Şimdi Ara

Total War: Attila (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
13
Favori
77.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

quote:

Orijinalden alıntı: ilksenhan
    biriside atilla birimi hunlar nasıl çeşitlilik iyimi sadece atlı birimmi sağlam kara birimi varmı söylese

Henüz hunlara bakmadım. birazdan hunlara giriş yapıcam ama ansiklopediden baktığım kadarıyla hem piyade (menzilli ve yakın piyade) hemde süvari birimleri var. Gördüğüm kadarıyla çok fazla çeşitlilik var. ama güçleri konusunda henüz detaylıca bakmadım bir bilgim yok.

Genel olarak birim çeşitliliği doyurucu düzeyde. Her birimden yetiştirip test etme isteği uyandırıyor ve karar vermekte zorlanıyorsunuz :) paralı askerlerde de inanılmaz bir çeşitlilik var.

Bu habere daha çok sevindim ozman hunları alıp avrupayı mısır kesmeye:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Ben oyunu ay sonunda çıkacak diye birkaç gün içinde ön sipariş ile alırım Vikings DLC'si gelir diyordum ama oyun çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
    Vikings Culture Pack yokken çok şey kaybeder miyim? Yoksa alsam iyi mi olur?

Yani o kültüre ilgin varsa al.Yoksa bir şey kaybedeceğini sanmam.Bu arada bu oyun da Rome 2 gibi olur diyordum ama şöyle bir 50 lira olsa alacağım galiba
  • Türkçe mi beyler?

Edit: Türkçeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 17 Şubat 2015; 17:55:39 >
  • Total War: ATTILA - Official Launch Trailer

• Tr yaması var mi

• alınır mı?
  • Oyunun elestirileri su an steamda okudugum kadariyla iyi, su an bende indiriyorum deneyip tecrubelerimi paylasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Tr yaması var mi

Oyun zaten Türkçe dil seçeneği ile çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Tr yaması var mi

Oyun zaten Türkçe dil seçeneği ile çıktı.

Saol bilmiyordum

• Total War efsanedir, uzun suredir uzak kaldığım oyun dunyasına tekrar çağırıyor beni bu oyun, umarım serinin önceki oyunları kadar güzel olur.

• sabahtan beri oyuna sövüp duruyordum, oyuna girerken yüksek performanslı nvidia işlemcisini kullan da diyordum yorumu okuduğumda dikkate de almamıştım açıkçası zaten denedim diye ama şimdi kontrol ettim cidden nvidia yı kullanmıyor bunu nasıl düzeltebilirim yardım edebilecek birisi var mı ?
  • 32 bit işletim sisteminde çalışıyor mu oyun ?
  • 6-7 saatlik bir oynanıştan sonra diyebilirimki olmuş.Rome 2'dekinden daha hoş ve kaliteli olmuş savaş alanları, atmosferde daha hoş.Şehir kuşatmları daha zor olmuş yeni gelen özelliklerle.Onun dışında en önemli özelliği bence yapay zeka cidden çok büyük bir ilerleme kaydetmiş.Teknoloji ağacı daha iyi olmuş, soyağacının tamamının gösterilme olayının geri gelmesi de hoş olmuş.Arka plan müzikleri zaten hep hoş oluyor, bunda da başarılı bir iş çıkarmışlar bence, özellikle Türk müzikleri oyuna ayrı bir tat katıyor.Yönetim kısmı daha çok geliştirilmiş ve bu entrikalar falan daha oturmuş, Rome 2'de aşırı yavandı.Tabii bu işler üzerinden ayrıntılı oynamak istiyorsanız Crusader Kings 2 oynayım ama burada da en azından artı özellik olarak yakışmış.Rome 2'nin eksiklerini kapatıp, zaten kurulu olan düzen üzerine gitmeleri büyük ihtimal işlerini kolaylaştırmış.

Oyuna Viking ek paketinden gelen Juti'lerle başladım, biraz oyuna ısınmak için.Daha sonra ise Hunlarla devam ettim.Hunlarla oynamak zor, zira avrupa gerçekten karışık bir durumda.Hunları OP yapmamaları da güzel olmuş, zira diğer türlü Hunlarla oynamanın tadı kaçardı.Göçebe sistemi de oyuna ayrı bir tat katmış.Onun dışında optimizasyonu iyi gibi geldi şu an için, bir kaç kere fps düşmesi yaşadım ama o kadarda sorun değil.

