Şimdi Ara

TOTAL DEĞİL FATAL FUTBOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet okumaktan dilimde orman bitti rijkaard ın şu takımın üstüne eklediği bir tuğlayı gösterin bana
    selçuk gibi adamdan gol yediğime mi yanayım, yenlmezlik ünvanı gitti diye mi yanayım bilemedim dostlar..
    koca bilica nın girdiği kaleye topu sokamadık doksan dakika...

TOTAL DEĞİL FATAL FUTBOL

arda koçum sana hiç bir şey demiyorum sen sinama kapat hemi
    şu takımda herkes keitanın %10 kadar yürekli olsa yeter be

• rikarta vericeksin barcelona gibi takımı kenarda kahvesini alıp oturucak
    Aragonez gibi rijkaart gibi insanlar bu ligde en fazla 1 sene görev alırlar.
    Bunlara vericeksin dünyanın en iyi oyuncularını sadece 11 tane adam seçmelerini bekliceksin.
  • Sorun rijkaard mı sizce ???
    Neskens mi ?

Evet rijkaard başta elano topal sarp la başlamakla çok büyük hata yaptı ama, futbolcular hiç koşmuyorlar hiç baskı yok top almaya gitmek yok.

Kimse kimseden pas almaya gelmiyor. Bu akşam utandım resmen, hani iyi oynarsın yenilirsin tamam derim. Kötü oynayarak kötü kötü oynayan takıma yenildik.

Ama burada kimseye tek başına bir fatura kesilemez, bir ruhsuzluk var bunun sebebi bulunmalı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Sorun rijkaard mı sizce ???
    Neskens mi ?

Evet rijkaard başta elano topal sarp la başlamakla çok büyük hata yaptı ama, futbolcular hiç koşmuyorlar hiç baskı yok top almaya gitmek yok.

Kimse kimseden pas almaya gelmiyor. Bu akşam utandım resmen, hani iyi oynarsın yenilirsin tamam derim. Kötü oynayarak kötü kötü oynayan takıma yenildik.

Ama burada kimseye tek başına bir fatura kesilemez, bir ruhsuzluk var bunun sebebi bulunmalı bence...

eve tek kişiye kesilmemeli fatura ... 3 kişi var ... servet mustafa sarp ve mehmet topal ...bu adamlar yerine kasımpaşadan 3 kişi al koy biz fenerbahçeyi yenerdik ...
  • galatasarayın son maçlarda tek yapamadığı şey topu kaleye sokamamak pozisyon çok ama gol yok artık buna becerisizlik mi dersin rakibin kurtarışları mı
    gol atamazsan elbet bir hata da gol yersin son maçlarda o hataları biz yapıyoruz gol yiyoruz ama o goollll diye bagıracamız anı yapamıyoruz
    kötü olan tek şey gerçek olan bir şet var gol atmadan maç kazanılmıyor hoca yapacağını yapyor sonucu değiştirecek olan hoca değil golü atacak oyuncular
    artık bu oyuncu kim olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

rikarta vericeksin barcelona gibi takımı kenarda kahvesini alıp oturucak
    Aragonez gibi rijkaart gibi insanlar bu ligde en fazla 1 sene görev alırlar.
    Bunlara vericeksin dünyanın en iyi oyuncularını sadece 11 tane adam seçmelerini bekliceksin.

Rijkaard Barça'nın Başına Geçtiğinde Şimdiki Barça değildi.

Adama Mustafa-Mehmet gibi adamlar verirsen olacağı bu.
  • Herkes Leo'nun üstüne geliyor ama leo'ya gelene kadar daha çok suçlu var.

zeminin azizliğine uğradı... kendi sahamızda ne zamandan beri galatasaray armalı futbolcumuzu ıslıklıyoruz beyler..
    utanç duydum.
     TOTAL DEĞİL FATAL FUTBOL
  • Sorun orta sahanın göbeğinde.
    Messi olsa ne yazar. İlerde 90 dakika dursun bakalım Messi ye top atan olmayınca ne yapcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

Herkes Leo'nun üstüne geliyor ama leo'ya gelene kadar daha çok suçlu var.

zeminin azizliğine uğradı... kendi sahamızda ne zamandan beri galatasaray armalı futbolcumuzu ıslıklıyoruz beyler..
    utanç duydum.
     TOTAL DEĞİL FATAL FUTBOL

Taraftar konusu zaten ayrı bir dava.Ben utandım !
  • Fake hesapla gireceğine normal hesapla girsene be forumdaşım

Neyse bi soda iç soğuk soğuk iyi gelir
  • bence güzel oynadık ama hakem kötüydü ve yenen salak bir golden yenildik yoksa takım iyi oynadı şeytanın bacanı kırmamız lazım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Sorun rijkaard mı sizce ???
    Neskens mi ?

