Sayacı yazarlarsa harcayan olmaz, o nedenle herkes kesin dolmamıştır diye harcama yapacak. Sayı aynı gün yada ertesi gün dolmuştur. Ülke nüfusu 100 milyon hatırlatırım. oran %0,012. Ülkenin sadece 0,01'i kullansa doluyor geçmiş olsun herkese |
Tosla kartın son iki hanesi kadar tl kazan (15. sayfa)
-
-
Abartmayın isterseniz ne ara 100 milyon olduk? Kaldı ki TR' de herkes mi Tosla kullanıyor yani? Ülke nüfusu 84 milyon hatırlatmakta fayda var 👍 kota doldu mu dolmadı mı bilemem ama en fazla 1 hafta da dolmuştur diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: ScorpioleoSayacı yazarlarsa harcayan olmaz, o nedenle herkes kesin dolmamıştır diye harcama yapacak. Sayı aynı gün yada ertesi gün dolmuştur. Ülke nüfusu 100 milyon hatırlatırım.
oran %0,012. Ülkenin sadece 0,01'i kullansa doluyor geçmiş olsun herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resmi rakamlar olan 3 milyon göçmene inanıyorsan laf anlatmamın gereği yok zaten.
-
👍 Ok 100 milyon olduğumuzu tüm Türkiye bilmiyordu bir tek siz biliyorsanız 150 milyon olduğumuzda haber verin 🤣quote:
Orijinalden alıntı: ScorpioleoResmi rakamlar olan 3 milyon göçmene inanıyorsan laf anlatmamın gereği yok zaten.
-
İlk gün alışveriş yapsan da kota doldu vermiyoruz diyebilirler geçen yıl yaptıkları gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
85 milyon resmi nüfus var. 10 milyondan fazla da göçmen var. Ne ediyor hesapla bakalım ? Sen tüike inanmaya devam et. Yüzde 200 olan enflasyon da zaten yüzde 70 yersen. Asgari ücret de böylece 8500 lira oluyor.
10 yıl sonra 20 milyon arapla baş başa kalınca anyayı konyayı göreceksin kim doğru diyor kim yanlış yolunu kestikleri zaman sokakta yandım Allah diye kaçacak delik ararsın.
-
Terbiyeli olun benim kimseye inandığım yok 👍 Neyse konuyu uzatmaya gerek yok blok konuyu bulandırmaya değmez sizlerle uğraşmaya hiç değmezquote:
Orijinalden alıntı: m-9985 milyon resmi nüfus var. 10 milyondan fazla da göçmen var. Ne ediyor hesapla bakalım ? Sen tüike inanmaya devam et. Yüzde 200 olan enflasyon da zaten yüzde 70 yersen. Asgari ücret de böylece 8500 lira oluyor.
10 yıl sonra 20 milyon arapla baş başa kalınca anyayı konyayı göreceksin kim doğru diyor kim yanlış yolunu kestikleri zaman sokakta yandım Allah diye kaçacak delik ararsın.
şartları saglanmısmı oluyor aynı gun yaptım arka arkaya
-
Tosla kartı aylardır kullanmıyordum. Dün kişiye özel kampanya bildirimi geldi. Hesabına 50 TL yükle 50 TL hediye şeklinde. Ben de gelen 50 TL hediye ile beraber 100 TL'yi Starbucks hesabıma attım. Bu işlem sonunda da 15 TL daha geldi.
Sorum şu; bugün 75 TL'lik bir harcama daha yapsam dünkü 100 TL Starbucks işlemiyle birlikte kampanyaya katılım sağlamış olur muyum sizce?
Şayet olmuyorsa Amazon hediye kartı atıcam hesaba 2 adet 75'er TL.
-
Starbucks olmayabilir. Geçen yıllardaki son 2 hane kampanyalarında kampanyalar birleşmiyordu. Başka kampanyadan iade alırsan, son 2 hane kampanyasına saymıyordu.
-
Müşteri hizmetlerini aradım, temsilciye durumu detaylıca izah ettim, yapılan ödemede başka kampanyadan iade ödeme almanız sorun olmaz, bir kez daha 75 TL ve üstü işlem yapın kampanyaya katılmış olursunuz dedi. 6 Ocak tarihinde görücez bakalım, olmadı kapatıcam kartı ben de herkes gibi.
-
kampanya bende gözükmüyor nasıl katılım sağllarım ?
-
Bana geçen sene vermedi bu yüzden.
Kota doldu galiba uygulamadan kalktı kampanya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Web sitesinde biten kampanyalara taşınmış 25/12/2022 de bitmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada kampanya kotası 12 binden 20 bine yükselmiş kampanya da bitmiş arkadaşların dediği gibi
demek ki 20 bin kişi TOSLAmış hem de 2 kere
bugün yarın
yarın bugün derken
indim derelere
toslayamadım
-
İlk işlem tarihini mi yoksa son işlem tarihini baz alıyor acaba? Sonu alıyorsa sekörtıl oluruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ocak beklıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X