Şimdi Ara

_/ TOSHIBA Satellite A300 FUN CLUB Ana Topic \_ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
4
Favori
103.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavaş yavaş A300 ler dökülmeyemi başlıyor ne
  • Hayır be üstat a300' ler dökülürmü benim ürün ayıplı yani TOSHIBA üreticilerinden kaynaklanıyor.Tam iyi yapıştıramamışlar. Yoksa şimdi eski pc yi kullanıyorum alışmışım hizli bilgisayara bu şimdi öldürüyor beni
  • bi kişi daha geldi bende a300 d127 kullanıcısıyım memnunum bilgisayarımdan da vistadan mı kaynaklanıyor bilemiyorum artık arada touchpad ,, winamp vs hata veriyor hala çözüm bulamadım yardımcı olursa birileri çok sevinicem hea ayrıca önceki yorumları okudum da bende eski bir acer kullanıcısıyım çokta memnundum bilgisayarımdan ısınma sorunu biraz vardı ama servislik bir durum olmadı belirteyim dedim cowboycum anladın sen onu

• az önce tekrar aradılar ve cihazın servis işlemlerinin bittiğini söylediler. Perşembe günü Avcılardaki teknik servisden cihazımı almaya gideceğim toplam 12 iş gününde servis işini bitirmiş oluyor.
    Cihazı alınca kontrol edip burdada sizleri bilgilendiririm.Umarım o arada biraz boşluk bırakmışlardır, yoksa tekrar aynı hata meydana gelebilir bunu merak ediyorum bende.
  • Benide ekleyin a300 15D 5 ay olucak nerdeyse alalı. Fazla bir sorunum yok arada fanı coşuyor kendı kendıne ucucak sanıyorum. XP işletim sistemi ile deniyen varmı? vistaya göre farkediyor mu?
  • '' lvd.disappear '' Tam olarak Avcılar' ın neresinde bu teknik servis ?

escape_pp
    bornovali

sizide ekledim listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex94 -- 22 Ekim 2008; 18:35:10 >
  • ne taraftan geliceksin sen?
    İGS'den sonraki durak sanırım adı Borusan olucaktı orda şalvarlı ete gelmeden Trabzon ekmek fırını var onun sokağında hemen girişte solda bulması çok kolay.

Cihazı bugün gidip aldım menteşenin kasası komple değiştirilmiş.Kullanıp görücez tekrar edicekmi diye.
  • Ben zaten avc.lardan dediğin yeri anladım teşekkürler
  • tam isabet olmuş desene :D
  • Aynen öyle oldu walla
  • merhaba
  • öncelikle bu klübü açmanız ii güzel olmuş ama aktif deil,, sanırsam bunun sebebi,yardımlaşmanın olmaması
    ben A300 1EC kullanıcısıyım, 30 eylül de almiştım,,kimse yardımcı olamadığı ve güvenilir cewaplar alamdığım için uygulama yapmaya korktum...benim sorunum şu bu pc yi aldığim gün bana her bu pc yi alanda oldugu gibi cd dvd wwerilmedi, teknosa da calişan eleman bana siz alcaksınız dedi we bana 8.5 gb lik dvd +R yi aldırttı evde denedim pc kabul etmedi,gittim yine,, 4.7 gblik dvd-R al dedi aldım we HALA elimde duruyo bunlar,, yükleme yapamadım ,cünkü bana o eleman yükleme esnasında pc nin cökme durumu war o nedenle ben bunu üzerime alamam dedi.tamam dedim we hala korkuyorum yapamıyorum,
    soru 1: 4.7 gb lik dvd -R ye yüklesem mi??? bu arada bu dvd ler 25 adetlik,eleman werdi bana,
    soru 2: sizce yüklemesem olur mu???,boşwer önemli bişi deil yükleme diyenler war
    soru 3: yükleme esnesında hakkaten bişiy olur mu????
    LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ BANA
    RİCALAR EDİYORUM:(:((:(:(
    Yardım gelmezze bu durumda beklemeye dewam edecegim we 2 ,3 program da yükledim virüs sinyallari alip duruyorum korkuyorum bi şey olur die artı cok hassas bi pc.hadi çökerse naparım düşüncesi ,ben aldığım günden beri bunları düşünüyorum,maaalesef
    ama hala ...:(
    siz bilirsinz,tabi herkesin bi meşguliyeti war napayım

