Şimdi Ara

Total el fenerini kampanya bitti diyerek vermedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AXAPTA

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

bu da yeni moda oldu.. bilip bilmeden herkes sıkıyor ortaya

100 liralık yakıt aldım, hadi ver fenerimi diye bir şey yok.

500 liralık da alsan önce totalkart ın olacak. karttan geçiriyorlar öncelikle.

dolayısyla stok takip yapılmış oluyor.

müşteriye yok cekip malları cebe atmak diye bir şey yok..

işkembeden sallıyorsunuz devamlı

kusura bakma da benim clup total kartım var.. işkembeden atıyorsunuz derken siz kendinizi kast etmiş olmayın sakın?

seni kastetmedim bu bir..
    madem üzerine alındın senin için daha da ayrıntıya gireyim.
    total kartınız varsa, bu sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsanız milyon tane felaket senaryosu üretebilirsiniz ki buna işkembeden sallama diyoruz.ç

bu tip promosyon kampanyalarının nasıl işlediği hakkında ne gibi bilgileriniz var?
    fikirleriniz demiyorum dikkat edin.. bilgileriniz..

• son kullanıcı hediyelerinin dağıtımı ve kuralları,
    • sistemin nasıl işlediği,
    • stokların nasıl sayıldığı,
    • kaç adetle böyle bir kampanyanın başlatıldığı,
    • merkezdeki (burada ki merkez total in merkezidir) veritabanının nasıl işlediği,
    • istasyonlardaki promosyon stoklarının nasıl takip edildiği ve kontrol edildiği vsvs

gibi konular hakkında bilginiz var mıdır?

ama birisi tüm bunları es geçip promosyon ürünleri müşteriye verilmez itinayla istasyon sahipleri/çalışanları tarafından cebe atılır derse ben de çok rahat bir şekilde işkembeden sallamayın deme hakkına sahip olurum. Aslında fikir sahibi bile olunmayan uydurma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yok.

alışverişi yaptıktan sonra total kartınıza hediyeniz yüklenir ve herhangi bir yerden ürününüzü alırsınız. kart üzerinde hediyeyi almaya hak kazanmışsınız ama almamışsınız diye işaretlenir. ve bu da bir belge ile size ibraz edilir.

total de de böyle işler, PO da da, Opette de shell de de.. hepsi aynı mantıkla çalışan aynı tip sistemleri kullanırlar.

ulu manitu buyurdu....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: denizci81

Bugün total istasyonuna uğrayıp aracıma 100 tl'lik benzin aldım.Ödemeden sonra feneri istediğimde fenerin kalmadığını totalin kampanyayı bitirdiğini söylediler.Bangır bangır reklam yapmayı biliyorsunuz ama diyip terkettim orayı.Kampanyanın 21 Nisanda bittiğini şimdi internetten okudum.3- 5 liralık birşey için insanı keriz yerine koyuyorlarBenzer durumu yılbaşında da milli piyango biletlerinde yaşamıştım,yok bugün bilet bitti yarın gelin filan.Değil fener bir daha jeneratör verse totale girmem

dostum bütün kampanya afiş/ilan ve duyurularının altında şu tarz bir uyarı yazar;

bu kampanya stoklarla sınırlıdır

işte bu senin durumunu açıklayan, ünlem geçilen durum, şanssızmışsın ama bu seni gene de haklı çıkarmaz malesef

tamam anladık da istasyondakiler elimizde fener kalmadı demiyor, KAMPANYA BİTTİ-ERKEN SONA ERDİ diyorlar! aradaki farkı anlamışsınızdır herhalde...

Derdimi bir siz anladınızSize cevap geldi mi müşteri hizmetlerinden?

• quote:

ulu manitu buyurdu....

olayın nedir? sorun mu var
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Bugün total istasyonuna uğrayıp aracıma 100 tl'lik benzin aldım.Ödemeden sonra feneri istediğimde fenerin kalmadığını totalin kampanyayı bitirdiğini söylediler.Bangır bangır reklam yapmayı biliyorsunuz ama diyip terkettim orayı.Kampanyanın 21 Nisanda bittiğini şimdi internetten okudum.3- 5 liralık birşey için insanı keriz yerine koyuyorlarBenzer durumu yılbaşında da milli piyango biletlerinde yaşamıştım,yok bugün bilet bitti yarın gelin filan.Değil fener bir daha jeneratör verse totale girmem

dostum bütün kampanya afiş/ilan ve duyurularının altında şu tarz bir uyarı yazar;

bu kampanya stoklarla sınırlıdır

işte bu senin durumunu açıklayan, ünlem geçilen durum, şanssızmışsın ama bu seni gene de haklı çıkarmaz malesef

tamam anladık da istasyondakiler elimizde fener kalmadı demiyor, KAMPANYA BİTTİ-ERKEN SONA ERDİ diyorlar! aradaki farkı anlamışsınızdır herhalde...

Derdimi bir siz anladınızSize cevap geldi mi müşteri hizmetlerinden?

bugün dersdeyken bir tcell nosundan aranmışım. geri aramaya çalıştım ama 2-3 kere çaldıktan sonra hat kapanıyor.. onlar olabilirler diye düşündüm...

• Fener öğleden sonra elime ulaştı
  • quote:

Fener öğleden sonra elime ulaştı

beni de bugün aradılar ve özür dileyerek adres istediler. kargo ile gelecekmiş....
  • Iki kisiye de hayirli olsun o zaman fenerler..:) Birbirimizi kirmaya gerek yok arkadaslar..;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.