Sehat noldu senin 6-2 tahminin
    geçen sene de 4-1 alırız demiştin 4-1 yenilmiştiniz
  • ben söyliyceğimi söyledim . hadi göreve DH yönetimi . koş hadi . çok geç kaldın . işte siz busunuz . bravo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

quote:

Orijinalden alıntı: fath86

Allah bize bu günleri yaşatan zihniyetin , futbolcuların , teknik direktör direktörün belasını versin!!!
    Devrim geldi gördünüzmü ? Bakın işte Hollanda ekolü bir futbol anlayışı . bakın maçtam önce kamp yapmıyoruz . ne kadar modern dimi ? modernlik buysa bende gerizekalıyım .
    Az önce , en elit taraftar forumu alisamiyen.net e baktım . yıllardır susan adamlar , ağızlarına geleni yazmışlar . nedir ulan sizin derdiniz ? Bizi çıldırtmakmı ? eğer buysa tebrikler . başardınız ...
    Daha önce anasından girip avradından çıktığımız sikibbe bundan daha iyiydi . daha kötüsünü söyliyimmi . 2.fatih terim zamanında , 6. olduğumuz sezonda , size yemin ederimki bundan daha iyi top oynuyoduk .
    BEN KENDİ HARÇILIĞIMDAN 30 LİRA PARA YATIRDIM . STADTAKİ KAREOGRAFİVS İÇİN .PEKİ BEN SALAKMIYIM ? EVET . BU TAKIM BU KAREOGRAFİLERİ , BİLMEMNELERİ HAKEDİYOMU .
    Statdaki taraftarımıza da bir sitemim var . TABİKİ ESKİ AÇIK HARİÇ!!! Eski açık dışındaki tribündeki seyirciler . siz ne boka yarıyosunuz orda , kıçınızı koltuğa koyup , maç boyunca çekirdek çitlemekle taraftar olunmuyo malesef .
    Hadi biz aptalız... Hadi biz geri zekalıyız... Hadi biz bir bok anlamıyoruz...Ulan Mehmet Topal'ın bir bok oynamadığını bir tek ben mi görüyorum?Anladımki bu teknik direktörümüz hariç herkes görüyo .
    Eğer bizi delirtmekse derdiniz delirdik . Allah belanızı versin DEELİRRRDİİKKKKK . ben bu takım için gerizekalı gibi forma alıyorum . gs mobile alıyorum . sonuç ne ? yıllık 2Mdolara , bir gerizekalı takımımızı yönetiyo . aldığın o paralar haram zıkkım olsun reejkard .
    Benim üyelik yetkilerim sınırlı . lütfen birisi GALATASARAY kısmına konu açsın . ve bu mesajımı oraya yapıştırsın . tabi yüreğiniz varsa . eski açıkta götlerini yırtan kardeşlerim bunu yapıcaktır . inanıyorum... ama çekirdek yiyen zihniyet asla ...
    Mac boyunca dogru durust tezahurat yapamayan, Fenerlilerin sesini Ali Sami Yen'de daha cok duyurtan, kufurden baska organize bagiramayan, tam bir havaya girmisken alakasiz bir yerde Alex'e su sisesi atarak oyunu sogutan taraftarimiza tesekkurler!!!
    Ve tabiki , bu takımı bu hale sokan , takımın içine sıçan sayın teknik direktörümüze de teşekkürler . aman diyim frank hoca . bu futbol ekolünü başka yerde uygulama . bu modernliğini başka yerde gösterme . biz yandık başkaları yanmasın ...

DH yönetimi göreve lütfen

Görevede adam haklı resmen doğruları yazmış baştan sona çekinmeden okudum

çok sinirliyim . artık birilerinin konuşması gerek . yeter artık . dünyaca ünlü bir teknik adam diye böyle susup kalamam ben . ben bu takım steva bükreş e elendiğinde oturup ağladım . ama en sonda o zaman ağladım . sonra anladımki , böyle teknik direktörler ve böyle futbolcular , arkasından gözyaşı döken taraftarları haketmiyo .

