Three Kingdoms'u almayı düşünüyordum ilk zamanlar daha sonra gamepass ile oynama fırsatım oldu ama hiç hoşuma gitmedi. Eski historical total war tadını alamadım bilmemiyorum oyunun mekaniğini çok mu değiştirdiler yoksa ben mi oyundan alacağımı aldım ama zor dayandım. Sega'nın yaptığı tek ve son düzgün historical tw oyunu Britanya oldu bence. Özellikle bu warhammer oyunlarının başarısından sonra adamlar bizim gibi historical seven kitleyi bir tarafa bırakıp oraya yüklendi. Arada bir historical yapıyoruz diyolar ama bu oyunları da yine warhammer mekaniği ile yapıyolar. Bu three kingdoms'un içerisinde birçok acayip olaylar vardı koca bir manga ile vs atan lider vs gibi. Uzak doğuya odaklandığı için sarmadı desem zamanında şiir gibi Shogun 2 vardı hiç öyle sıkılmamıştım. Şimdi Mısır'da geçecek olan bir TW oyunu çıkıyor ama umarım içerisinde hiçbir warhammer mekaniği eklemeden tamamen eski historical oyunların mantığı ile yaparlar diye umuyorum. Fakat steam topluluğunda şimdiden oyunu yerden yere vuruyolar bu da Troy benzeri olacak diye. O oyunu da hiç sevmemiştim. |
Bildirim