Şimdi Ara

Toshiba Satellite S70-A-11E Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
23.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/toshiba-l70-a-13e-l70-notebook-core-i7-24ghz-8gb-1tb-173-2gb-dvdrw-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=71032

L70 modeli aynı özelliklere sahip artı olarak 1080p çözünürlükte ekran sunuyor. Yalnız 400 liraya yakın fark var.
  • bende cok gittim geldim y510 lenovo n550 asus dedim ama en sonunda tosiba babayı seçtim hic de pişman olmadım hepsi kaliteli ola bilir ama inan bana tosibanın 17 inc ekranı süper görünüyo onun için 17 inc bir toshiba al full hd yada hd pişman olmaz sın ben su an için cok memnunum olumsuz diye bilcegim cok az yeri var
  • Dokunmatik ekranlı Toshiba yüksek konfigürasyonlu laptopları tavsiye etmem.. Sistem performansını çok düşürüyor. yeni P ve S serilerinin t olmayan larını kullanın..

Dokunmatik özelliği kapatma özelliği yok bunu da dikkate alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Dokunmatik ekranlı Toshiba yüksek konfigürasyonlu laptopları tavsiye etmem.. Sistem performansını çok düşürüyor. yeni P ve S serilerinin t olmayan larını kullanın..

Dokunmatik özelliği kapatma özelliği yok bunu da dikkate alın

Dokunmatik değil hocam bu model.

Arkadaşlar Performans iyi genel olarak.Konuyu açtım unuttum yorumlar havada uçmuş

Turbo boost için intelin sitesinden turbo boost programını indirdim.

Oyunların kurulum süresi daha hızlı performans olarak ben memnunum bide sağlam biraz darbelere karşı.

(annem üstüne oturdu hala taş gibi ) (Birşey değişmedi )

hava üfleyen kısmına meyve suyu döktüm az daha gidiyodu geçen hafta

Sonunda sitelerde laptopu görmeye başladım aldığım zaman arıyordum bulamıyordum sitelerde.
    + Turbo Boost link:https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=19105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serial17 -- 7 Ocak 2014; 21:51:33 >

• ya arkadaşlar bendede var kullanıyorum sorun yokda skype da olsun team speakde olsun mikrofondan sesimi gönderemedim bi türlü sebebini bilen var mı ? hem laptoptaki mikrofondanda olmuyor hemde kendi kulaklık mikrofonumdanda olmuyor karşı tarafın sesini duysamda benim mikrofonda gitmiyor ses yardımcı olur musunuz ?
  • Ben de aldım kullanıyorum bakaalım bir sorun yok
  • Bu arada hard drive caddy siparişi verecekler, ben kazara 12,7 siparişi vermişim 9,5 mm siparişi vermeyi unutmayın, keza 12,7 yuvaya dahi girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 13 Ocak 2014; 21:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_revenge

Bu arada hard drive caddy siparişi verecekler, ben kazara 12,7 siparişi vermişim 9,5 mm siparişi vermeyi unutmayın, keza 12,7 yuvaya dahi girmiyor.

320 gb hhd hediye demiştiler onu diyorsunuz heralde hocam.

hediye hdd işini yapamadık biz faturanın resmini göndersem verirler mi fax çekmek lazımmış
  • Arkadaslar bu pc yi kullananlar daha fazla bilgi paylasabilirlermi acaba ornek dnla varmi wifi tv lerde kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serial17

quote:

Bu arada hard drive caddy siparişi verecekler, ben kazara 12,7 siparişi vermişim 9,5 mm siparişi vermeyi unutmayın, keza 12,7 yuvaya dahi girmiyor.

320 gb hhd hediye demiştiler onu diyorsunuz heralde hocam.

hediye hdd işini yapamadık biz faturanın resmini göndersem verirler mi fax çekmek lazımmış

Hayır, DVD okuyucuyu söküp yerine 2 terabayt HDD takacağım, 256 gb ssd zaten takılı, bu sayede eksternal disk taşımam gerekmeyecek ve ssd konforuna da sahip olacağım.

• master_revenge kullanıcısına yanıt
    Dvd surucusune hdd takmak nasil oluyor? Aparat gerekiyor herhalde, sistem bu yeni hddyi nasil taniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir var olan bir sistem dvd okuyucunuzu çıkartıp yerine , sata 3 hızında kullanabiliyorsunuz 7200 rpm ve yüksek cache olan bir disk tavsiye ederim,

Ben 2 Terabayt 7200 lük disk'i dvd yuvasına 256 GB'lık ssd'yi de normal yuvaya takıp kullanıyorum ve ok memnunum. Tüm film, oyun ve dosya arşivim yanımda.

ürün bu ama bunu almayın ben aldım yuvaya oturmuyor kalın geliyor,

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-storex-xtray-optik-surucu-25-hdd-sata-donusturucu-dk-ac-dsosd/productDetails.aspx?productId=bd302902&categoryId=813

arkadaşım amerikada kendisinden rica ettim gelirken getirecek 30-35 $ civarında gee fiyatı ama daha slim . Takınca dener ve sonucu paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_revenge -- 21 Ocak 2014; 14:38:00 >

• İnceleme videosu bulamadım Youtube'dahttp://m.youtube.com/watch?v=M1OZOgff1aY&guid=&client=mv-google&gl=TR&hl=tr bunun dışında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2tb 7200rpm disk nerde var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

2tb 7200rpm disk nerde var

Hocam sorduğunuz soru neticesinde, tekrar bakma gereği duydum

Hepsiburada.com şöyle bir ürün açmış

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-black-2tb-64mb-sataiii-6gbit-s-25-sabit-disk-wd2003fzex/productDetails.aspx?productId=bd304433&categoryId=100221&navq=categoryid%3d100221%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd304433%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f63867%253d%257b220tb%257d%252f152_dp%253d%257b720020rpm%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_100221%257d%26fh_refview%3dlister

ben de buna mahsuben 2,5" 7200 rpm demiştim ama bu disk 3,5" sanırım yanlış ürün listelemişler.

teşekkür ederim dikkatiniz için.

başlıkta 2,5 yazıyor sanırım yazım hatası ama fiyatı niye fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnayn -- 31 Ocak 2014; 10:09:14 >

• Elimdeki 1TB Toshiba'yı 2. disk olarak bagladım, muazzam oldu şimdi hem hız hem kapasite
  • EWT AÇIKCASI MUAAZAM BİR ÜRÜN GÜÇ ALTINDA BİLE ISINMA SIFIR VE COK SESSİZ KULLANDIĞIM EN İYİ LAPTOP...
  • Laptop Supeer Bir Defa Kimse Kötülemesin. Tüm Oyunları En İyi Modda Açabiliyor. Takılmıyor. Hoporlörler Süper. Isınma Konusunda Kuçakta Kullanmayın Sağlık Açısından Diyorum Isındıgından Değil. Ama Siz Yinede Destek Olarak soğutucu Alın. Isınma Yok. 1T Harddisk Var Herşeyi Sığdırırsınız. Ekranda Büyük Oyunlardan Yeterince zevk Aldırıyor. Bi Cd Blu-ray Değil Ama Olsun. garantisi Bitince 1t Harddisk Yerine 500gb SSD Alırsınız Onu Takarsınız Hem Ucuzlamış Olur SSD ler. Öyle Yani.
  • müthiş bir cihaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.