Şimdi Ara

Total War: SHOGUN 2 (2011) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.550
Cevap
1
Favori
86.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mohi

M&B ayrı güzel TW ayrı güzel, karıştırmanın anlamı yok bence zira ayrı dalların oyunları
    TWye laf söylemek ise haksızlık olur, her daim ilerliyor adamlar ve tüm firmalar konsollara yatırım yaparken pcde direnen yegane firmalardan birisi CA. bence haksızlık etmemek gerekli kendilerine

tamamda konsollora strateji oyunu yapmak biraz saçma olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

M&B ayrı güzel TW ayrı güzel, karıştırmanın anlamı yok bence zira ayrı dalların oyunları
    TWye laf söylemek ise haksızlık olur, her daim ilerliyor adamlar ve tüm firmalar konsollara yatırım yaparken pcde direnen yegane firmalardan birisi CA. bence haksızlık etmemek gerekli kendilerine

tamamda konsollora strateji oyunu yapmak biraz saçma olur zaten

Anlamadınız heralde adamlar sadece PC'e oyun çıkarmaktan zor duruma girer bu durumda stratejiden çıkıp konsola basit aksiyon oyunları geliştirmekle devam eder.Ama ne yapıyorlar ? PC'de dayanıyorlar

• birisi deniz savaşlarını ss atabilirmi kendi çektiği ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçurumunkenarında

birisi deniz savaşlarını ss atabilirmi kendi çektiği ??

Demoda deniz savaşları yok.

Daha doğrusu sadece harita üzerinde görüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

tüh be çok canlı olacak gibi görünüyor ama biz daha bekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

tüh be çok canlı olacak gibi görünüyor ama biz daha bekliyoruz

O zaman bir video paylaşayım. Gamestar'ın dün yayımladığı son videosu:

• böğüalp youtubeden koyma açılmıyor benimki başka siteden link verirmisin ?
  • beyaz bi sayfa görünüyo arkadaşlar niye @böğüalp
  • Bilemiyorum arkadaşlar, bende sorunsuz görünüyor. Başka bir tarayıcı ile açmayı deneyin bir de. Youtube'dan başka bir yerde bulamadım. Youtube linkini de ayrıca koyuyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=09QywlQR5_w&feature=player_embedded
  • Demoya göz attım, birkaç eksiklik dışında olmuş. Shogun'ı oynamış bizleri epey heyecanlandırdı. :)
  • Bişey soracağım acaba FPS acısından 15 marttaki full oyun daha mı performanslı calışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Bişey soracağım acaba FPS acısından 15 marttaki full oyun daha mı performanslı calışır.

Sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Bişey soracağım acaba FPS acısından 15 marttaki full oyun daha mı performanslı calışır.

Sanmıyorum.

Ben de sanmıyorum. Çünkü, demoda aa (anti-aliasing) ve dx 11 yoktu. Dx'in daha düşük bir sürümü vardı, sanırım 10. Yani, bunlar ekran kartını yoracak özellikler zaten. Ama grafikler daha güzel olur, orası ayrı.
  • Bir forumda CA'da çalışan biri demonun çok önceden hazırlandığını bu yüzden tam sürümde daha iyi bir performans alınacağını yazmış. Hatta demoda multi core desteği yokken tam sürümde düzgün bir şekilde olacakmış. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama optimizasyonun oyunun çıkmasına yakın haftalarda daha fazla yapıldığı düşünülürse daha iyi bir performans alabileceğimizi tahmin ediyorum. Bu arada demoda SM 3 mevcut tam sürümde SM4 ve SM5 olacak ayrıca AA eklenecek bunları da hesaba katmak gerekir.Eğer DX 11 destekli bir kartınız varsa ve SM5'i seçerseniz demodaki optimizasyon düşünüldüğünde oynanabilecek sonuçlar almak çok zor olur. Muhtemelen böyle bir hata yapmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 2 Mart 2011; 13:42:26 >
  • orjinal alında multiplayer campaing'de zevkli çarpışmalar , türlü türlü stratejiler gerçekleştirelim.
  • Evet, bu yüzden orjinal alan arkadaşlar steamlerini yazsınlar buraya... Benim hesabım: bogu_alp
  • Multi champing de iki tarafta onine olmak zorundamıdır acaba.NE bileyim birer hamle veya 5 er hamle vs.sınır konarak tek kişi online olarakda oynayabilse hani!.Satranç gibi.SÜper olurdu.
  • Orjinal ön siparişimi vermiştim orjinalciler pm den kapışalım
  • full sürümde bilgisayarları demoya nazaran yorar diye düşünüyorum çünkü harita empire veya napolyondaki gibi dev değil. bence hem multi campaign hemde single da akıcı şekilde oynanacağı kanısındayım.
    bu arada multi campaign yapmak için bögüalp ile bir çalışmamız zaten mevcut o yüzden hem bögüalp hemde beni eklerseniz güzel bir oyun olur. Steam ID: M1A2Abrams
    ayrıca multi campaignde büyük ihtimal iki tarafta online olmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Ben de sanmıyorum. Çünkü, demoda aa (anti-aliasing) ve dx 11 yoktu. Dx'in daha düşük bir sürümü vardı, sanırım 10. Yani, bunlar ekran kartını yoracak özellikler zaten. Ama grafikler daha güzel olur, orası ayrı.

Aynen katılıyorum bu arada orjinal alanlar steam'larını yazsınlar demişsiniz ben kutulu Limited Edition siparişi verdim steam'dan aktive edebilirmiyim acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.