Şimdi Ara

Toshiba satellite wireless problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
65.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. toshiba satelleti a500 sahibiyim. bir süredir wireless internet ağlarına katılamıyorum. donanım anahtarı kapalı diyor. fn+f8 kombinasyonunu da kullandım , sürücü de güncelledim , makinenin önündeki wireless butonu da açık ama devamlı aynı hatayı alıyorum.. donanım anahtarı kapalı.

bunu nasıl çözebilirim , bir yanıtınız olursa çok sevinirim.

iyi geceler.

• Hayırlı akşamlar arkadaşım, bunun sebebi donanımsal (öndeki buton) olabilir. Fakat hotkey utility'den de kaynaklanıyor olabilir. Modelin hotkey'lerini yüklediysen silip tekrar yükse ve ardından BIOS'a girip wifi'nin oradan devreden çıkmış olma ihtimalini incele çözülemeyecek bir soruna benzemiyor hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hplovecraft

herkese merhaba. toshiba satelleti a500 sahibiyim. bir süredir wireless internet ağlarına katılamıyorum. donanım anahtarı kapalı diyor. fn+f8 kombinasyonunu da kullandım , sürücü de güncelledim , makinenin önündeki wireless butonu da açık ama devamlı aynı hatayı alıyorum.. donanım anahtarı kapalı.

bunu nasıl çözebilirim , bir yanıtınız olursa çok sevinirim.

iyi geceler.

FN kontrol için gerekli driveri güncelleyin.

Laptop üzerinde Wireless açmak için başka bir tuş olabilir , tuşa basarak aftifleştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ağustos 2012; 3:04:11 >
  • fn tuşu wireless haricinde çalışıyor. çalışmasında bir sıkıntı yok. üstelik satellite a500 için hotkeys utility de yok.. vallahi ne yapacağımı şaşırdım. bütün driverlar güncel , her şey açık görünüyor ama bir türlü donanım radyo anahtarını açmayı başaramıyorum.
  • quote:

fn tuşu wireless haricinde çalışıyor. çalışmasında bir sıkıntı yok. üstelik satellite a500 için hotkeys utility de yok.. vallahi ne yapacağımı şaşırdım. bütün driverlar güncel , her şey açık görünüyor ama bir türlü donanım radyo anahtarını açmayı başaramıyorum.

Açık olduğu halde sinyal bulmuyor öyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ağustos 2012; 20:27:20 >
  • Evet sinyal görmüyor çünkü wireless aktif değil gibi görünüyor. ışığı yanıyor alttaki ama radyo anahtarı kapalı diyor.
  • quote:

Evet sinyal görmüyor çünkü wireless aktif değil gibi görünüyor. ışığı yanıyor alttaki ama radyo anahtarı kapalı diyor.

Hotkey utility kurulu olmak zorunda laptop modelini tam olarak yazarsanız link verebilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet sinyal görmüyor çünkü wireless aktif değil gibi görünüyor. ışığı yanıyor alttaki ama radyo anahtarı kapalı diyor.

fn+f8 ile açtıysan başka herhangı kapatacak bir tuş yoksa wifi driverini kaldırıp yeniden yükle, wifi kartında arıza olabilir, yine de garaantiye/servise vermeden önce bi format at ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

fn+f8 ile açtıysan başka herhangı kapatacak bir tuş yoksa wifi driverini kaldırıp yeniden yükle, wifi kartında arıza olabilir, yine de garaantiye/servise vermeden önce bi format at ne olur ne olmaz

Hocam bazı laptoplarda FN kontrol driveri (Hotkey/OSD) kurulu olmazsa wireless açılmıyor
  • TOSHİBA A500-132 psam3 tam modeli kardeşim. bulursan çok sevinirim , ben araştırdım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Hocam bazı laptoplarda FN kontrol driveri (Hotkey/OSD) kurulu olmazsa wireless açılmıyor

kurulu olmadığında genelde açık konumdadır wifi.

notebookunuz toshıba madem yükleyeceğin driverler bunlar en son sürümlerini bulup yükleyin her yüklemede pcyi yeniden başlatın.

1. value added package
    2. Flash Cards Support Utility
  • quote:

TOSHİBA A500-132 psam3 tam modeli kardeşim. bulursan çok sevinirim , ben araştırdım ama bulamadım.

Tam modeli o olarak gözükmüyor laptop altında yazacaktır

Linke bakın uygun olanı seçerek indirin ,

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

kurulu olmadığında genelde açık konumdadır wifi.

notebookunuz toshıba madem yükleyeceğin driverler bunlar en son sürümlerini bulup yükleyin her yüklemede pcyi yeniden başlatın.

1. value added package
    2. Flash Cards Support Utility

Ama her bilgisayar için geçerli olmuyor bunu anlatmaya çalışmıştım..

• --Sorun çözüldü--

Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Sanırım Value Package i kurduktan sonra erişilebilirlik diye bir program çıktı toshiba yardımcı programlar içinde.. oradan girip fn+f8 tuş kombinasyonunu etkinleştirip çözdüm sorunu.. İlgilenen herkese tekrar çok teşekkürler.
  • quote:

--Sorun çözüldü--

Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Sanırım Value Package i kurduktan sonra erişilebilirlik diye bir program çıktı toshiba yardımcı programlar içinde.. oradan girip fn+f8 tuş kombinasyonunu etkinleştirip çözdüm sorunu.. İlgilenen herkese tekrar çok teşekkürler.

hakli çıktığıma ve sorununun çözülmesine sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunlar:
    1-internet bağlantısı full çekiyor. ancak sayfalara giremiyor. sayfalar açılsa bile 2-3 dakikada giriyor. aynı internet bağlantısı ile televizyona ve telefona ve başka bilgisayara kablosuz bağlanabiliyorum.
    başka yerlerden de internet bağlatısı gerçekleştirebiyorum. ağ full çekiyor ancak sayfalar açılmıyor.
    2-bluetooth bağlantısı yapamıyor
    3-ethetnetten bağlanmayı denediğimde de aynı wifi deki gibi sayfalara yapılan isteklere 2-3 dakikada ancak cevap veriyor.
    4-google.com a 2-3 saniyede girmesine rağmen googleda bulduğum sayfanın açılması 2-3 dakikayı buluyor
    5- bağlanılan sayfanın içinde gezinilebiliyor ancak bu da aynı sayfanın ilk haline bağlanmak gibi geç cevap veriyor

bunları gidermek için yaptığım işlemler şu şekilde:
    1- virüs taraması yaptım
    2-Lan adaptörü sürümlerini güncelledim. "http://www.toshiba-turkey.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE" sitesinden
    3-dns ayarlarını değiştirdim
    4-mcafee çalışmasını durdurdum
    5-recovery yaptım
    daha 1 haftalık ürün!!!
    düzelmedi!!! ne yapabilirim ??

• toshiba L855-16W ürünüm.
  • benimde bir sorum olacak benim toshiba l 500 laptobum var fn tuşu çalişiyır simgeler tamam yanlız wi-fi yi kapatıyorum kapalı gözüküyor hatta ışığıda sonuyor ama wifi hala aktif yani wifi yi flash karttan kapatamıyorum neden olabilir value packe yükledim utuily yükledim gerekli yazılımları yükledim ama hala aynı birtek wifi yi kapatamıyorum diğerleri sorunsuz çalişiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.