• öncelikle bu klübü açmanız ii güzel olmuş ama aktif deil,, sanırsam bunun sebebi,yardımlaşmanın olmaması
    ben A300 1EC kullanıcısıyım, 30 eylül de almiştım,,kimse yardımcı olamadığı ve güvenilir cewaplar alamdığım için uygulama yapmaya korktum...benim sorunum şu bu pc yi aldığim gün bana her bu pc yi alanda oldugu gibi cd dvd wwerilmedi, teknosa da calişan eleman bana siz alcaksınız dedi we bana 8.5 gb lik dvd +R yi aldırttı evde denedim pc kabul etmedi,gittim yine,, 4.7 gblik dvd-R al dedi aldım we HALA elimde duruyo bunlar,, yükleme yapamadım ,cünkü bana o eleman yükleme esnasında pc nin cökme durumu war o nedenle ben bunu üzerime alamam dedi.tamam dedim we hala korkuyorum yapamıyorum,
    soru 1: 4.7 gb lik dvd -R ye yüklesem mi??? bu arada bu dvd ler 25 adetlik,eleman werdi bana,
    soru 2: sizce yüklemesem olur mu???,boşwer önemli bişi deil yükleme diyenler war
    soru 3: yükleme esnesında hakkaten bişiy olur mu????
    LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ BANA
    RİCALAR EDİYORUM:(:((:(:(
    Yardım gelmezze bu durumda beklemeye dewam edecegim we 2 ,3 program da yükledim virüs sinyallari alip duruyorum korkuyorum bi şey olur die artı cok hassas bi pc.hadi çökerse naparım düşüncesi ,ben aldığım günden beri bunları düşünüyorum,maaalesef
    ama hala ...:(
    siz bilirsinz,tabi herkesin bi meşguliyeti war napayım

• o dvdleri almanızdaki amaç bize notebook ile verilemeyen Recovery DVD sini yazmak için yapılmış birşey. bunu firma yapmıyor biz pc üzerinden dvd yi yazdırıp kendı dvdmızı kendımız yapıyoruz. recovery dvd yazdırmanız her nekadar pek gerekli olmasada %100 gereksiz de diyemeyiz çünkü herhangi bir soruna karşı elimizin altında notebook u aldığımız ilk günkü ayarlara çeviricek olan DVD bu bunsuzda güvenilmez.
    çoğu notebookta bögle yapılıyor ben sevmıyorum bu mantığı çünkü recovery dvd ile kurulum yapınca C ve D de ne varsa gidiyor. benım de yedeklememin bir avantajı kalmıyor. ve bu yuzden başka yerden Vista DVD si bulmam lazım (recovery değil X86 vista home premium lazım) çünkü işime bu yarar recovery mantığı bu açıdan olmadığı için sadece recovery dvd sını yazdırıp evımın bır köşesine koydum olmadı ya bir gün sorun cıkar lazım olur molur dıye elimin altında bulunduruyorum.
    Hee dersenız D sürücüsünde yüklü olan Recovery klasörünü ne yaptın? komple D yi kaldırıp C yi de 70gb bıraktım kalanını D yaptım bunu yaparkende D nin içindeki herşey gitti recovery klasörüde dahil

• arkadaslar bu a300 lerdekı ekran kartının(hd3650) gpu frekansını ve belek frekansını ogrenebılırmıyım.
  • a300 15 d kullanıcıyım ısmımı eklermısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

a300 15 d kullanıcıyım ısmımı eklermısınız?

'' techfash '' Senide Ekledim
  • tesekkurler bu arada o mentesenın oradakı cızılme olayı bende ortada var bıraz ama onun ıcın servıse veremem ugrasamam yanı
  • benide eklermisiniz a300 15a kullanıcısıyım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.