırsın bilemem ama makinanın sıfırı 1750ytl civarında aşağıda linki werdm...

http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/toshiba-satellite-a100-011-p12464671.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.