Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
8
Favori
114.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulyaps

quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Bence bir servise götürsen fayda var bende şu an bu modeldeyim performansından gayet memnunum.

bende bunu alalı 3 gün oldu. ne ses sorunu ne de başka bir sorun yok neyseki. performansı da çok çok iyi. birde kaldığım yurtta bir önceki laptop ımda internet hiç iyi bağlanmıyordu hemde hp olmasına rağmen. ama bu a500-19w mükemmel. internete o kadar iyi bağlanıyorki. alırken zaten 2 kat daha hızlı bağlanıyor demişlerdi. demekki haklılarmış

Hayırlı olsun kardeşim ilk öncelikle çok doğru bir seçim yaptın benimde ses sorunum çıkmadı Allah'a Şükür kasasıda çok sağlam 16 inç olması bence daha iyi film ve oyun oynarken daha işe yarıyor Tekrar hayırlı olsun bir sorunun olursa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mk_29

sorunu çözen arkadaşlar verilen siteye girdim birsürü driver var yükleyecegimiz driverlrerin hangisi oldugunu özellikle versiyon numaralarını ayrıntılı bir biçimde verirseniz çok sevinirim simdiden teşekkürler

arkadaşlar soruma cavap veren yokmu yaa
  • Arkadaşlar ben bi konu açmıştımda bu bilgisayarla ilgili bu konu başlığını görmedim.Şöyle diyeyim ben seneye gemi inş okuyacağımda bu çizim programları için iyi bir makine arıyordumda uzun zamandrda bu makineyi inceledeim ve çok anlamam ama bu makine aklıma çok yattı gibi diğer markalrdanda aklımda olan vardı çok kararsız kaldım.Sizce bu makineyi düşünmeden almalımıyım??? herhalde özelliklerine göre ve toshiba kalitesine bu para verilir değil mi?
  • ekran kartı falan uzun süreli sorun çıkarmadan yani yeterli şekilde kullanabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hulyaps

quote:

Bence bir servise götürsen fayda var bende şu an bu modeldeyim performansından gayet memnunum.

bende bunu alalı 3 gün oldu. ne ses sorunu ne de başka bir sorun yok neyseki. performansı da çok çok iyi. birde kaldığım yurtta bir önceki laptop ımda internet hiç iyi bağlanmıyordu hemde hp olmasına rağmen. ama bu a500-19w mükemmel. internete o kadar iyi bağlanıyorki. alırken zaten 2 kat daha hızlı bağlanıyor demişlerdi. demekki haklılarmış

Hayırlı olsun kardeşim ilk öncelikle çok doğru bir seçim yaptın benimde ses sorunum çıkmadı Allah'a Şükür kasasıda çok sağlam 16 inç olması bence daha iyi film ve oyun oynarken daha işe yarıyor Tekrar hayırlı olsun bir sorunun olursa sorabilirsin

çok teşekkür ederim. ekranın büyüklüğü her ne kadar oyun oynamasamda izlediğim filmler, diziler ve tv için çok iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orçun26

Arkadaşlar ben bi konu açmıştımda bu bilgisayarla ilgili bu konu başlığını görmedim.Şöyle diyeyim ben seneye gemi inş okuyacağımda bu çizim programları için iyi bir makine arıyordumda uzun zamandrda bu makineyi inceledeim ve çok anlamam ama bu makine aklıma çok yattı gibi diğer markalrdanda aklımda olan vardı çok kararsız kaldım.Sizce bu makineyi düşünmeden almalımıyım??? herhalde özelliklerine göre ve toshiba kalitesine bu para verilir değil mi?

ben alırken bölümümü sormuşlardı. grafik çizimi yapan öğrenciler tercih ediyormuş bu laptop ı. ben psikolojide okuyorum. ders açısından işime yaramayacak. ama size tavsiye ederim. yine siz araştırmaya devam edin. ve alırken mutlaka sesi kontrol ettirin.

• arkadaşlar 2003 aralıktan beri toshiba satellite a30 kullanıyodum.bilgisayarım bana hiç sorun çıkarmadı.tabi ben de olmıcak programlar ve oyunlar yükleyip cihazı üzmedim açıkçası.internetime girdim.office belgelerim üzerinde çalıştım. vs ve bu hafta a500 19 w aldım.çok hızlı ve güzel bir cihaz.ses problemi yok.bir çok programı aynı anda yavaşlamadan açabiliyor ve çalıştırıyor.ekran görüntüsü inanılmaz temiz,kaliteli.görünüş olarak ise zaten üstüne yok diyorum.düşünen herkese tavsiye ediyorum.
  • bende A500 W19 modelini kullanıyorum. Ürünün resmi sitesinde tuş takımının aydınlatmalı olduğu
    yazıyordu ayrıca aldığım yerdede aynı bilgiyi verdiler ama ben tuş takımı aydınlatmasını
    aktifleştiremedim. Hem burada hemde başka sitelerde aradım ama bi sonuca ulaşamadım.
    Tuş takımı aydınlatmasını kullanan veya nasıl aktifleştirildiğini bilen arkadaşlar varsa
    paylaşırlarsa sevinirim...
    Teşekkür ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilekco

bende A500 W19 modelini kullanıyorum. Ürünün resmi sitesinde tuş takımının aydınlatmalı olduğu
    yazıyordu ayrıca aldığım yerdede aynı bilgiyi verdiler ama ben tuş takımı aydınlatmasını
    aktifleştiremedim. Hem burada hemde başka sitelerde aradım ama bi sonuca ulaşamadım.
    Tuş takımı aydınlatmasını kullanan veya nasıl aktifleştirildiğini bilen arkadaşlar varsa
    paylaşırlarsa sevinirim...
    Teşekkür ederim ...

