caner hakan baltadan aldığı gibi santosdanda alır o mevkiyi..formasının hakkını verenler arasına girecek bakın görün...
emre..volkan..alex..gökhan gönül..mehmet..caner..lugano..semih.. işin en sevindirici yanı saydıklarımdan sadece ikisi yabancı.. ve inşallah bunlara ilhanda eklenir..
caner hakan baltadan formayı almış olsa gönderilmezdi. hakan stoperde görev aldığı için caner sol bekte oynadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
caner hakan baltadan aldığı gibi santosdanda alır o mevkiyi..formasının hakkını verenler arasına girecek bakın görün...
emre..volkan..alex..gökhan gönül..mehmet..caner..lugano..semih.. işin en sevindirici yanı saydıklarımdan sadece ikisi yabancı.. ve inşallah bunlara ilhanda eklenir..
caner hakan baltadan formayı almış olsa gönderilmezdi. hakan stoperde görev aldığı için caner sol bekte oynadı.
galatasaraydan gitmesinin 3 nedeni var 1)avrupa liginde yapdığı garip kırmızı kartlık hareket taraftara çıldırdı 2)gsnin kaptanıyla kavgası 3)gs istemiyor olması...kendi ağzında söylediği...
ama hep yedek kalırken sezonun ikinci yarısında full ilk 11 oynadı..iyiydide..
Defans oyuncusununda tığ gibi olmasını bekleyen ilk insanlar olarak tarihe altın harflerle kazıdınız isminizi.
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Defans oyuncusununda tığ gibi olmasını bekleyen ilk insanlar olarak tarihe altın harflerle kazıdınız isminizi.
Bek dediğin tığ gibi olur. Bu adam bu haliyle hem ofansa hem defansa nasıl yardım edecek? Nasıl bindirecek yapacak ? Nasıl yardıracak soldan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Something
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Yuruyerek adam geciyor zaten kosmasina gerek yok..
iyi artik yuvarlanarak gecer adamlari
Her haliyle adamin belinden su alir,bilekleri cok kivrak..
bu haliyle bakkaldan su bile zor alır şaka bi yana umarım lig başlamadan verir o kiloları yoksa yedek kulubesinde daha çok yağ bağlar
quote:
Bek dediğin tığ gibi olur. Bu adam bu haliyle hem ofansa hem defansa nasıl yardım edecek? Nasıl bindirecek yapacak ? Nasıl yardıracak soldan ?
İşte bu şekilde yardıracak soldan.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Orijinalden alıntı: Hypothetical
quote:
Hey allahım ya. Usta bu gün kaç saat durdun bilgisayar başında, beynin hararet yapmış senin.
O videolardaki soldan yardıran Santos'la bu resimde ki Santos aynı mı ? Ben sana Santos sağdan yardıramıyor mu dedim? Ben sana bu kilolarla hiçbir şey yapamaz diyorum. Taa ki zayıflayana kadar.
Umarım anlatabilmişimdir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
quote:
Hey allahım ya. Usta bu gün kaç saat durdun bilgisayar başında, beynin hararet yapmış senin.
O videolardaki soldan yardıran Santos'la bu resimde ki Santos aynı mı ? Ben sana Santos sağdan yardıramıyor mu dedim? Ben sana bu kilolarla hiçbir şey yapamaz diyorum. Taa ki zayıflayana kadar.
Umarım anlatabilmişimdir
SOLDAN olacaktı.
Bu da yeni laf, beynin hararet yapmış, dur o zaman sanayiye gideyim.
Sporcu adam aldığı kiloyu da verir, meraklanmayın, dert etmeyin kendinize. Seneye izlersiniz Santos'u yine bu klas hareketleriyle.
adamın zaten kilo veremez diye bir iddaası yok canım,amacın sadece tartışmak.
Ne yiyorlar arkadaş bunlar memleketlerinde bu kadar kilo alıyorlar. Diğer Brezilyalılarda da zaman zaman böyle kısa sürede kilo gözlemliyorum.
F
quote:
Caner'i bek oynatırsanız bizim gibi çılgına dönersiniz.
Caner'i kurtarıcı olarak görüyorlar.Bu adam sizi kanser edicek
bu adam 100 kilo var
Resim fake sol taraftan çekmişler sahaya bakın sol tarafta yukarı dogru kaymış.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
quote:
galatasaraydan gitmesinin 3 nedeni var 1)avrupa liginde yapdığı garip kırmızı kartlık hareket taraftara çıldırdı 2)gsnin kaptanıyla kavgası 3)gs istemiyor olması...kendi ağzında söylediği...
ama hep yedek kalırken sezonun ikinci yarısında full ilk 11 oynadı..iyiydide..
Ama kim canerden de memnun değildi onu belirteyim hatta Volkan Yaman arandı neden gönderildi denildi. Canerin hakan baltadan formayı alması birincisi hakan balta çok sık sakatlandı bir dönem o zaman Hakan balta nın yerinde oynadı . Son dönemlerde de hakan balta stoper oynadı sol bekte başka biri olmadığı için mecburiyetten oynadı hatta hakan balta yerine uğur uçar denendi bir kaç maç.Solbekte çokda canıımızı yaktı çok gol onun yüzünden yenildi.Eğer sol açıkta oynarsa iyi oyuncu ama solbekte ne hakanı kesebilecek oyuncu nede dos santosu eğer solbekte oynarsa wedersonu aratır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme