Şimdi Ara

Total Video Converter --->Yeni Yükleme Adresi Verildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende full crack var piyasada upload edecektim ama nette sorun mu ne var edersem ilk siz duyarsınız

Total Video Converter --->Yeni Yükleme Adresi Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizzmma -- 25 Ekim 2006; 2:07:18 >
  • Total Video Converter Prg ücretli bir prgrdır.İlk önce deneme sürümü ile kulanabilirsin.Ben şuan da full sürümünü kullanıyorum.Bu dalda en güzel i bu sanırsam...
  • avs video converterden farkı nedir acaba, daha mı kaliteli dönüştürüyor
    görüntüyü mininum bozucak bi convert programı lazım bana da
  • @karizzmma@ ya teşekkürü bir borç biliyorum.......
  • yardımın için saol..
  • guzel bi program saolun
  • merhaba. bir sorum olacakti.

resimlerimle windows movie maker kullanarak arka planda muzik esliginde bir slayt sunusu hazirladim. bunun uzantisi maalesef windows movie maker oldu, bu sekilde youtube yuklesem orda calismaz.

ben bunu avi veya mpeg yapmak istiyorum. total video converter ile denemeye calistim windows movie maker tanimiyor. lutfen yardim edermisiniz .

F1 : ::: : WINDOWS MOVIE MAKER da yapilan videolari nasil mpeg avi mov vs. vs. cevirebilirim ???
  • yassak
  • erightsoft'un super'ini kullanıyorum. tavsiye ederim ama çoklu işlemci desteği yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knuckles The Echidna

arkadaşlar bu total video converter gerçekten çok güzel.yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum
    ram i cidden iyi kullanıyor. benim 512 mb ram im var (değiştiricem)
    2 gb lık bir tv kaydım vardı ve bunu imtoo ile dönüştüremiyordum (ram yetmiyordu)
    ama bu prgram sayesinde biraz da uygun yerlerden keserek 837 mb a çekmeyi başardım.
    ben cracklisini buldum. eğer acil deil se yarın yollarım (bugün bilgisayarımın başında olamacağım çünkü)

ya bende büyük dosyaları küçültmek isitiyorum ama beceremedim bitürlü. mesela elimde bi.avi dosyası vardı 700mblık, onu mp4 yapayım dedim küçüle küçüle 50 mb falan küçüldü sadece. bu programın ayarları varda benmi bilmiyorum acaba? ben direk convert diyorumda hiç bir ayar yapmadan..

• Bir yıllık yazıları nasıl da bulup hortlatıyorlar...
  • Bu program dat. uzantıları avi. ye çeviriyor mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.