Şimdi Ara

Tosla Kart ile Trendyol’da 100 TL ve üstü alışverişe 25 TL indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
31
Favori
29.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Aynen verir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Tosla'da sanal kart oluyor mu? fiziksel kart almasak da sanal kart çıkartıp kullansak olur mu?
    Fiziksel şart hocam

• Fiyatlar artmış gerçekten.Mi band 4 190a vardı şu an 207 olmuş en ucuz.
    Tabi biraz araştırılınca bulunur ucuz ürünler, güzel kampanya.

• cep telefonu uygulamasında yükle dediğimde uygulamadan atıyor, tahminim olmayacak gibi
  • varvara61 V kullanıcısına yanıt
    Ben denemiştim fiyat indirimsiz olarak 3d ekranına geliyor, indirim düşmüyor.
  • Şimdi alışveriş yaptım. Para iadesi falan değil daha da güzeli, indirim tosla kart numarasını girince otomatik olarak düştü. Tchibo ve Kahve dünyası Filtre kahve aldım, kilosu 56 TL'ye geldi

Tosla'ya para gönderirken, kalan parayı harcamakla ya da iade almakla vs uğraşmak istemiyorsanız 25 TL eksik gönderebilirsiniz, karttan 25TL indirim yapılmış tutar çekiliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 2 Haziran 2020; 13:35:12 >
  • Arkadaşlar xiaomi airdorts kulaklık alacağım ama hangi mağaza güvenilir bilmiyorum. Bittibitiyor mağazasını bilen var mı ? Güvenilir midir ? Mağaza ürünün 2 yıl xiaomi Türkiye garantili olduğunu söylüyor. Ürün 113₺‘ye geliyor indirim ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Şimdi alışveriş yaptım. Para iadesi falan değil daha da güzeli, indirim tosla kart numarasını girince otomatik olarak düştü. Tchibo ve Kahve dünyası Filtre kahve aldım, kilosu 56 TL'ye geldi

Tosla'ya para gönderirken, kalan parayı harcamakla ya da iade almakla vs uğraşmak istemiyorsanız 25 TL eksik gönderebilirsiniz, karttan 25TL indirim yapılmış tutar çekiliyor çünkü.
    teşekkürler, faideli bir bilgi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantisten Gelen Adam

f/p ürün paylaşalım,
    örnek sepet paylaşalım,
    varsa çek kod vs kombo paylasalım
  • İlginç şekilde bazı ürünlerde indirim düşmüyor balık yağı alarak değerlendirdim

• Alacak birşey bulamıyorum. :)

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Kampanya şartlarında direkt kupon tanımlanacaktadır diyor.
  • Aldığım ürün en ucuz Trendyol'daydı, bir de üstüne tosla indirimiyle birleşince çok uyguna geldi ama genel olarak birçok ürünün fiyatı piyasanın üstünde maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Şimdi alışveriş yaptım. Para iadesi falan değil daha da güzeli, indirim tosla kart numarasını girince otomatik olarak düştü. Tchibo ve Kahve dünyası Filtre kahve aldım, kilosu 56 TL'ye geldi

Hocam her kar ile 1 defa mi alışveriş yapılıyor ?

• Birleştiriliyorsa harika.

• Xir1 kullanıcısına yanıt
    kartımı hem kendi hesabımdan hem de eşimin hesabından kullandım, ikisinde de indirim uygulandı ve siparişler onaylandı

• iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    Bittibitiyor'un Trendyol mağazası değil ama hepsiburada mağazasından telefon almıştım. Samsung garantili sorunsuz göndermişlerdi.

Ama kulaklık almadım. Gittigidiyor mağazalarıda var bildiği mesaj ile sorabilirsiniz
  • Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.