ARKADASLAR BOYLE BI SILEHIN OYUNA SOKULMASI SU ZAMANDA OLANAKSIZ CUNKU EGER BUNU OYUNA SOKARSANIZ DAGILMIS OLAN PIASAYI IYICE DAGITIR HIC AKIL KARI DEGIL BENCE......
bunun için topic açmak akıl karımı peki???
iyide bole bisi olsa bile kimse satmaz ki nerden aklina geldiki gereksiz topic acmayalim lutfn
VE OLYPIADA BIRI BANA GELDI +3 140 KUSUR DEDI VE 12 GB SATIYOMUS BIRAZ DOLANDIRICI GELDI SACMA SACMA ISLER YAP FALAN DEDI BENCE BU TAMAMEN MILLETI DLOANDIRMAK ICIN YAPILAN YENI BIR YOL DIE DUSUNUYORUM...
yoq kardeş onu biri çıkarsa ya kullanır yada Ytl ile satar yaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: DeatlySmurf
yoq kardeş onu biri çıkarsa ya kullanır yada Ytl ile satar yaaaa
Ben bunla ilgili bir topic açtın niye başk bir topic açma ihtiyacını hissettin
quote:
Orijinalden alıntı: BoshYok
Ben bunla ilgili bir topic açtın niye başk bir topic açma ihtiyacını hissettin
hayır var cyhperde +9 sadece bı kaç tane var 800 usd ıstıyorlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
Alıntıları Göster
+9 HEMDE İLGİNC
quote:
Orijinalden alıntı: peka
+9 HEMDE İLGİNC
Alıntıları Göster
test server veya private server...!
quote:
Orijinalden alıntı: BetaMode
test server veya private server...!
Alıntıları Göster
ne alakası var pek cozemedım de
quote:
Orijinalden alıntı: sonelMariachi
quote:
Orjinalden alıntı: sonelMariachi
+1920
quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
quote:
Orjinalden alıntı: sonelMariachi
+1920
Alıntıları Göster
yafs ne bıcım topic
quote:
Orijinalden alıntı: MuRaT
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: l
woah!
quote:
Orijinalden alıntı: kasap1
quote:
Orjinalden alıntı: l
woah!
Alıntıları Göster
ya düşünsene o ok dağılsa koxpun halini düşünebiliyormsun 3-4 tane 72 okçu dark mare e koxp kurar hiç heala gerek kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
ya düşünsene o ok dağılsa koxpun halini düşünebiliyormsun 3-4 tane 72 okçu dark mare e koxp kurar hiç heala gerek kalmaz
Alıntıları Göster
YAVAS KURSUN DM YE
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
Alıntıları Göster
@ d@ngerusly
Katılıyorum tamamen :)
@ |
Bunun kanıtını yapabilirmisin? Ama ben sana totemic bow un uskoda olmadığını kanıtlayabilirim.
TBL Editor yükle. Gir Knight Online/Data klasörüne. Ordan item_org.tbl yi aç. Ve Totemic bow yaz search bölümüne. Bulamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: darkman35
VE OLYPIADA BIRI BANA GELDI +3 140 KUSUR DEDI VE 12 GB SATIYOMUS BIRAZ DOLANDIRICI GELDI SACMA SACMA ISLER YAP FALAN DEDI BENCE BU TAMAMEN MILLETI DLOANDIRMAK ICIN YAPILAN YENI BIR YOL DIE DUSUNUYORUM...
quote:
Orjinalden alıntı: darkman35
Kardeş O item Zaten ilk olarak Beramusda Cıktı +9 olarak ve bir daha da böyle şey olmadı çünkü +9 totamic bowda gm deidi ve sonra ne oldu bilmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
@ d@ngerusly
@ |
Bunun kanıtını yapabilirmisin? Ama ben sana totemic bow un uskoda olmadığını kanıtlayabilirim.
TBL Editor yükle. Gir Knight Online/Data klasörüne. Ordan item_org.tbl yi aç. Ve Totemic bow yaz search bölümüne. Bulamazsın.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
@ d@ngerusly
@ |
sen çok karıştırıyon tbl yi
ama bence vardır çünkü adamların para için yapmayacağı şey yok bknz :+10 priest shell gauntlet dd 45