Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A305 S6843 URUN INCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. elimde toshibanın özel seri olarak çıkardığı A305 mevcut.

genel özelliklerini belirteyim kısaca . gerçekten harika bir laptop. açılış hızı başdöndürüyor.

ProcessorIntel® Core(TM)2 Duo MobileProcessor Speed2.1GHz
    Display TypeWXGA TFT-LCD widescreen with TruBrite technology (1280 x 800)
    Screen Size15.4"
    System Bus800MHz
    Cache Memory3MB at die Level 2
    System Memory (RAM)4GBType of Memory (RAM)PC5300 DDR2 SDRAM
    Hard Drive TypeSerial ATAHard Drive Size400GB
    Optical DriveDouble-layer DVD±RW/CD-RWOptical Drive Speeds4x DVD+R DL; 4x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x16x24 CD-RWDirect-Disc LabelingYes
    Digital Media Reader or SlotsYes,
    digital media card readerDiskette DriveNo
    GraphicsATI Mobility RADEON HD 3470Video MemoryUp to 1023MB HyperMemory (total of local and shared system memory used by GPU; 256MB DDR local onboard memory)

öncelikle işlemci olarak 2.1 ghz hızında intel core duo çift işlemci kullanılmış. göze çarpan en önemli özellikleri
    özellikle 64 bit lik windows versiyonu. buna bağlı olarak 4 gb lık ram ayrıca iki tane 200 gb lık harddisk..
    ve son olarak grafik kartı 256 mb ati kullanılmış. buda oyunlar için ideal.

test ettim açılış süresi 35 sn sürüyor. hatta dahada kısa diyebilirim. mükemmel. fiyatıda çok uygun 1400 dolara aldık. bu fiyata bu özelliklere laptop almak mümkün değil. henüz türkiyede satışa sunulmuş değil. umarım kısa zamanda
    türkiyedede satışa sunulur.

• selam kardes bende almak istiyorum bu pc den nerde var 1400 dolara? mailim eyup_begenilmis@hotmail.com ulasabilirsen sevinirim
  • Hayırlı olsun kardeş..
    Ülkemizde satışa sunulsa bile en az 1.800$'dan başlar bunun fiyatı..
    TOSHIBA SATELLITE A300-15D ile A305-S6843 arasında kararsızım amerikadan sipariş etme olanagım olsa hemen A305'i sipariş ederdim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 30 Mayıs 2008; 21:31:07 >
  • http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=0WNHAMAFUOPNFKC4D3IFAFQ?skuId=8770582&type=product&id=1203815723071

İngilteredeki internet fiyatı 1249$ çok uygun fakat ben 64 bit olduğuna dair bi bilgiye rastlamadım. ayrıca garanti ve vistanın türkçe dil sorunu var bunlar sizce nasıl halledilir? uluslaarası garanti avrupadan satın alınan bir mal için türkiyedede garanti sağlyor mu?

• arkadaşım dün aldım bu aleti çok orjinal bir alet şu anda sudi arabistandayım bana 1310$ a geldi türkçe vista home premium da yüklediler..

isteyen varsa yardımcı olabilirim....

özellikler yukarıdakilerle aynı tamamen özel bir seri extradan yazıcağım hdmı dvd okuma ve tv out çıkışı var....

ses kalitesi mükemmel, görüntü süper tam bir multimedya canavarı....
  • A300-15D ye göre çok düsük özellikleri sabotaj kardes.bence A300-15D daha ii fakat piyasada yok ??
  • arkadaslar bende de a-305 s-6858 var ve su an amerikadayim ve eger isteyen olursa bu bilgisayardan ya da herhangi baskasindan getirebilme ihtimalim var ama en fazla 2 tane daha getirebilirim ilgilenenlere duyrulur:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.