makinayı pille kullan. 2 kuruşluk pilden tasarruf edeceğim diye koca makinayı tehlikeye atıyorsun. pil ups görevi görür. birde pil takılı kullan belki voltaj düşüp yükseliyordur o yüzden bu donmaları yapıyordur. pil bitmesin diye pilsiz kullananlar sakın yapmayın. pil zaten durduğu yerde ömrünü bitiriyor. bari kullanarak bitirin...
Dediğiniz gibi pil ilede denedim fakat yine 1-2 saniyelik kasmalar olyor, bu hafta göndereceğim heralde servise heralde bu gidişle...
eğer 1 ay içinde aldıysan servise sakın gönderme aldığın yerin mecburen değiştirmesi lazım ürünü yada para iadesi yapması lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: hougras
quote:
Orijinalden alıntı: asavas
quote:
Orijinalden alıntı: hougras
makinayı pille kullan. 2 kuruşluk pilden tasarruf edeceğim diye koca makinayı tehlikeye atıyorsun. pil ups görevi görür. birde pil takılı kullan belki voltaj düşüp yükseliyordur o yüzden bu donmaları yapıyordur. pil bitmesin diye pilsiz kullananlar sakın yapmayın. pil zaten durduğu yerde ömrünü bitiriyor. bari kullanarak bitirin...
Dediğiniz gibi pil ilede denedim fakat yine 1-2 saniyelik kasmalar olyor, bu hafta göndereceğim heralde servise heralde bu gidişle...
eğer 1 ay içinde aldıysan servise sakın gönderme aldığın yerin mecburen değiştirmesi lazım ürünü yada para iadesi yapması lazım...
Öbür açtığım konuda yazdım, firmaya iade içinde elimden geleni yaptım fakat kanunu dinlemiyorlarki, burası Türkiye. Firmada kabul etmedi 8 günü geçmeden göndemeniz gerekiyordu diye mesaj attılar bana. Malesef Türkiyedeki firmalar kanuna bakmıyorlar...
İki tane başlık var.İki başlığı birleştirsek nasıl olur arkadaşlar?
Halen bu laptopu kullanan arkadaslar var mi ? Varsa ses versinler ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme