Şimdi Ara

Tost makinesi durduk yerde kapandı bozuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kenwood hg400 tost makinesi bozuldu. Kontrol ettiğimde resimde görülen cam içindeki ışıklı parçanın içinin sisli bir durumda olduğu görünüyor. Bu parçanın ismi nedir. Bilen var mı?
     Tost makinesi durduk yerde kapandı bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tost makinesini banyoda bi güzel yıkadım, kapaklarını söküp. İçini dışını her yerini. Sabunladım çitiledim. Ter temiz oldu. Mis. 2 gün kurumaya bıraktım. Sorun şu ki fişi takınca hiç tepki vermiyor:) şimdi çöp mü oldu? Atayım mı? 2 saat kadar temizliği sürmüştü:( sadece buna üzüleceğim.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt

Bağlantı uçları (pabuç-soket) nda sorun olmuş olabilir. Bağlantıları tazelemek gerek. Fiş kablo ne alemde kontrol gerek.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

mutlaka öyle bir şeydir ama ben almama elektrik işinden. tüm kabloları dediğim gibi bir güzel yıkadım. ya çöpe atacağım ya da üşenmezsem bir elektrikçiye göstereceğim. o da isteyecekleri fahiş ücrete değmez gibi. teşekkürler.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt

İçini açıp kontrol kalemiyle kontrol etmeye bakar. Tabii ki tehlikeli. Ama elektriğe takmadan; içi açılıp bağlantı papuç-soketleri, sökülüp geri takılabilir birçok defa. Maksat yüzeyindeki sorunlar gitsin.

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Eywallah. Elektrikten anlayan bir arkadaşa gösterebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.