Şimdi Ara

Tosla Tosback Fırsatı 50/20 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
10.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atın ty cüzdana 50 gelirse gelir, gelmezse de çekin geri olsun bitsin

• Uygundur U kullanıcısına yanıt
    Sen iddia ettin demedim ki canlı desteğin bir çok konuda bilgisiz olduğunu anlatmak istedim. Sana mesaj geldiyse dene ve gör anlamında söyledim yani. Tabii ki yazışmanın ekran görüntüsü ve gelen sms ile iade isteyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 17 Şubat 2021; 13:31:7 >
  • iade onumuzdeki ayın 10.günü dedi canlı destekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 17 Şubat 2021; 13:35:11 >
  • Ben kullanıyorum 1 aydır ama 50₺ aşan alışverişim olmamış. SMS gelmedi. Denemeli mi denememeli mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabagool

Ben kullanıyorum 1 aydır ama 50₺ aşan alışverişim olmamış. SMS gelmedi. Denemeli mi denememeli mi sizce?

Deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonuslarlayaşıyorum

atın ty cüzdana 50 gelirse gelir, gelmezse de çekin geri olsun bitsin

Hem kullandığın nick beni güldürüyor hem de fikrin ve bakış açınla ortama ışık saçıyorsun.

Arkadaş doğru söylüyor at bedava oltayı kur takvimi olmadı gelmedi çek parayi

• 3 hattım var birine gelmiş şansa mı bilmiyorum o hattım akbank hesabıma bağlı ve tosla açmamıştım o numara ile yarın tosla kart alıp deneyeceğim

• pudinkk kullanıcısına yanıt

teşekkürker, saygılar :)

• Denediniz mi hocam?
  • -A kullanıcısına yanıt
    Denedim , 20 tl iade anında gelmedi . Kayıt oluşturdum.

D&R kampanyasın da çok geç dönmüşlerdi bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: caseon

Denedim , 20 tl iade anında gelmedi . Kayıt oluşturdum.

D&R kampanyasın da çok geç dönmüşlerdi bakalım ne olacak

Canlı destekte 3 martta iade yatacağı söylendi

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi bendeki müşteri temsilcisi işlem saatine kadar sordu başından savmak için zaten kartta 1 işlem var hangisiyle karıştıracak anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 19 Şubat 2021; 0:11:7 >
  • Kampanya bana da gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın kart alsam ve yeni bir hesap oluştursam baika bir numaradan, bu kampanyadan faydalanbilir miyim?
  • arkadaşlar, toslaback ile gelen parayı 1 ay içinde kullan gibi bir şart var getir iadesinde vs. bunu tam anlayan var mı? yani gelen iadeyi ben başka hesaba yollasam? ya da bankamatikten çeksem ?

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen nakit ödülü belirtilen tarihten once başka birine de gönderebilirsiniz, alışverişte yapabilirsiniz, banka hesabıniza da çekebilirsiniz ya da ATM den de çekebilirsiniz.

• 50 tane alisverisim oldu banada sms gelmis

• İlla yeni kartmı lazım net bilen varmı ?
  • Ben sürekli kullanıyorum kartı bana gelmedi ablam kullanmıyor sadece kampanya zamanı kullanmıştı ona geldi sms yarın yapacak alışveriş bakalım verecek mi iade .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.