Arkadaşlar iyi forumlar.1 ay önce teknosa dan toshiba satellite L35-120 laptop aldım.yalnız o kadar çok sorunla karşılaştım ki nerden başlıcamı bilemiyorum.Başlarda iyiydi.Aldıktan bir hafta sonra bluetooth u kullanalım dedik çalışmıyor hatta wirelles acıkken bluetooth u acmaya kalkınca internette gidiyor.Neyse recovery yapalım dedik yaptık ama nafile.Şu anda ne interntte dogruduzgun bir sayfayı acıyor,ne indirme yapıyor.Bluetooth u yuklerken open felan yazıyo yalnız ben bluetooth un nerden acılacaını ilmiyorum.Bu arada işletim sistemim Windows 7 64bit.Lutfen yardım edin kafayı yicem....
kimseden cvp yokmu:(:(
bluetootth'u açmak için fn+ ftuşlerından birinde simgesi olabilir ya da programından seçeneklerinden aktif hale getirebilirsinkablosuz bağlantı gidiyor diyorsun sürücü çakışması olabilir kaldırıp sürücüleri tekrar kur (bluetooth'la wireless). kablosuz bağlantıda recovery den sonra sorun yoksa kaldırmana gerek yok.yeni recovery yapmışsın güncelleştirmeleri yap.explorer kullanıyorsan son sürümünü windows updateden indir.eklentileri kaldır zaten uyarı veriyordur sayfalar daha hızlı açılır eklentideiğin yukarıda birçok araç çubuğu açık olabilir.üzerlerine sağ tıkla seçeneklerden kaldır.bunları birdene bu arada ekran kartınıda güncelle sitesinden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme