Şimdi Ara

Toshiba - Satellite A300-1GN nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki bu modelin SA 300 1 MP ve SA 300 15 A 15 B modelleirnden farkı nedir ??

Bu arada bu modelde bulunmuyormuş ama 15 A ve 15 B de aynı şekilde bulunmuyor
  • A300 1GN şu anda stoklarda tükendi bu makine galiba çok aradım ama bulamadım bunun yerine
    toshiba yeni makinalar çıkarmış ama onlar hakkında hiç bir fikrim yok.
    Bu bilgisayarla eşdeğer fiyatlarda özellikleri en en az 1gn kadar ii yeni cihazlar hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: beachclub

A300 1GN şu anda stoklarda tükendi bu makine galiba çok aradım ama bulamadım bunun yerine
    toshiba yeni makinalar çıkarmış ama onlar hakkında hiç bir fikrim yok.
    Bu bilgisayarla eşdeğer fiyatlarda özellikleri en en az 1gn kadar ii yeni cihazlar hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

A300 1ND modeli var.
    p8600 2.4 Ghz 3MB önbellek
    4GB ram
    250gb hdd
    512MB ATI HD3650
  • Orjinalden alıntı: determinanty

A300 1ND modeli var.
    p8600 2.4 Ghz 3MB önbellek
    4GB ram
    250gb hdd
    512MB ATI HD3650

eyvallah determinanty

makinanın özelliklerine baktım ama performansı 1gn kadar ii olur mu acaba?
    bu makina da geforce 9600 mü ağır,progr. ve oyunları kaldırırması da benim için önemli
    bütçem 2.200-2.500 u geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beachclub -- 19 Mart 2009; 18:21:37 >
  • arkadaşım bende de a300-23e var. aldığım günden beri yavaş. servise verdim, bios update ettiler, vistayı yenilediler. ben de ilk aldıktan sonra 2 kere recovery yaptım. tempro çok kasar diye silmiştim, güncelleştirmeler pc yi yavaşlatır diye kapatmıştım. fakat sorun çözülmedi. dediğim gibi servise yolladım. hem de ümraniyedeki merkezlerine yollattım. orda bios ve tempro update edilmiş. yani tempro olmadan olmuyo. güncelleştirmeleri açtım. tamamen full yükledim. service pack 2 yi bile yükledim. hiç bekleyen güncelleştirmem yok. 2 gün öncesine kadar çok hızlıydı. dediklerimi yapmadan önce açılması için tam tamına 130 sn bekliyordum. dün netcad yükledim. sonra çalışmadı sildim. yine yavaşladı. neden oluyo anlamadım. donanımsal bi hatası da bulunmadı serviste. delirip de makinayı servisin kafasında parçalamama az kaldı..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.