Eksi olarak ise kan olmaması diyebilirim, savaş atmosferini cidden düşürüyor.Rome 2'deki gibi yine ek paket olarak satıcaklar sanırım, cidden kötü bir durum bu, en büyük eksi olarak bunu söyliyebilirim.Şu ana kadar çok memnun kaldığımı söylebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 18 Şubat 2015; 0:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

6-7 saatlik bir oynanıştan sonra diyebilirimki olmuş.Rome 2'dekinden daha hoş ve kaliteli olmuş savaş alanları, atmosferde daha hoş.Şehir kuşatmları daha zor olmuş yeni gelen özelliklerle.Onun dışında en önemli özelliği bence yapay zeka cidden çok büyük bir ilerleme kaydetmiş.Teknoloji ağacı daha iyi olmuş, soyağacının tamamının gösterilme olayının geri gelmesi de hoş olmuş.Arka plan müzikleri zaten hep hoş oluyor, bunda da başarılı bir iş çıkarmışlar bence, özellikle Türk müzikleri oyuna ayrı bir tat katıyor.Yönetim kısmı daha çok geliştirilmiş ve bu entrikalar falan daha oturmuş, Rome 2'de aşırı yavandı.Tabii bu işler üzerinden ayrıntılı oynamak istiyorsanız Crusader Kings 2 oynayım ama burada da en azından artı özellik olarak yakışmış.Rome 2'nin eksiklerini kapatıp, zaten kurulu olan düzen üzerine gitmeleri büyük ihtimal işlerini kolaylaştırmış.

Oyuna Viking ek paketinden gelen Juti'lerle başladım, biraz oyuna ısınmak için.Daha sonra ise Hunlarla devam ettim.Hunlarla oynamak zor, zira avrupa gerçekten karışık bir durumda.Hunları OP yapmamaları da güzel olmuş, zira diğer türlü Hunlarla oynamanın tadı kaçardı.Göçebe sistemi de oyuna ayrı bir tat katmış.Onun dışında optimizasyonu iyi gibi geldi şu an için, bir kaç kere fps düşmesi yaşadım ama o kadarda sorun değil.

Eksi olarak ise kan olmaması diyebilirim, savaş atmosferini cidden düşürüyor.Rome 2'deki gibi yine ek paket olarak satıcaklar sanırım, cidden kötü bir durum bu, en büyük eksi olarak bunu söyliyebilirim.Şu ana kadar çok memnun kaldığımı söylebilirim.

Diplomasi nasıl peki?Artı olarak getirilen bir şey var mı yoksa klasik TW diplomasisi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

6-7 saatlik bir oynanıştan sonra diyebilirimki olmuş.Rome 2'dekinden daha hoş ve kaliteli olmuş savaş alanları, atmosferde daha hoş.Şehir kuşatmları daha zor olmuş yeni gelen özelliklerle.Onun dışında en önemli özelliği bence yapay zeka cidden çok büyük bir ilerleme kaydetmiş.Teknoloji ağacı daha iyi olmuş, soyağacının tamamının gösterilme olayının geri gelmesi de hoş olmuş.Arka plan müzikleri zaten hep hoş oluyor, bunda da başarılı bir iş çıkarmışlar bence, özellikle Türk müzikleri oyuna ayrı bir tat katıyor.Yönetim kısmı daha çok geliştirilmiş ve bu entrikalar falan daha oturmuş, Rome 2'de aşırı yavandı.Tabii bu işler üzerinden ayrıntılı oynamak istiyorsanız Crusader Kings 2 oynayım ama burada da en azından artı özellik olarak yakışmış.Rome 2'nin eksiklerini kapatıp, zaten kurulu olan düzen üzerine gitmeleri büyük ihtimal işlerini kolaylaştırmış.

Diplomasi nasıl peki?Artı olarak getirilen bir şey var mı yoksa klasik TW diplomasisi mi?

Diplomasi gene klasik, bir evlilik seçeneği eklenmiş Rome 2'ye ek olarak.

• Campaign haritada kaç fps alıyorsunuz Rome 2 de 10 15 fps alıyordum ama normal savaşta çok akıcıydı bunda düzelmiştir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Campaign haritada kaç fps alıyorsunuz Rome 2 de 10 15 fps alıyordum ama normal savaşta çok akıcıydı bunda düzelmiştir inşallah

70-90 fps arasi aliyorum campaign mapde,

battle map de 75-100 fps civarinda.

asagi yukari ayni rome 2 ile

ssao haric hersey acik sonuna kadar, 1920*1080 cozunurluk..

optimizasyon iyi gibi geldi bana
  • bellerephone kullanıcısına yanıt
    Aynen banada iyi göründü teşekkürler
  • Yorumlar olumlu.Biraz daha bekleyelim geri dönüşleri..Rome 2 gibi olmasın..
  • Kanımca kasma sıkıntısı çekmeyenler Nvidia kullanıyor. Çünkü Nvidia driver konusunda seri bayağı. Amd ye gelince her seferinde olduğu gibi driver güncellemesinden sonra düzelir fakat bu driver ne zaman gelecek onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaru -- 18 Şubat 2015; 15:36:55 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.