Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A210-15K AMD X2 DUAL CORE TL-58 1.8Ghz 2GB 160GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bilgisayar nasıl arkadaşlar kız arkadaşım alacakta yanlış bişey sölemiyim yani

• 1) Buraya bir ürün inceleme linki koy.

2) Kız arkadaşın bu laptopu neden seçmiş?Onu bize bir açıkla.Ne amaçla kullanacak?Öğrenci mi yoksa çalışıyor mu?Alış amacı ne yani?İnternet ve multi medya için mi yoksa iş amaçlı mı?

Sen önce açıklayıcı birşeyler yaz.Böyle kuru kuruya bir başlık ve soru ile kim, nasıl yardım etsin sana???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 5 Şubat 2008; 12:23:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

1) Buraya bir ürün inceleme linki koy.

2) Kız arkadaşın bu laptopu neden seçmiş?Onu bize bir açıkla.Ne amaçla kullanacak?Öğrenci mi yoksa çalışıyor mu?Alış amacı ne yani?İnternet ve multi medya için mi yoksa iş amaçlı mı?

Sen önce açıklayıcı birşeyler yaz.Böyle kuru kuruya bir başlık ve soru ile kim, nasıl yardım etsin sana???

Çok heyecanlı giriş yapmışım haklısın.link bu yani düşündüğü bu.oda tavsiye üzerine incelemiş yoksa çok bilgisi yok bu konularda.Öğretmen kendisi yani film izleyip nete girer genelde.ön belleği 1mb o biraz düşük geldi bana.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71788

• Hocam toshiba marka olarak iyi.Ben 13.3" ebatlarında U305 serisi bir ürününü kullanmıştım.Gayet de hoş bir üründü.Kaliteli işçilik vardır.Ancak bu ürünün ekran kartı ve fiyatına baktığım zaman sana aşağıdaki linkte yer alan ürüne de bir göz atmanı öneriyorum.Bu ürünü ben kullanmadım.Bu ürüne bakmanı tavsiye etmemdeki neden ise toshibaya göre ekran kartının iyi olması ve fiyatının da bir o derece daha uygun olması.ayrıca geriye kalan özellikler bakımından da toshibaya göre eksiklik göstermemesi.Bununla birlikte bu ürünü kullanan arkadaşların açmış olduğu konu sayfasının linkini de buraya koyuyorum.Gerekli bilgileri ve kullanıcı görüşlerini burdan da öğrenebilirsin.

MSI EX610 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE TL-60 2Ghz 2048MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN )

MSI EX610 KULLANICILARI PAYLAŞIM SAYFASI

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Hocam toshiba marka olarak iyi.Ben 13.3" ebatlarında U305 serisi bir ürününü kullanmıştım.Gayet de hoş bir üründü.Kaliteli işçilik vardır.Ancak bu ürünün ekran kartı ve fiyatına baktığım zaman sana aşağıdaki linkte yer alan ürüne de bir göz atmanı öneriyorum.Bu ürünü ben kullanmadım.Bu ürüne bakmanı tavsiye etmemdeki neden ise toshibaya göre ekran kartının iyi olması ve fiyatının da bir o derece daha uygun olması.ayrıca geriye kalan özellikler bakımından da toshibaya göre eksiklik göstermemesi.Bununla birlikte bu ürünü kullanan arkadaşların açmış olduğu konu sayfasının linkini de buraya koyuyorum.Gerekli bilgileri ve kullanıcı görüşlerini burdan da öğrenebilirsin.

MSI EX610 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE TL-60 2Ghz 2048MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN )

MSI EX610 KULLANICILARI PAYLAŞIM SAYFASI

çok sağol dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.