Şimdi Ara

Total War™: ARENA (oyun steam'de kullanıma açıldı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende oynuyorum oyun eğlenceli savaştıkça askerlerin exp alıyor onlarla geliştiriyorsun levelleri var.Grafikleri kötü değil geliştirdikçe kalkanları zırhları değişiyor askerlerin.
    Şu an yaptıklarımız kalmıycak tabiki wipelar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Bende oynuyorum oyun eğlenceli savaştıkça askerlerin exp alıyor onlarla geliştiriyorsun levelleri var.Grafikleri kötü değil geliştirdikçe kalkanları zırhları değişiyor askerlerin.

wipe ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Bende oynuyorum oyun eğlenceli savaştıkça askerlerin exp alıyor onlarla geliştiriyorsun levelleri var.Grafikleri kötü değil geliştirdikçe kalkanları zırhları değişiyor askerlerin.

wipe ne oluyor?

Kazandığınız her şey sıfırlanıyor 0 dan başlıyorsunuz orduyu geliştirmeye.
  • önceden total war serileri çok tutardı. Bi türlü Medieval Total War 3 çıkaramadılar insanlar soğudu seriden resmen.
  • Oyunu yüklerseniz takım olarak oynayabiliriz. 3-4 kişi beraber hareket edersek herkesi yeneriz. Takımlar 10 kişiden oluşuyor ve savaşlar çok dağınık oluyor.
  • Oyun fena değil arkadaşlar deneyebilirsiniz. Üstelik moba olmasıda olayı farklılaştırmış. Takım oyunu çok önemli. F2p dengesi iyi şuan ve ileride geliştirmelerle daha iyi olabilir.
  • https://steamcommunity.com/id/nostramt/

ekleyin arkadaşalr oynarız beraber
  • Oyun keyleri gelmiş mailime herkese açık değil mi?

İsteyen alabilir.
    Z8XQA-DPMTB-5DLW4
    XVZVZ-XHXH6-TMNB5
    J56XQ-M8FWG-PYHDH
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Oyun keyleri gelmiş mailime herkese açık değil mi?

İsteyen alabilir.
    Z8XQA-DPMTB-5DLW4
    XVZVZ-XHXH6-TMNB5
    J56XQ-M8FWG-PYHDH

1.yi aldım teşekkürler

• oynayan var mı ? Atalım beraber
  • Oyun zevksiz, oyuncular çok dağınık, hepsi ileriye gidiyor istersen 500 kişi ile 100 kişiye karşı savaş adamlar senin bölgeni ele geçirirse oyunu kaybediyorsun, bunu bilmeyenler geride adam bırakmayınca kaybediyoruz veya karşı taraf bilmiyorsa durduğun yerde oyun kazanabiliyorsun, girdiğim en uzun savaş 10 dakikayı geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Oyun zevksiz, oyuncular çok dağınık, hepsi ileriye gidiyor istersen 500 kişi ile 100 kişiye karşı savaş adamlar senin bölgeni ele geçirirse oyunu kaybediyorsun, bunu bilmeyenler geride adam bırakmayınca kaybediyoruz veya karşı taraf bilmiyorsa durduğun yerde oyun kazanabiliyorsun, girdiğim en uzun savaş 10 dakikayı geçmedi.

şuan oyundaki en büyük sıkıntı afk kalanlar.Benim oynadığım oyunların %90 ı süreyle birlikte bitti.Arkadaşla 2 gün önce 22 maç üst üste attık 8-9 saat sürdü,gayet zevkliydi.Birimlerin tepki hızlarını baya arttırmışlar özellikle süvari oynarken bunu hissediyorsunuz.Oyun benim çok hoşuma gitti Total War hayranları kaçırmasın mutlaka denesin,takipte kalsın.
  • Biri bu oyunun nasıl oynandığını söyleyebilir mi Bütün ayarlari low yaptım giriyorum oyuna hiç akıcı değil orduyu hareket ettiremiyorum yerinden hareket ettirsem bile farkli yerlere gidiyor çözemedim olayi.Acaba kontrollerden tuşmu atamak gerekli bilen varsa bir yardimci olursa sevinirim.
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    ben arkadaş arıyorum _ ? atabiliriz
  • CooLipton steam kullanıcı adım, isteyen eklesin birlikte oynarız
  • Beraber oynamak isteyen olursa imzamdan ekleyebilir

• Sildiğim oyun...

Başka bir kumandan seçtiğiniz zaman aynı ulustan. O ulusun birimlerini tekrar araştırmanız gerekiyor...

Yani zaten baştan belliydi çöp vere tuzağa olacağı...gg
  • CA yı azıcık tanıyorsam bu oyun Pay to Win'in kralı olacaktır demedi demeyin. Adamlar kaç yıl sonra Rome 2 ye paralı kültür paketi eklediler dalga geçer gibi.

• Total War online turnuva oyuncusu olarak oyun çöp, shogun2, med 2, napoleon, ağırlığında bir oyun deil. Acı acı p2w... Oyun hep aynı 3 birim 10 kişi çok saçma. 6 birim 5 oyuncu olsa daha zevkli olabilirdi. Savaş mekanikleri hafif. 2019 çin kknulu yeni oyunu bekliyoruz. Total war ekibi 4v4 20 birimden oynadığımız oyunların tafı yok. CA ya warhammerden ve aptal dlc polirakısından kızgınız. Zaöan ve para harcancak bir oyun deil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.