• bana sAhip çıkanlara teşekkür ediyorum . HER NE OLURSA OLSUN , DOĞRULARI SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEYİN . BUGÜNE KADAR KİMSE DOĞRULARI SÖYLEMEDİĞİ İÇİN BUNLAR BAŞIMIZA GELDİ . HERKESE İYİ AKŞAMLAR .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

quote:

Allah bize bu günleri yaşatan zihniyetin , futbolcuların , teknik direktör direktörün belasını versin!!!
    Devrim geldi gördünüzmü ? Bakın işte Hollanda ekolü bir futbol anlayışı . bakın maçtam önce kamp yapmıyoruz . ne kadar modern dimi ? modernlik buysa bende gerizekalıyım .
    Az önce , en elit taraftar forumu alisamiyen.net e baktım . yıllardır susan adamlar , ağızlarına geleni yazmışlar . nedir ulan sizin derdiniz ? Bizi çıldırtmakmı ? eğer buysa tebrikler . başardınız ...
    Daha önce anasından girip avradından çıktığımız sikibbe bundan daha iyiydi . daha kötüsünü söyliyimmi . 2.fatih terim zamanında , 6. olduğumuz sezonda , size yemin ederimki bundan daha iyi top oynuyoduk .
    BEN KENDİ HARÇILIĞIMDAN 30 LİRA PARA YATIRDIM . STADTAKİ KAREOGRAFİVS İÇİN .PEKİ BEN SALAKMIYIM ? EVET . BU TAKIM BU KAREOGRAFİLERİ , BİLMEMNELERİ HAKEDİYOMU .
    Statdaki taraftarımıza da bir sitemim var . TABİKİ ESKİ AÇIK HARİÇ!!! Eski açık dışındaki tribündeki seyirciler . siz ne boka yarıyosunuz orda , kıçınızı koltuğa koyup , maç boyunca çekirdek çitlemekle taraftar olunmuyo malesef .
    Hadi biz aptalız... Hadi biz geri zekalıyız... Hadi biz bir bok anlamıyoruz...Ulan Mehmet Topal'ın bir bok oynamadığını bir tek ben mi görüyorum?Anladımki bu teknik direktörümüz hariç herkes görüyo .
    Eğer bizi delirtmekse derdiniz delirdik . Allah belanızı versin DEELİRRRDİİKKKKK . ben bu takım için gerizekalı gibi forma alıyorum . gs mobile alıyorum . sonuç ne ? yıllık 2Mdolara , bir gerizekalı takımımızı yönetiyo . aldığın o paralar haram zıkkım olsun reejkard .
    Benim üyelik yetkilerim sınırlı . lütfen birisi GALATASARAY kısmına konu açsın . ve bu mesajımı oraya yapıştırsın . tabi yüreğiniz varsa . eski açıkta götlerini yırtan kardeşlerim bunu yapıcaktır . inanıyorum... ama çekirdek yiyen zihniyet asla ...
    Mac boyunca dogru durust tezahurat yapamayan, Fenerlilerin sesini Ali Sami Yen'de daha cok duyurtan, kufurden baska organize bagiramayan, tam bir havaya girmisken alakasiz bir yerde Alex'e su sisesi atarak oyunu sogutan taraftarimiza tesekkurler!!!
    Ve tabiki , bu takımı bu hale sokan , takımın içine sıçan sayın teknik direktörümüze de teşekkürler . aman diyim frank hoca . bu futbol ekolünü başka yerde uygulama . bu modernliğini başka yerde gösterme . biz yandık başkaları yanmasın ...

DH yönetimi göreve lütfen

Görevede adam haklı resmen doğruları yazmış baştan sona çekinmeden okudum

çok sinirliyim . artık birilerinin konuşması gerek . yeter artık . dünyaca ünlü bir teknik adam diye böyle susup kalamam ben . ben bu takım steva bükreş e elendiğinde oturup ağladım . ama en sonda o zaman ağladım . sonra anladımki , böyle teknik direktörler ve böyle futbolcular , arkasından gözyaşı döken taraftarları haketmiyo .

takıma hakan şükür, hasan şaş gibi bir abi gerekiyor.
    bir abi yaratamadık onların ardından gelecek.
    delikanlı ardaya pazuband taktık... şöyle bir düşününce yapılan hatalar o kadar net gözüküyor ki...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.