Şimdi Ara

Toshiba Satellite L10 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik desteğe yazdım ama cevaplayan olmadı bir de burdan sorayım dedim.

2004 senesinde satın aldığım Toshiba Satellite L10-119 celeron laptopumu en son temmuz ayının ortasında kullandım. Eylül ayına kadar hiç çalıştırmadım ve geçen gün en azındnan bir şarj edeyim dedim. Laptopu şarja bağladım ve power düğmesine bastım. Güç ışığı 1-2 sn. kadar yeşil yandı fakat fanlar dönmedi ve bilgisayar açılmadı. Daha sonra şarj ışığının turuncu olarak uzun aralıklarla yanıp söndüğünü farkettim. Pili çıkararak da deneme yaptım fakat sonuç yine aynı oldu.

Laptopta karşılaştığım tek bir sorun vardı o da pil ömrünün fazlasıyla kısalmış olmasıydı. Son çalıştırdığımda artık en düşük güç tüketim ayarlarında bile pil 10 dk. dayanabiliyordu.

Masaüstü bilgisayarlarımla da benzer sorunlar yaşamıştım fakat anakartta bulunan pili değiştirdikten sonra sorun giderilmişti. L10 için böyle bir çözüm mümkün mü? Bir de şarj ışığının uzun aralıklarla yanıp sönmesi ne anlama geliyor arızanın niteliği konusunda bir bilgi mi veriyor??

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

• bnde sadece power ışıgı yanıp sonuyor laptop acılmıyor. bi çözüm bulabildin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onenote -- 15 Ekim 2010; 14:11:56 >
  • Merhaba arkadaslar bu foruma yeni uye oldum benimde sorunum sizinkiyle ayni haziran ayinda 1 hafta boyunca bilgisayarimi hic acamadim guc dugmesine bastigimda hic bir tepki vermiyor sanki fişi takmamisim gibi ama sorun 1 hafta sonra kendiliginden cozuldu fakat dun bilgisayarimi bir açiyim dedim guc dugmesine bastim yine acilmiyor ama bu sefer ki biraz farkli gibi adaptoru bilgisayara takinca pil yuvasi ile anakart yuvasinin oralarda garip bir cizirti geliyor sizce sorun anakartta midir yoksa adaptor un girdigi yuvada midir

Not: bilgisayarin bir daha acilmiycak olmasi umrumda degil ama icindeki belgelerim giderse ben ne yaparim :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.