Şimdi Ara

_/ TOSHIBA Satellite A300 FUN CLUB Ana Topic \_ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
4
Favori
103.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cheshme2

Arkadaşlar ben a300 15a ya windows 7 ultimate yükledim. windows acılırken parola ekranında çözünürlük değişiyor(normalden büyük simgeler) ve touchpad e dokunduktan sonra ne touchpad çalışıyor ne de klavye.kapatıp açtıgımda sorun düzeliyor ama diğer açılışta tekrar yapıyor. sorunu bir türlü çözemiyorum
    lütfen yardım..

Sizin sorunu bende yaşadım internette baya araştırmıştıım ancak bi çözüm bulamamıştım :).
    Bunun için bios güncellemesi yapmanız gerekiyor.Sorun çözülecektir.Bios güncellemesi yaparken pilinizin dolu olduğunu kontrol edip öyle başlayın.Olası elektrik kesintisi sıkıntı oluşturabilir.
  • merhaba
    ben win7 64bitlik işletim sistemi kurmak istiyorum ancak kurmak istediğimde
    "Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil. Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakaraksize programın x86 32-bit veya x64 64-bit sürümlerinin hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımlayıcısına başvurun

hatası alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Toshiba Satellite A300-15A PSAJ4E notebook var banada recover disc lazım acaba gönderebilirmisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

quote:

Orijinalden alıntı: cheshme2

Arkadaşlar ben a300 15a ya windows 7 ultimate yükledim. windows acılırken parola ekranında çözünürlük değişiyor(normalden büyük simgeler) ve touchpad e dokunduktan sonra ne touchpad çalışıyor ne de klavye.kapatıp açtıgımda sorun düzeliyor ama diğer açılışta tekrar yapıyor. sorunu bir türlü çözemiyorum
    lütfen yardım..

Sizin sorunu bende yaşadım internette baya araştırmıştıım ancak bi çözüm bulamamıştım :).
    Bunun için bios güncellemesi yapmanız gerekiyor.Sorun çözülecektir.Bios güncellemesi yaparken pilinizin dolu olduğunu kontrol edip öyle başlayın.Olası elektrik kesintisi sıkıntı oluşturabilir.

Teşekkürler ishak yaptım update i sanırım sorun çözüldü. İlgin için saol ;)

• Arkadaşlar banada Toshiba A300 15A PSAJ4E Recovery Disc lazım yokmu yardım edecek çok zor durumdayım ilginiz için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceribasi

Arkadaşlar banada Toshiba A300 15A PSAJ4E Recovery Disc lazım yokmu yardım edecek çok zor durumdayım ilginiz için şimdiden teşekkürler

Herhangi bir Toshiba servisine git, yapacağın pazarlığa göre 20 ila 40 tl arasında satıyorlar...
  • arkadaşlar siz gönderseniz olmazmı kargo felan neyse ben hallederim lütfen arkadaşlar bir yardım edin...
  • Arkadaşlar bi sorunum var nasıl çözerim bi türlü bulamadım siz de bir bakın olmazsa

Toshiba A300-15A laptopa sırasıyla xp yi ve win7 yi kurmuştum ardından 3. partition'a da Ubuntuyu kurmuştum ve rahat bir şekilde de kullanmaktaydım.

Ancak bir virüs sayesinde ve sağolsun antivirüs de sanırım dosyaları kurtarmak yerine sildi.Bunun sonucunda Win7 ve Ubuntu Sağlam.Sorun XP nin açılmaması.Login ekranı geliyor giriş yapıyorum açılış sesi arkaplan resmi geliyor.Ve orda kalıyor donma yok mouse kullanılabilir.Ancak görev yöneticisi vs hiçbir şey açılmıyor.Simgeler de yok.

Şimdi malum boot u bozmak istemiyorum XP yi tekrar kurarsam boot bozulacak Wİn7 yi açamayacağım. Önemli bilgilerim mevcut ve yedek alabileceğim de bir harici hdd vs de yok malesef.Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  • arkadaşlar yok mu bi yardım edecek kargo felan neyse ben hallederim ilgilerinizi bekliyorum...
  • A300-15D'ye win7'yi kuran var mı?herhangi bir sorun çıkıyor mu?
  • benide eklerseniz sevinirim toshiba A300-15b kullanıyorum mutluyum mesudum para ayarlarsam Qosmio gördüm geçen i7 li ona geçiş yapabilirim
  • quote:

arkadaşlar siz gönderseniz olmazmı kargo felan neyse ben hallederim lütfen arkadaşlar bir yardım edin...

bu mesajını 1 ay sonra gördüm yani bugün

hala ihtiyaç var mı

quote:

A300-15D'ye win7'yi kuran var mı?herhangi bir sorun çıkıyor mu?

aslında ben bilgisayarımı satacağım..satmadan önce deneme amaçlı kurmayı düşünüyorum elimde iso olarak mevcut

hem tarih belli değil hem de üşeniyorum
  • evet hala bekliyorum ilgilerinizi bekliyorum
  • quote:

evet hala bekliyorum ilgilerinizi bekliyorum

nerde oturuyorsunuz

bende dvd var

bilgisayarın modeli toshiba A300-1EC

bana pm ile ulaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 19 Mart 2010; 11:08:40 >
  • ben sakarya da oturuyorum fakat benim bilgisayarın modeli a300 15a sendeki dvd buna olurmu şimdiden teşekkürler...
  • quote:

ben sakarya da oturuyorum fakat benim bilgisayarın modeli a300 15a sendeki dvd buna olurmu şimdiden teşekkürler...

özür dilerim mesaj yazamadım

malum futbol bölümüne takılınca cezalar kaçınılmaz oluyor

ben isterseniz size yollayayım siz bi araştırın..geri iade etmenize gerek yok..aleti sattım

dvd ler çalışıyor daha dün kullandım
  • bende bugun aldıyorum bir arkadastan satallite a300 umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem82

bende bugun aldıyorum bir arkadastan satallite a300 umarım pişman olmam

toshiba kaliteli markadır

bence en ciddi problemi kasa dağılacakmış gibi duruyor ve bazı yerlerine dokunduğunuzda çatırtı sesleri duyuluyor..aslında kasa da sağlam

pişman olup olmamanız beklentinize bağlıdır bence
  • pek bir beklentim yok kaliteli olması tabiki önemli özellikleride iyi tek endişem 2.el olması aslında 0 gibi 6 ay olmamıs alalı ama bir kaç kez ancak kullanmıs acaba 2. ele o kadar para cokmu diye endişem
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem82

pek bir beklentim yok kaliteli olması tabiki önemli özellikleride iyi tek endişem 2.el olması aslında 0 gibi 6 ay olmamıs alalı ama bir kaç kez ancak kullanmıs acaba 2. ele o kadar para cokmu diye endişem

ne kadara aldınız

ve teslim alır almaz ilk işiniz recovery olsun derim ben

yani sistemi yeniden kurun

toshiba sorunsuz markadır

en azından ben hiç problem yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.