bende bunu kullanıyorum ama bence kastedilen aydnlatma dokunmatik tuşlardaki aydıtlamadır. yakıp söndürebiliyorsun onu da zaten istediğin zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankie81

arkadaşlar 2003 aralıktan beri toshiba satellite a30 kullanıyodum.bilgisayarım bana hiç sorun çıkarmadı.tabi ben de olmıcak programlar ve oyunlar yükleyip cihazı üzmedim açıkçası.internetime girdim.office belgelerim üzerinde çalıştım. vs ve bu hafta a500 19 w aldım.çok hızlı ve güzel bir cihaz.ses problemi yok.bir çok programı aynı anda yavaşlamadan açabiliyor ve çalıştırıyor.ekran görüntüsü inanılmaz temiz,kaliteli.görünüş olarak ise zaten üstüne yok diyorum.düşünen herkese tavsiye ediyorum.

tüm söylediklerine katılıyorum.her yönüyle mükemmel. benim önceki laptop hp idi. o da çok iyiydi. ama bu ondan kat kat daha iyi.
  • Söz konusu olan aydınlatmanın dokunmatik tuşlar olduğunu zannetmiyorum.
    Ben bi broşürde okumuştum klavye kısmının arka aydınlatmalı olduğunu ayrıca
    aldığımız yerdede aynı bilgiyi verdiler bana.
    Aşağıdaki yazılarıda bilgisayarın içerisinde el kitapçığından yazıyorum ;

Kullanıcı Elkitabı
    Satellite A500/A500D

Bölüm 5- Klavye

Klavye Arka Aydınlatması(AÇIK/KAPALI) : FN + .....? tuş birleşimine
    basarsanız, klavye arka aydınlatması açılır veya kapatılır (Tuşta Aydınlatma Klavye İşareti Vardır.)

Bahsettiği tuş kitapçıkta z tuşuyla gösteriliyor ama bastığım zaman herhangi birşey olmuyor zaten z tuşunun üzerinde başka bir simgede yok ...

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB

• quote:

Orijinalden alıntı: dilekco

Söz konusu olan aydınlatmanın dokunmatik tuşlar olduğunu zannetmiyorum.
    Ben bi broşürde okumuştum klavye kısmının arka aydınlatmalı olduğunu ayrıca
    aldığımız yerdede aynı bilgiyi verdiler bana.
    Aşağıdaki yazılarıda bilgisayarın içerisinde el kitapçığından yazıyorum ;

Kullanıcı Elkitabı
    Satellite A500/A500D

Bölüm 5- Klavye

Klavye Arka Aydınlatması(AÇIK/KAPALI) : FN + .....? tuş birleşimine
    basarsanız, klavye arka aydınlatması açılır veya kapatılır (Tuşta Aydınlatma Klavye İşareti Vardır.)

Bahsettiği tuş kitapçıkta z tuşuyla gösteriliyor ama bastığım zaman herhangi birşey olmuyor zaten z tuşunun üzerinde başka bir simgede yok ...

TOSHIBA SATELLITE A500-19W FUN CLUB

kandırıldık mı biz şimdi? çok önemli birşey değil aydınlatma ama eğer o özellik olmadığı halde "var" diyip bizi kandırıyorlarsa bu hiç yakışmadı TOSHIBA'ya

• Araştırıyorum hala toshibanın destek sayfasına mail attım eğer sonuç alamazsam
    teknik servisi arayıp konuşacağım yarın.
    Öğrenirsem buradada paylaşırım ...
  • öğrenince haber verirsen iyi olur gerçekten. bizde ne olduğunu öğrenmiş oluruz. teşekkürler şimdiden
  • benim bildiğim aydınlatma özelliği yok,kullanıcı kitabındaki her özellik olmayabiliyor,kullanıcı kitabı a500 serisinin diğer modelleri içinde geçerli olduğundan dolayı bu farklılık olabiliyor,mesela kitapta uzaktan kumandadan da bahsediyor ama bizde kumanda yok,bu tür özellikler ülkeden ülkeye değişiyor,zaten bizim notebooklarda TÜRKİYE İÇİN ÖZEL ÜRETİLMİŞTİR diye yazıyor.
    son olarak ben bu model için uzaktan kumanda arıyorum ama bulamıyorum,karşılaşan varsa bilgilendirirse sevinirim,notebookta kumanda alıcı gözü var ama kumanda çıkmıyor içinden malesef :(
  • S.a a500 kullanıcıları gecen hafta bende bu pcyi aldım canavar allaha şükürler olsun 1.800tl ile teknosadan aldım. tek sorunu kumandanın olmaması yyaww
  • 1800 liraya teşhir ürünlerinden mi aldın arkadaşım?
  • Küsüratı sölemedim arkadaşım teşir malı ile arsında 100 tl az fark olurmu wardı bi tane teşir malı harddisc değişmiş oo 1,300tl idi mesela
  • ben sıfır aldığım zaman 1750 liraya teşhir ürünü vardı,ondan sordum,hayırlı olsun bu arada ;)
  • teşşkkür ederim süper bişide bu uzaktan kumandaya kıl oldum o kadar para weriyosun maliyeti 10tl olmayan bişiyi koymuyorlar ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.