Tost makinesi durduk yerde kapandı bozuldu (2. sayfa)
-
-
Tost makinesini banyoda bi güzel yıkadım, kapaklarını söküp. İçini dışını her yerini. Sabunladım çitiledim. Ter temiz oldu. Mis. 2 gün kurumaya bıraktım. Sorun şu ki fişi takınca hiç tepki vermiyor:) şimdi çöp mü oldu? Atayım mı? 2 saat kadar temizliği sürmüştü:( sadece buna üzüleceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağlantı uçları (pabuç-soket) nda sorun olmuş olabilir. Bağlantıları tazelemek gerek. Fiş kablo ne alemde kontrol gerek.
-
mutlaka öyle bir şeydir ama ben almama elektrik işinden. tüm kabloları dediğim gibi bir güzel yıkadım. ya çöpe atacağım ya da üşenmezsem bir elektrikçiye göstereceğim. o da isteyecekleri fahiş ücrete değmez gibi. teşekkürler.
-
İçini açıp kontrol kalemiyle kontrol etmeye bakar. Tabii ki tehlikeli. Ama elektriğe takmadan; içi açılıp bağlantı papuç-soketleri, sökülüp geri takılabilir birçok defa. Maksat yüzeyindeki sorunlar gitsin.
-
Eywallah. Elektrikten anlayan bir arkadaşa gösterebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X