Şimdi Ara

TOTTI MI ZIDANE MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Biri dünyanın en büyük kulüplerinde oynamış kupalar kazandırmış milli açıdan da başarılı bir adam diğer sadece 1 lig ve 1 takımda başarı göstermiş.
    Tıpkı Hagi ve Alex karşılaştırması gibi tabiki Zidane.

Hagi kaç takımda başarı göstermiş peki?

Kazandırdığı 1 Uefa 2 Süper kupa ve Real Madrid, Barcelona geçmişi, Madrid'e transef olmasını sağlayan Bükreş kariyeri ve futbolu bırakmasına rağmen Inter'de aldığı teklifler buna örnek gösterilebilir.

Oralarda başarısız oldu ama. Gitmek başarıdır fakat önemli olan tutunmaktır. Bu bakımdan konuya Hagi örneği vermek ve Alex'in sadece Fb'de başarılı olduğunu belirtmek alakasız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Totti. Totti Roma'nyn iyi oldugu zamanda da kotu oldugu zamanda da var olmus bir simge haline gelmistir. Bugun dunya futbolunda Totti'yi sevmeyen insanlarin olabilecegini dusunmuyorum. Zidane iyi bir futbolcu fakat efsane degil. Totti yasayan bir efsanedir.
  • Zidane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zidane. ama sidik yarışı konularından nefret ettiğimi de söyleyeyim.
  • zidane ile totti kıyaslaması bile yanlış. zidane ancak ronaldo, maradona, pele, cruyff, messi, cristiano ronaldo ile karşılaştırılabilir

totti ise del piero, batistuta, raul, owen, figo ile karşılaştırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bence Totti. Totti Roma'nyn iyi oldugu zamanda da kotu oldugu zamanda da var olmus bir simge haline gelmistir. Bugun dunya futbolunda Totti'yi sevmeyen insanlarin olabilecegini dusunmuyorum. Zidane iyi bir futbolcu fakat efsane degil. Totti yasayan bir efsanedir.

Başlarını kabul edebilirdim ama Zidane efsane değil kısmına kesinlikle katılmam. O efsane değilse kim efsanedir bilemiyorum. Kaldı ki Cezayir asıllı olmasına rağmen fransızlar da onu en büyük efsanelerden biri olarak görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totti'ye büyük saygım var. Zamanında istediği takıma gidebilirdi ama o takımı ne şartlarda olursa olsun bırakmadı ve bir efsanesi oldu. Ama terazinin bir tarafına Zidane diğer tarafına Totti'yi koyduğumuzda benim için Zidane daha büyük bir oyuncudur.
  • quote:

Bence Totti. Totti Roma'nyn iyi oldugu zamanda da kotu oldugu zamanda da var olmus bir simge haline gelmistir. Bugun dunya futbolunda Totti'yi sevmeyen insanlarin olabilecegini dusunmuyorum. Zidane iyi bir futbolcu fakat efsane degil. Totti yasayan bir efsanedir.

Yuh derler adama pardon ama.Fransa'yı 98'de şampiyonluğa omzunda taşırken veya 2006'da Fransa'yı Finale götürürken onu da geçtim Leverkusen ŞL finalinde attıgı vole golü yeter efsaneliğine...

Totti kıyaslanacaksa Del piero ile olmalı onda da Del piero reyiz favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Yuh derler adama pardon ama.Fransa'yı 98'de şampiyonluğa omzunda taşırken veya 2006'da Fransa'yı Finale götürürken onu da geçtim Leverkusen ŞL finalinde attıgı vole golü yeter efsaneliğine...

2006 finalinde de fransayı yakan isim bu arada hatırlatmak isterim. Totti eğer Roma dışında bir takımda oynasaydı şu an çok farklı bir yerde olurdu. Bu Totti'nin karakteristik bakımından örnek bir oyuncu olduğunuda gösterir buradaki karşılaştırmada tamamen yeteneğin konuşulduğuna inanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

2006 finalinde de fransayı yakan isim bu arada hatırlatmak isterim. Totti eğer Roma dışında bir takımda oynasaydı şu an çok farklı bir yerde olurdu. Bu Totti'nin karakteristik bakımından örnek bir oyuncu olduğunuda gösterir buradaki karşılaştırmada tamamen yeteneğin konuşulduğuna inanmıyorum.

Penaltılarda kaybedince mi yakmış oldu finale gelene kadar yaptıkları hiç tabi İspanya'yı tek başına yıkması da yalan.Totti Roma dışında oynasa nerden biliyorsun belki bu kadar tutunamayacaktı garantisi mi var.Ama Zidane İtalya'da da İspanya'da da Milli takımda da efsane oynadı.Sende Zidane takıntısı var gibi dostum biraz önyargılısın.

Totti'nin karakteristik bakımından yaptığı çirkeflikleri de videolarda rahatça bulabilirsin.Emin ol Zidane'dan kalır yani yok Balotelli'ye yaptıkları ortada en basit örnek..

• Zidane i gectim del pierro diyenler olmus.del pierro ya cok buyuk haksizlik edersiniz.pis tukurukcu kasten sakatlamaya giren totti nerde del pierro nerde?totti nin bir video sunu koyarim adamdan sogursunuz.
    kimileri demiski isteseydi her takima giderdi.hayir efendim.kimse istemedi.istenseydi alinirdi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.