Şimdi Ara

Toshiba smart TV APK yüklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, smart TV de sadece SS Ip TV programı var, çok donup, kasıyor. Başka bir IP TV programı yüklenebilir mi? Yardım 🔥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toshiba Smart TV'ye APK Yükleme

Toshiba Smart TV'nizde APK dosyalarını yüklemek, çeşitli uygulamalara ve özelliklere erişmenizi sağlar. İşte Toshiba Smart TV'ye APK yükleme adımları:

Android TV İçin:

• Bilinmeyen Kaynaklardan Yükleme: Ayarlar > Güvenlik ve Kısıtlamalar > Bilinmeyen Kaynaklardan Yükleme'yi etkinleştir.
    • Dosya Gezgini Kullanma: Bir dosya gezgini uygulaması indirin (örneğin, File Commander).
    • APK Dosyasını Yükleyin: İndirilen APK dosyasını bulun ve "Yükle"ye dokunun.

Tizen OS İçin:

• Geliştirici Modunu Etkinleştir: Ayarlar > Genel > Geliştirici > Geliştirici Modu'nu açın.
    • IP Adresini Not Edin: Ayarlar > Ağ > İnternet Durumu'ndan IP adresini not edin.
    • Bilgisayardan Uygulama Yükleme: Bir bilgisayarda Samsung Development Mode uygulamasını indirin. IP adresini girin ve Toshiba TV'nize bağlanın. Uygulama dosyasını ("*.tpk") seçin ve "Yükle"ye tıklayın.

Uygun APK Dosyalarını Seçme:

• Uyumluluğu Kontrol Edin: Yalnızca Toshiba TV'niz için tasarlanmış APK dosyalarını yükleyin.
    • Güvenilir Kaynakları Kullanın: APK dosyalarını yalnızca güvenilir kaynaklardan indirin.
    • Güncel Kalın: Uygulamaların güncel kaldığından emin olun, çünkü güncellemeler güvenlik düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerebilir.

Notlar:

• Yalnızca Android TV veya Tizen OS işletim sistemini çalıştıran Toshiba Smart TV'ler APK yüklemeye izin verir.
    • APK yükleme işlemi, TV modelinize ve işletim sistemi sürümüne göre değişebilir.
    • Bilinmeyen kaynaklardan yükleme işlemi riskli olabilir. Yalnızca güvenilir kaynaklardan APK dosyaları yükleyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayyildizx kullanıcısına yanıt
    Hocam smart TV ise APK yükleyemezsin. APK yüklemek için Android TV olması gerekiyor. Toshiba smart TV mi android mi bilmiyorum da dediğine göre smart TV.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.